Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65

BeSZERvezve (2015)

American Ultra
Filmadatlap
 
26
Szereplők
38
Vélemények
17
Képek
9
Videók
BeSZERvezve
 
indingo   2017. 05. 03.

Sok minden sántított nálam. Nem emlékszik semmire a srác......A történet, ha valaki mesélné még tetszene is, de valahogy olyan olcsó hatást keltett az egész. Egynek elment.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 17.

Nem igazán tudom megmondani, hogy mire is akart kilyukadni ez a film. Se nem vígjáték, se nem akciófilm, hanem valami nagyon furcsa keverék, amely két lovat akart megülni egy fenékkel, ám ez mégsem jött össze. Az egyetlen kiemelhető dolognak az mondható, hogy Kristen Stewart legalább megpróbál kimászni abból a skatulyából, amelyet az Alkonyat-filmeknek köszönhet. Jesse Eisenberget, mint színészt kedvelem, de ez a film egyáltalán nem jött be. A magyar fordításról pedig már ne is beszéljünk, ezzel is az történt, hogy vicces akart lenni, csak mégsem lett az.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Egészen szórakoztató mozi, egyszer nézhető.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Egy olyan semmilyen film. Semmi különleges, semmi extra. Egyáltalán nem emlékezetes, teljesen jellegtelen. Végül is nem rossz, de tényleg az egyik leginkább felejthető film amit valaha láttam. A filmet azoknak ajánlanám akik vagy Kristen Stewart, vagy Jesse Eisenberg rajongók. Ők talán élvezni fogják.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Nem rossz, de nem is jó...Ez olyan egyszernézős, agykikapcsolós film, amit rögtön elfelejtesz, amint vége. A szokásos beszívós "poénok" ömlenek, emellett pedig egy kezdetleges sztori tölti ki a játékidőt..Egyszer jó, de többször ne..

Jesse Eisenberg
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
John Leguizamo
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
Kristen Stewart
Jesse Eisenberg
Kristen Stewart
Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Jesse Eisenberg
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
 
Kérdés, hogy lehet-e örök drogkábulatban szuper ügynök valaki? Naná, hogy lehet, és nem is akármilyen! Csak nem szabad felébreszteni. Mert a BeSZERvezve Mike Howellje egy igazi alvóügynök! több»
 
A szokásos karakterét hozó Jesse Eisenberg és a meglepően jó Kristen Stewart között van kémia, intimitás, összhang — így a film végül sokkal inkább szól a szerelmi kapcsolatokban játszott különféle szerepeinkről, mint egy szmókernek hitt titkosügynök kalandjairól. több»
 
Nem fájna ennyire a szívem, ha egy olyan alapötletről lenne szó, amelyben eleve nem volt több egy ilyen színvonalú filmnél, de az American Ultrában minden adott volt, hogy egy klasszikus mű kerekedjen belőle - ez a potenciál pedig maradéktalanul benne is ragadt. több»
 

Eisenberg és Stewart második közös filmje.

(HETEDIK )
 

Promóciós fogásként a Lionsgate marihuánát ajándékozott San Diegoban a Comic Con-on azok számára, akiknek volt egészségügyi marihuána kártyájuk.

(VFTS )
 

Ez a második olyan filmje Jesse Eisenbergnek, amelyben felteszi azt a kérdést, hogy ő valódi ember, vagy sem. Az első ilyen A hasonmás című filmje volt.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.