Dredd (2012)

Dredd

Dredd

drg0602   2023. 03. 25.

Van benne egy-két jó akciójelenet, de azért nem voltam elájulva tőle. Egy elég lapos történettel rendelkező film, amely teli van elég jól elkészített jelenettel. A film engem annyira nem nyűgözött le, ami azt illeti, számomra csak nézhető kategória. Értékelés: 7/10

Sabnock Sanatory   2021. 12. 09.

a nap véleménye

Egye fene, kapjon négy csillagot.

A feszítős fickó, bizonyos Sylvester Stallone is játszott egy képregényfilmben, a Judge Dreddben, még 1995-ben, de az egy másik műfajt képviselt... A sztori sem ugyanaz, és maga a film felépítése, szerkezete, hangulata és persze műfaja is ég és föld ... teljes kritika»

indingo   2017. 10. 05.

Tetszenek azok a filmek, ahol egy új világot mutatnak be. Ez a vonal tetszett, de a történet nem volt sem túl látványos sem túl izgalmas. Kicsit több kakaóval jobb is lehetett volna.

dailyfilmsan   2019. 03. 24.

Nekem bejött ez a posztapokaliptikus környezet. Hozott mindent, ami kell egy akciófilmbe. Volt dirr-durr, pif-paf-puf. Néhol voltak lyukak a történetben, de nem öltött nagy méreteket. Nem rontott a filmen. A szereplők voltak kicsit gyerekcipőben szerintem, mert olyan művi színpadias benyomást keltettek ritkán. De akkor is tetszett.

harnas1207   2018. 12. 20.

Nem hittem volna, hogy egy ilyen film tud érdekes lenni, de az volt és nagyon lekötött. Az eredetit még nem láttam, de úgy érzem ez sokkal jobb lehet annál. Ami miatt elcsúszott nálam a film, az az, hogy a bíró egy idő után már túltolta a hihetetlen ... több»

Norbi   2018. 07. 30.

Az egész filmben a legjobb a lassító nevezetű anyag. Nagyon jól kitalálták az egész helyzetet. Ez a megalkotott világ magába szívott, és a nagyon feszült végig a film . Cselekményes és kalandos.

Erik8csok   2023. 02. 08.

Szintén az egyik legjobb akciómozi az utóbbi időkből. Most néztem meg másodszor, de még mindig király film. Minden klappol benne, a karakterek, az akciójelenetek, és azok az egy sorosak. Megunhatatlan. És a Lena Headey ellopja mindenkitől a showt. El... több»

Halottak száma: 102.

(magyaristvan)

A film lassított jeleneténél a hangeffektet úgy állították elő, hogy Justin Bieber egyik éppen futó slágerét 1/800-ad sebességre lassították.

(Bogi87)

A film hossza (96 perc) pontosan megegyezik az 1995-ös verziójával (Dredd bíró).

(SódóGA)

Karl Urban egy interjúban elmondta, hogy alakítását Piszkos Harry karaktere inspirálta.

(SódóGA)

A falon lógó "új" amerikai zászlón csak 6 csillag van, melyek az egyes körzeteket szimbolizálják.