Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Venom 2. - Vérontó (2021)

Venom: Let There Be Carnage
Filmadatlap
 
33
Szereplők
12
Vélemények
30
Képek
16
Videók

Galéria (30)

Tom Hardy
Tom Hardy
Stephen Graham
Woody Harrelson
Tom Hardy
Tom Hardy
Woody Harrelson
Naomie Harris
Naomie Harris
Tom Hardy
Tom Hardy
Tom Hardy
Stephen Graham
Woody Harrelson
Michelle Williams
Tom Hardy
Tom Hardy
Michelle Williams
Tom Hardy
Michelle Williams
Tom Hardy
Woody Harrelson

Videók (16)

 
Periodista   2021. 12. 03.

legújabb vélemény

0
Halvány az első részhez képest

A Venom nem a legnépszerűbb Marvel-karakter, de az első rész így is népszerű lett Tom Hardy elképesztően szórakoztató játéka miatt. Ugyanakkor a második rész még Woody Harrelsonnal megerősítve sem tud semmi újat mutatni, és csak halvány követője marad a nyitóepizódnak. Gyengécske a sztori, laposak az akciók és hiányzik az eredetiség is. Értékelésem zsenge 40%, jóindulattal.

 
Gábor390920   2021. 10. 17.

6
Vérontás? Minek az?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az előzetes elég izgalmasnak tűnt, az előző rész szórakoztató volt, így nagyon vártam egy véres folytatást Vérontóval. Hát ebben a filmben minden volt, csak vér nem. A sorozatgyilkos csak Eddie Brock-kal hajlandó beszélni, majd miután Venom segítségével megfejti áldozatai hollétének rejtélyét, teljesen bekattan a kivégzése előtt, megharapja Eddie-t, megízleli a vérét. Kivégzése közben pedig átalakul és megszökik. Eközben Venom és Eddie veszekednek, mint egy rossz házaspár kb. a film elejétől kezdve, amely elég idegesítő tud lenni, mintsem vicces. Azt gondolom, ezt kicsit túltolták most az alkotók. Vérontótól várnánk egy csomó véres öldöklést, de úgy érezhetjük a film nézése közben, hogy ez egy gyerekbarát verzió, ahol kivágták az összes véres jelenetet. Nyilván a film végét a lehetséges folytatás reményében nyitva hagyták, de ha igazán bátrak a készítők, akkor a következő menet végre elég brutális lesz a Venomhoz. Az egyetlen pozitívum a filmben a látvány, valamint a stáblista közbeni jelenet, melyre azt hiszem, rengeteg Marvel rajongó várt már.

 
KCintia   2021. 10. 23.

5

Nem tudom, miért, de nekem inkább ez egy könnyedebb kikapcsolódás volt, és kevésbé volt izgalmas. A film továbbra is vicces, akciójelent is akadt 1-2, de nem nyújtott akkora élményt, mint az első rész. Azt is megemlíteném, hogyha már 18-as karikát ra... több»

 
Aki_megmondja_a_tutit   2021. 11. 12.

4
Eléggé összecsapott

Lehetett élvezni a filmet, de nagyon átlagos. A színészek közül Tom Hardy hozta a szerepét, Woody Harrelson is jó volt, viszont Naomie Harris szerintem erőltetett volt, és túljátszotta a szerepét. A korhatárbesorolás érthetetlen, simán 16-os is lehetne, műfajt nézve pedig nagyon távol állt a horrortól, inkább tűnt egy elcsépelt akciófilmnek. A csatajelenetek sem ütöttek akkorát, mint az első részben, és a történet is sántít. Az elsőnél jóval gyengébb.

 
herkedavid   2021. 10. 23.

4
Bőven jó

Nem tudok egyetérteni a negatív véleményekkel. Szerintem a film bőven hozza azt a szintet, mint az első rész. Van annyira jó, hogy bárkinek tudjam ajánlani, hogy moziban megnézze. Valamiben jobb, valamiben gyengébb az előzőnél. A történet unalmasabb, nem eléggé részletes, túl gyorsan halad, míg a CGI, a poénok, akció sokkal jobb, Venom dumái, a vívódásai saját magával fantasztikusak. Amit nem értettem, az a korhatár besorolása, mivel brutalitás, vér nincs. Akinek nagyon magas elvárásai vannak, hogy Vérontó széttép mindenkit, bedarálja az embereket, és olyat kap, hogy nem alszik tőle, az az ember csalódni fog. Sokan ezt kritizálták, ez miatt gyenge a film, mert nem ezt kapták. Nem tudom, nekem annyira nem hiányzott, inkább több akció lehetett volna, jobban felvezetni Vérontót. Aki megvárja viszont a stáblistát, csalódni nem fog, mert végre megkapja minden Marvel fan azt, amire vár régóta.

 
Spidey   2021. 10. 24.

3
Mindenkit megehetsz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Eszement humorú és tempójú film, ami végigzúzta a vásznakat. Talán még az első részénél is jobb lett. Venommal egyre jobban összekovácsolódnak. Az utolsó stáblistás jeleneten pedig azóta is azon pörög az agyam, hogy akkor ez most az univerzumok között miért és hogyan lehet majd. De az ex-barátnő igazán irritáló számomra. Nem is értem, miért kell ennyire affektáltatni.

1
 
Lóri Ádámcsik   2021. 10. 16.

3
Érdemes megnézni

Nagy elvárásokkal ültem be a moziba. Végre egy jó folytatás, de sajnos picit elmaradt a várt szinttől a film. Tele volt giga akciójelenettel, a történek is úgy ahogy, de összességében az első rész jobb volt valamiért.

A film összbevétele 283 679 076 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 445 614 410 forintot termelt. A hazai mozik összesen 271 859 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A szimbióták nem képesek a hazugságra.

(Artemisia )
 

Woody Harrelson egy 2018-as interjú során elmondta, hogy addig nem olvashatta el a tervezett folytatások forgatókönyvét, amíg le nem szerződött az első részhez.

(Artemisia )
 

Az 1994-es, a Fox Kids csatorán sugárzott Pókember rajzfilm-sorozat Mészárszéknek fordította Vérontó nevét.

(Artemisia )
 

A forgatókönyv megírásában Tom Hardy is részt vett.

(Artemisia )
 

Matt Tolmach producer elmondta, hogy az első résszel ellentétben a Venom 2 magasabb, R-korhatár besorolással kerül majd a mozikba. Ugyanilyen korhatár-besorolást kaptak olyan korábbi sikeres képregény-adaptációk is, mint a Joker, a Deadpool vagy a Logan - Farkas.

(hp)
 
Volt potenciál a Let there be Carnage-ben, van, amivel tud élni és van amivel nem. Nem szörnyű film de nem ér fel Venom örökségéhez és kérdéses, hogy vissza lehet-e táncolni azokból a hibákból, amiket a történet megváltoztatásával okozott a Sony. több»