Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
64
Vélemények
25
Képek
23
Videók
Venom
 
Shelby07   2018. 10. 29.

Humoros és egyben látványos is volt. Tom Hardy hozta a szokásos kiváló színészi alakítását. Csatlakoznék az előttem szólóhoz/szólókhoz, érdemes eredeti nyelven nézni, mert sokkal élvezhetőbb, mint magyar szinkronnal. Aki szereti a Marvel filmeket, azoknak csaj ajánlani tudom, mert egy könnyed esti filmnek tökéletes.

 
Orosz István   2018. 10. 08.

Nekem kifejezetten kellemes csalódás volt ez a film. Szerintem a készítők mindent kihoztak a filmből, nem volt könnyű dolguk, azért a pókember univerzumából kiragadni egy gonoszt, és neki egy külön a sztorit adni, majd pókembert kivenni az univerzumból nem könnyű dolog. Nagyon tetszett szórakoztató volt. Eltér a többi márvel filmtől de egyedi volt.


 
indingo   2019. 01. 06.

A magában beszélő, férges Tom Hardy nem vett le a lábamról. A története gyenge, az autós üldözés végét alig bírtam kivárni, és még a humora sem az igazi.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 10. 27.
Venom, a szerethető antihős?

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::Nos, ha úgy vesszük, a Sony csinált egy vicces filmet Venom karakterével, ám akaratlanul is felmerül a kérdés: vajon tényleg ez volt az a film, amelyet a rajongók, illetve a szélesebb nézőközönség várt? Eddie Brock oknyomozó riporter, szakmájának egyik legjobbja, aki mindig azokat a témákat keresi, amelyekről nem illik/nem akarnak beszélni. Így jut el az Élet Alapítványhoz, amely földönkívüli életformák felkutatásával (is) foglalkozik a mögé a hangzatos jelszó mögé bújva, hogy kutatásaik csak és kizárólag az emberi faj megmentését szolgálják. Persze Brock érzi (mi több, biztos forrásból tudja), hogy az efféle kijelentéseknél a fejétől bűzlik ... több»

 
dailyfilmsan   2019. 04. 01.

Nagyon nem ezt vártam a filmtől. Venom legyen rossz és ne csak ímmel-ámmal. Hanem tényleg legyen rossz. Ez a jobbik rossz megoldás nem volt annyira bejövős. Viszont a jelmezt nagyon eltalálták. De az egész nem állt annyira össze, mint általánosságban a Marvel filmek szoktak. Nekem ez nem tetszett annyira.

Tom Hardy
Tom Hardy
Riz Ahmed
Tom Hardy
Riz Ahmed
Michelle Williams
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Riz Ahmed
Michelle Williams
Riz Ahmed
Michelle Williams
Michelle Williams
Tom Hardy
Michelle Williams
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Michelle Williams
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Michelle Williams
 
Méretes trash-beöntést kap az, aki jegyet vált a Venomra, de hogy azt kapta-e a Marvel egyik legfőbb antihőse, amit megérdemelt, arra senki ne vegyen mérget! több»
 
Rajongók úgyis megnézik, mások csak saját felelősségre. Nem rossz film, de sajnos nem is jó. Megvan benne a potenciál, de az önmagában kevés. Több humor, több vér, több karakter kell ide. Így csak guilty pleasure marad. több»
 
Vérlázítóan ötlettelen a történet, adott a nyomorúságos hős és a meg nem értett gonosz zseni, mellé van téve egy kis CGI csihi-puhi, ami a vártnál is gyengébb lett, de ki törődik mindezzel. A kassza így is robbanni fog. több»

A film összbevétele 855 013 954 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 534 638 075 forintot termelt. A hazai mozik összesen 356 676 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Venom szerepére Stephen Farrelly pankrátor, valamint Kellan Lutz is pályázott. Sőt, Zac Efron is bejelentette, hogy ő fogja alakítani a karaktert, de ezt csak áprilisi tréfának szánta.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Stáblista utáni jelenet: Cletus Kasady (Woody Harrelson) lesz később Vérontó, aki igazából Venomból születik, így erősebb is lesz nála. Cletus amúgy egy sorozatgyilkos, akire 11 gyilkosságot tudtak rábizonyítani, és Eddie Brock-al lesznek cellatársak, mikor Venom elmegy Eddie-ért.

(Bee97)
 

A homáros jelenetet egyszerre forgatták le igazi és mű állatokkal. Tom Hardy természetesen nem egy élőbe harapott bele, hanem egy cukormázas, csokisziruppal töltött habcsókba.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.