Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
91

Deadpool 2

(Deadpool 2)
 
31
11
20
58

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
dulkap   2018. 05. 15.

Elérkezett a nap, amire a legjobban vártam az évben. Az idejét sem tudom mikor vártam egy filmet ennyire, mint az egyébként zseniális és hibátlan Deadpool második részét. Talán pont ezért kicsit féltem is, hogy a hatalmas elvárások miatt kicsit csalódni fogok. Szerencsére a félelmem alaptalan volt, mert a folytatás is zseniálisra sikeredett, ráadásul nem önismétlő módon. Az előző részben megszeretett karakterek ismét itt vannak, az újak pedig tökéletes választások lettek, mind karakterileg, mind színészileg. Komolyságot most sem szabad várni a filmtől, még ha drámai szál most is akad benne, de folyamatosan idézőjelben van téve minden, a rengeteg poénnak, utalásnak és a nézők felé történő kikacsintásnak hála. Egy hatalmas kő esett le a szívemről és a film végén idült mosollyal ültem a moziban, várva a stáblistás poénokat. (Amik szintén zseniálisak.) Akármilyen formában is tűnik fel Deadpool legközelebb a mozikban, már számolom is a napokat és ha tehetném lefagyasztanám magam addig, mint Cartman, mikor az új Nintendo Wii-t várta. :) Emberek irány a mozi, mert bár idén nem ez lesz a legsikeresebb film, de hogy jobb film már nem lesz, abban biztos vagyok. Jár a maximális pontszám + 1…

 
Orosz István   2018. 05. 19.

Nagyon örülök, hogy a készítők végre a történettel is foglalkoztak, mert az az igazság az első rész nem a történet tette jóvá hanem az eddig nem látott nem mindennapi szuperhős. Itt viszont Deadpool karakterének varázsa mellé, még egy nagyon jó történetet is kapott, illetve még valamennyire látjuk milyen ha főhősünk komoly. Összegezve szerinte az első részt messze felülmúlotta, én attól féltem hogy túlzottan el lesz poénkodva, de azt tudom mondani az a bizonyos aranyközép út itt érvényben van. Akcióban, bőven gazdagodik. A stáblista utáni jeleneteket meg érdemes megvárni, mert ott jön még csak az igazi humor özön. Azt hiszem ezen a filmen az látszik, hogy nem a pénzre megy, az előtte való reklámok is teljesen egyediek voltak. Ez a film egy teljesen új műfajt teremtett.

 
Hetedik   2018. 05. 19.

Sokkal jobb mint az első rész. Nekem egyedül a vége nem tetszett már annyira, mert kicsit átmentek komolyba a dolgok, de addig valami fergeteges humorral operál. Az egész olyan, mint egy stílusparódia, plusz sok film megkapja a magáét, mint pl. Batman vs Superman, Farkas, X-Men, Elemi ösztön. Jó kis agyatlan kikapcsolódás.

 
Delta1017   2018. 05. 16.

Ryan Reynolds ismét kitett magáért mintha rá lenne öntve ez a szerep zseniálisat játszott. Töménytelen akció, könyökön kijövő poénok, dráma, romantika. Kicsit tartottam attól, hogy az első részhez képest ez egy órási zakó lesz, de nem és talán még sokkal jobb. Az elvárt szintet hozta. Lesz idén ennél sokkal nagyobb hypeolt filmek és sikeresebbek is, de a maga képviseletében aligha lesz ellenfele. Aki akar nevetni teljes 2 órát, jól szórakozni és egy jó filmet nézni annak kötelező moziban megnéznie.

 
JohnnyBGood   2018. 05. 20.

Lehet szidni a moziközönségemet, de nekik és nekem is úgy 20-25 percre volt szükségünk hogy először tudjunk igazán jót röhögni valamin. Nem érzelmi hullámvasút a film, hanem egy mosógép amibe komoly vicces poénos, utalásos, érzelmesnek szánt adalékokat beburítottak és a gép összerázva random párosításban és következetességgel filmre mixelte az összetevőket. Az első rész hatalmas rajongója vagyok, még annak a faék egyszerű storyline-jában is több volt, mint amit a 2 nyújtani tudott. Az én véleményem hogy nehezen talál magára a film, lépten-nyomon kliséként használja önmagát (első részt) és nem hoz igazán semmi újat. X-Force tetszett, gegek utalások nagyon jók, a film második fele igazán vicces, de Domino (aki legpozitívabb csalódás volt) 0 infóval lép be a képbe és marad ott, Cable pont az első felében remekel aztán elveszti minden súlyát. A többiek pedig.. Jópáran semmi szerepet sem kaptak. Ettől persze még szórakoztató film, biztosan megnézem mégegyszer majd ha leülepedett, hátha más lesz elvárások nélkül. Az első a maga kis költségvetésével szerintem toronymagasan veri a 2-at. Persze ez csak az én véleményem spoiler mentesen:)

Zazie Beetz
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Zazie Beetz
Julian Dennison
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Leslie Uggams
Ryan Reynolds
Julian Dennison
Josh Brolin
Julian Dennison
Zazie Beetz
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
T. J. Miller
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Karan Soni
Stefan Kapičić
Zazie Beetz
Ryan Reynolds
T. J. Miller
Zazie Beetz
Ryan Reynolds
Stefan Kapičić
Julian Dennison
Karan Soni
Julian Dennison
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Josh Brolin
Zazie Beetz
 
Ajánlom a Deadpool 2.-t. azoknak, akik csak ki akarnak kapcsolódni, azoknak, akik valami különlegeset keresnek, azoknak, akik nevetni akarnak, úgy majdhogynem bárkinek. 16 év felett, mert ez 16-os karikás lett. (Igen, valószínűleg jött pár kritika az első kapcsán, hogy az a 18-as nem az igazi.) Összességében adok egy nyolc pontot a tízből. Ígérem, a második megtekintésnél keresni fogom a hibákat. Vagy a harmadiknál. több»
 
A nagy dumás antihős újra hozza a formáját, és bár a Deadpool 2 kevésbé hat olyan üdének, mint elődje, az érzelgősség pedig a frenetikus szórakozás kárára megy, a remek írás, a színészek szórakoztató alakítása, a klassz akciójelenetek és a vagány felépítés egy izgalmas, csavaros és bődületesen (a 16-os korhatár ellenére) 18+-as szórakozást nyújt – szigorúan nem a teljes családnak. több»
 
Nehéz filmként értékelni a Deadpool 2-t, hiszen érezhetően arra törekedtek az alkotók, hogy minél több és jobb poént halmozzanak egymásra, e tekintetben pedig akár a képregényfilmek paródiájának is felfogható. Erre az utóbbi gúnyos-komikus és erőteljesen halódó műfajra pedig másodszor is ráfért már egy ilyen piszkosul tömény „beszabehu”-élmény. több»
 

2017. augusztus 16-án Joi Harris kaszkadőrnő életét vesztette egy motoros jelenet felvételekor. Ezt követően 2 napra leállt a film forgatása.

(hp )
 

A hírek szerint a Tim Miller és Ryan Reynolds közti "kreatív nézeteltérések" vezettek ahhoz, hogy a rendező kiszálljon a produkcióból.

(hp )
 

Miután hivatalossá vált, hogy nem az első részt rendező Tim Miller foglalja el a Deadpool 2 direktori székét, a zeneszerző, Junkie XL is kiszállt a projektből.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.