Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
35
Szereplők
69
Vélemények
58
Képek
19
Videók
Deadpool 2
 
Bazzzsi   2020. 09. 04.

legújabb vélemény

Nekem a szint az pont olyan, mint az első részben. A karakter jól ki lett találva, de inkább idegesítő, mint sem szórakoztató.

 
JohnnyBGood   2018. 05. 20.

a nap véleménye

Lehet szidni a moziközönségemet, de nekik és nekem is úgy 20-25 percre volt szükségünk hogy először tudjunk igazán jót röhögni valamin. Nem érzelmi hullámvasút a film, hanem egy mosógép amibe komoly vicces poénos, utalásos, érzelmesnek szánt adalékok... több»


 
dulkap   2018. 05. 15.

Elérkezett a nap, amire a legjobban vártam az évben. Az idejét sem tudom mikor vártam egy filmet ennyire, mint az egyébként zseniális és hibátlan Deadpool második részét. Talán pont ezért kicsit féltem is, hogy a hatalmas elvárások miatt kicsit csaló... több»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

Nagyon szeretem a Deadpool film sorozatot. Nagyon tetszik hogy eltér az eddig megszokott Marvel filmektől és teljesen új megvilágításban tette elénk ezt a filmet. Már az első része is nagyon tetszett és ebben a második részben is tudták azt a szintet... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 07.

Az 1. részhez hasonlóan, általában 2. eléggé gyengébben szokott sikerülni, de most teljesen más volt a helyzet, hiszen egyáltalán nem volt gyengébb ez a rész, sőt szerintem voltak olyan jelenetek, amik jobbak voltak az elődjénél. Ilyen fergeteges lát... több»

 
Orosz István   2018. 05. 19.

Nagyon örülök, hogy a készítők végre a történettel is foglalkoztak, mert az az igazság az első rész nem a történet tette jóvá hanem az eddig nem látott nem mindennapi szuperhős. Itt viszont Deadpool karakterének varázsa mellé, még egy nagyon jó törté... több»

 
Diesel   2018. 05. 30.

Eskü nem lennék elfogult, de bocsi nem megy. Szuperhősök közül a kedvencem Deadpool. Egyszerű, alpári, bolond, mindent szétpoénkodik, őt nem lehet komolyan venni ennek ellenére helyén van a szíve. Eléggé erős lett a második rész. Szerencsére nem egy ... több»

Zazie Beetz
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Zazie Beetz
Julian Dennison
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Leslie Uggams
Ryan Reynolds
Julian Dennison
Josh Brolin
Julian Dennison
Zazie Beetz
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
T. J. Miller
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Karan Soni
Stefan Kapičić
Zazie Beetz
Ryan Reynolds
T. J. Miller
Zazie Beetz
Ryan Reynolds
Stefan Kapičić
Julian Dennison
Karan Soni
Julian Dennison
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Josh Brolin
Zazie Beetz

A film összbevétele 785 046 920 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 533 831 452 forintot termelt. A hazai mozik összesen 386 405 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Slash állítólag megjelent az egyik forgatási napon, de nem készíthettek vele selfiket, mert akkor fény derült volna a film díszletére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Deadpool kosztümjének szemtakaróit egy gombnyomással el lehetett távolítani.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Domino az eredeti képregényben fehér, csak a szeme körül van egy sötét folt, amelyről a nevét is kapta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film megjelenése idején Julian Dennison (Tűzököl) mindössze csak 15 éves volt így hazájában Új-Zélandon még nem tekinthette meg a filmet a kora miatt. (Új-Zélandon ez az R-16-os rendelet.)

(Diesel)
 

A film elején Deadpool eltávolított egy darabot a padlóból a vak Al (Leslie Uggams) házában. A padló alatti üregben megragadott 1-2 zsák kokaint, amelyre az volt írva hogy a "vakság gyógyítására". Ez egy utalás az első részre amiben Deadpool azt mondja vak Al-nek hogy 100kg kokaint rejtett el a házban valahol a vaksága gyógyítására. Jó keresgélést.

(Diesel)
 

Kábel szerepére több ismert színész neve is előtérbe került, mint például Dolph Lundgren, Mel Gibson, Kurt Russell, Bruce Willis, Alec Baldwin, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Stephen Lang, Ron Perlman, Pierce Brosnan, és David Harbour. Végülis Josh Brolin kapta meg a szerepet.

(Diesel)
 

A képregényben Domino-t (Zazie Beetz) ábrázolják, mint egy régi szövetségest, és Kábel (Josh Brolin) egyik korábbi barátnőjét, aki utálja Deadpool-t. A filmben a Deadpool szövetségese, és Kábel ellen dolgozik.

(Diesel)
 

A végső jelenetben Deadpool azt mondja "Pump the hate brakes, Thanos". Ez egy utalás a Bosszúállók: Végtelen háború (2018) filmre, amelyben Josh Brolin Thanost alakította. A Bosszúállók: Végtelen háború (2018) egy hónappal a Deadpool 2 (2018) előtt jelent meg.

(Diesel)
 

Egy jelenetben Deadpool (Ryan Reynolds) Kábel (Josh Brolin) egyszemű Vilijére utal. "Hozd be, One Eyed Willy". One Eyed Willy volt a kalózkarakter a Kincsvadászok (The Goonies 1985) kalandfilmben Josh Brolin főszereplésével.

(Diesel)
 

Brad Pitt csak úgy vállalta el a láthatatlan ember szerepét ha Ryan Reynolds személyesen visz neki egy kávét. Ryan elvitte a kávét személyesen csak Pitt nem volt otthon. Brad Pitt végülis elvállalta a láthatatlan ember szerepét.

(Diesel)
 
Ajánlom a Deadpool 2.-t. azoknak, akik csak ki akarnak kapcsolódni, azoknak, akik valami különlegeset keresnek, azoknak, akik nevetni akarnak, úgy majdhogynem bárkinek. 16 év felett, mert ez 16-os karikás lett. (Igen, valószínűleg jött pár kritika az első kapcsán, hogy az a 18-as nem az igazi.) Összességében adok egy nyolc pontot a tízből. Ígérem, a második megtekintésnél keresni fogom a hibákat. Vagy a harmadiknál. több»
 
A nagy dumás antihős újra hozza a formáját, és bár a Deadpool 2 kevésbé hat olyan üdének, mint elődje, az érzelgősség pedig a frenetikus szórakozás kárára megy, a remek írás, a színészek szórakoztató alakítása, a klassz akciójelenetek és a vagány felépítés egy izgalmas, csavaros és bődületesen (a 16-os korhatár ellenére) 18+-as szórakozást nyújt – szigorúan nem a teljes családnak. több»
 
Nehéz filmként értékelni a Deadpool 2-t, hiszen érezhetően arra törekedtek az alkotók, hogy minél több és jobb poént halmozzanak egymásra, e tekintetben pedig akár a képregényfilmek paródiájának is felfogható. Erre az utóbbi gúnyos-komikus és erőteljesen halódó műfajra pedig másodszor is ráfért már egy ilyen piszkosul tömény „beszabehu”-élmény. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.