Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Venom 2. - Vérontó (2021)

Venom: Let There Be Carnage
Filmadatlap
 
33
Szereplők
29
Vélemények
30
Képek
16
Videók

Galéria (30)

Tom Hardy
Tom Hardy
Stephen Graham
Woody Harrelson
Tom Hardy
Tom Hardy
Woody Harrelson
Naomie Harris
Naomie Harris
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Stephen Graham
Woody Harrelson
Michelle Williams
Tom Hardy
Tom Hardy
Michelle Williams
Tom Hardy
Michelle Williams
Tom Hardy
Woody Harrelson

Videók (16)

 
[email protected]   2023. 02. 17.

legújabb vélemény

0
Gábor

Alig vártam, hogy vége legyen.

 
Gábor390920   2021. 10. 17.

6
Vérontás? Minek az?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az előzetes elég izgalmasnak tűnt, az előző rész szórakoztató volt, így nagyon vártam egy véres folytatást Vérontóval. Hát ebben a filmben minden volt, csak vér nem. A sorozatgyilkos csak Eddie Brock-kal hajlandó beszélni, majd miután Venom segítségével megfejti áldozatai hollétének rejtélyét, teljesen bekattan a kivégzése előtt, megharapja Eddie-t, megízleli a vérét. Kivégzése közben pedig átalakul és megszökik. Eközben Venom és Eddie veszekednek, mint egy rossz házaspár kb. a film elejétől kezdve, amely elég idegesítő tud lenni, mintsem vicces. Azt gondolom, ezt kicsit túltolták most az alkotók. Vérontótól várnánk egy csomó véres öldöklést, de úgy érezhetjük a film nézése közben, hogy ez egy gyerekbarát verzió, ahol kivágták az összes véres jelenetet. Nyilván a film végét a lehetséges folytatás reményében nyitva hagyták, de ha igazán bátrak a készítők, akkor a következő menet végre elég brutális lesz a Venomhoz. Az egyetlen pozitívum a filmben a látvány, valamint a stáblista közbeni jelenet, melyre azt hiszem, rengeteg Marvel rajongó várt már.

 
HE7EDIK   2021. 10. 17.

5

Az első rész ehhez képest mestermű. Olyan szinten sikerült lebutítani a karaktereket, hogy visszasírjuk Sam Raimi Venomját, mert az tényleg mutatott valamit abból, hogyan is kéne ábrázolni Pókember nemezisét. A CGI pedig közelíti az Asylum filmek színvonalát. Nem vártam sokat, de ez valami förtelmes lett.

 
Harper   2021. 11. 24.

3
CGI-tobzódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon "mű film" lett szerintem a Venom második része, szabályos CGI-orgiába fullasztva az egészet. Tom Hardy ugyan nagy kedvencem, de ezúttal még ő sem tudja megmenteni a második részt. Mesterkélt az alaptörténet, infantilis a script, műanyagízű a látvány, és meglepetésbombaként bedobott Woody Harrelson is gyengécske. Nálam nem éri el az első fejezet színvonalát, ahol még működnek a poénok, és valahogy érdekesebb, természetesebb a történetvezetés is. Az értékelésem sajnos gyenge 50%, nagy jóindulattal.

 
Ms. Akárki   2022. 01. 31.

2

Imádom. Főleg, mert kiderült, hogy kvázi egy univerzum az MCU Pókembere és Venom. Jó kikapcsolódás az egész családnak. Annyira nem véres gyilkolászós, mint elsőre gondoltam.

 
dailyfilmsan   2022. 04. 29.

1

Sajnos helyenként untam, az elmúlt időszak egyik legrosszabb, ha nem a legrosszabb Marvel-filmje. a film végén lévő bejátszás volt a legjobb pillanata, ha másért nem, ezért érdemes volt végigszenvedni. Sajnálom, hogy nem sikerült szintet ugrania a filmnek, pedig volt benne potenciál.

 
KCintia   2021. 10. 23.

5

Nem tudom, miért, de nekem inkább ez egy könnyedebb kikapcsolódás volt, és kevésbé volt izgalmas. A film továbbra is vicces, akciójelent is akadt 1-2, de nem nyújtott akkora élményt, mint az első rész. Azt is megemlíteném, hogyha már 18-as karikát ra... több»

A film összbevétele 283 679 076 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 458 965 583 forintot termelt. A hazai mozik összesen 279 829 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A szimbióták nem képesek a hazugságra.

(Artemisia )
 

Woody Harrelson egy 2018-as interjú során elmondta, hogy addig nem olvashatta el a tervezett folytatások forgatókönyvét, amíg le nem szerződött az első részhez.

(Artemisia )
 

Az 1994-es, a Fox Kids csatorán sugárzott Pókember rajzfilm-sorozat Mészárszéknek fordította Vérontó nevét.

(Artemisia )
 

A forgatókönyv megírásában Tom Hardy is részt vett.

(Artemisia )
 

Matt Tolmach producer elmondta, hogy az első résszel ellentétben a Venom 2 magasabb, R-korhatár besorolással kerül majd a mozikba. Ugyanilyen korhatár-besorolást kaptak olyan korábbi sikeres képregény-adaptációk is, mint a Joker, a Deadpool vagy a Logan - Farkas.

(hp)
 
Volt potenciál a Let there be Carnage-ben, van, amivel tud élni és van amivel nem. Nem szörnyű film de nem ér fel Venom örökségéhez és kérdéses, hogy vissza lehet-e táncolni azokból a hibákból, amiket a történet megváltoztatásával okozott a Sony. több»