Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Filmadatlap
 
26
Szereplők
51
Vélemények
25
Képek
28
Videók
Venom
 
Shelby07   2018. 10. 29.

Humoros és egyben látványos is volt. Tom Hardy hozta a szokásos kiváló színészi alakítását. Csatlakoznék az előttem szólóhoz/szólókhoz, érdemes eredeti nyelven nézni, mert sokkal élvezhetőbb, mint magyar szinkronnal. Aki szereti a Marvel filmeket, azoknak csaj ajánlani tudom, mert egy könnyed esti filmnek tökéletes.

 
Orosz István   2018. 10. 08.

Nekem kifejezetten kellemes csalódás volt ez a film. Szerintem a készítők mindent kihoztak a filmből, nem volt könnyű dolguk, azért a pókember univerzumából kiragadni egy gonoszt, és neki egy külön a sztorit adni, majd pókembert kivenni az univerzumból nem könnyű dolog. Nagyon tetszett szórakoztató volt. Eltér a többi márvel filmtől de egyedi volt.


 
indingo   2019. 01. 06.

A magában beszélő, férges Tom Hardy nem vett le a lábamról. A története gyenge, az autós üldözés végét alig bírtam kivárni, és még a humora sem az igazi.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 10. 27.
Venom, a szerethető antihős?

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::Nos, ha úgy vesszük, a Sony csinált egy vicces filmet Venom karakterével, ám akaratlanul is felmerül a kérdés: vajon tényleg ez volt az a film, amelyet a rajongók, illetve a szélesebb nézőközönség várt? Eddie Brock oknyomozó riporter, szakmájának egyik legjobbja, aki mindig azokat a témákat keresi, amelyekről nem illik/nem akarnak beszélni. Így jut el az Élet Alapítványhoz, amely földönkívüli életformák felkutatásával (is) foglalkozik a mögé a hangzatos jelszó mögé bújva, hogy kutatásaik csak és kizárólag az emberi faj megmentését szolgálják. Persze Brock érzi (mi több, biztos forrásból tudja), hogy az efféle kijelentéseknél a fejétől bűzlik ... több»

 
HETEDIK   2018. 10. 08.

Egy teljesen vállalható, látványos és vicces film, igazi popcorn mozi ami néha még komolyabb dolgokat is feszeget. Tom Hardynak jól állnak ezek a szerepek, a CGI Venom is jól nézett ki, egyedül az erőltetett szerelmi szál volt picit felesleges. Jöhet a folytatás!

Tom Hardy
Tom Hardy
Riz Ahmed
Tom Hardy
Riz Ahmed
Michelle Williams
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Riz Ahmed
Michelle Williams
Riz Ahmed
Michelle Williams
Michelle Williams
Tom Hardy
Michelle Williams
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Michelle Williams
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Michelle Williams
 
Méretes trash-beöntést kap az, aki jegyet vált a Venomra, de hogy azt kapta-e a Marvel egyik legfőbb antihőse, amit megérdemelt, arra senki ne vegyen mérget! több»
 
Rajongók úgyis megnézik, mások csak saját felelősségre. Nem rossz film, de sajnos nem is jó. Megvan benne a potenciál, de az önmagában kevés. Több humor, több vér, több karakter kell ide. Így csak guilty pleasure marad. több»
 
Vérlázítóan ötlettelen a történet, adott a nyomorúságos hős és a meg nem értett gonosz zseni, mellé van téve egy kis CGI csihi-puhi, ami a vártnál is gyengébb lett, de ki törődik mindezzel. A kassza így is robbanni fog. több»
 

Venom karaktere először 1984-ben tűnt fel egy Csodálatos Pókember-epizódban, és azóta számtalan változáson ment keresztül. Az “Ultimate” Marvel Universe-ben Venom sokkal inkább földi eredetű, mint annak idején: Parker és Brock tudós szülei hozták létre a rák ellenszereként. 

(thedarkman99 )
 

Tom Hardy fia, Louis Thomas nagy rajongója Venomnak. "Olyan filmet akartam csinálni, amit ő is megnézhet. Ezért csináltam egy olyat, amiben emberek fejét harapom le" - nyilatkozta viccelődve Hardy.

(hp )
 

Az alkotók bevallása szerint a Venomot olyan rendezők filmjei inspirálták, mint John Carpenter és David Cronenberg.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.