Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
25
Képek
3
Videók
Dredd
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
dailyfilmsan   2019. 03. 24.

legújabb vélemény

Nekem bejött ez a posztapokaliptikus környezet. Hozott mindent, ami kell egy akciófilmbe. Volt dirr-durr, pif-paf-puf. Néhol voltak lyukak a történetben, de nem öltött nagy méreteket. Nem rontott a filmen. A szereplők voltak kicsit gyerekcipőben szerintem, mert olyan művi színpadias benyomást keltettek ritkán. De akkor is tetszett.

 
indingo   2017. 10. 05.

Tetszenek azok a filmek, ahol egy új világot mutatnak be. Ez a vonal tetszett, de a történet nem volt sem túl látványos sem túl izgalmas. Kicsit több kakaóval jobb is lehetett volna.


 
Norbi   2018. 07. 30.

Az egész filmben a legjobb a lassító nevezetű anyag. Nagyon jól kitalálták az egész helyzetet. Ez a megalkotott világ magába szívott, és a nagyon feszült végig a film . Cselekményes és kalandos.

 
TomÁcs   2018. 08. 09.

A készítőknek ezt mind sikerült összehozni? A főszereplő karaktere nevetséges, ahogy a történet is.

 
hsanya182   2016. 10. 26.

Aki szereti a scifi akció filmeket szerintem nem érdemes kihagynia, nem egy maradandó alkotás, de van benne egy két jobb jelenet, egy laza esti filmezéshez kitűnő választás, nem túl agyalós, de az érdekes elvont világ azért leköti a képzeletet :)

A film összbevétele 41 037 742 dollár volt (imdb.com).

 

Halottak száma: 102.

(magyaristvan)
 

A film lassított jeleneténél a hangeffektet úgy állították elő, hogy Justin Bieber egyik éppen futó slágerét 1/800-ad sebességre lassították.

(Bogi87)
 

A film hossza (96 perc) pontosan megegyezik az 1995-ös verziójával (Dredd bíró).

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.