Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
35
Szereplők
69
Vélemények
58
Képek
19
Videók
Deadpool 2
Zazie Beetz
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Zazie Beetz
Julian Dennison
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Leslie Uggams
Ryan Reynolds
Julian Dennison
Josh Brolin
Julian Dennison
Zazie Beetz
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
T. J. Miller
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Josh Brolin
Josh Brolin
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Karan Soni
Stefan Kapičić
Zazie Beetz
Ryan Reynolds
T. J. Miller
Zazie Beetz
Ryan Reynolds
Stefan Kapičić
Julian Dennison
Karan Soni
Julian Dennison
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Josh Brolin
Zazie Beetz
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Nagyon szeretem a Deadpool film sorozatot. Nagyon tetszik hogy eltér az eddig megszokott Marvel filmektől és teljesen új megvilágításban tette elénk ezt a filmet. Már az első része is nagyon tetszett és ebben a második részben is tudták azt a szintet hozni. Persze sokan ellenzik és nem tetszik, szidják a filmet. Nem mindenki értheti a a film világát és a humort amit képvisel. Különösen tetszik, hogy a főszereplő megszólítja a nézőit is, így igazán a film részeseinek érezhetjük magunkat. Remélem lesz folytatása, mert én biztosan meg fogom nézni.

 
JohnnyBGood   2018. 05. 20.

a nap véleménye

Lehet szidni a moziközönségemet, de nekik és nekem is úgy 20-25 percre volt szükségünk hogy először tudjunk igazán jót röhögni valamin. Nem érzelmi hullámvasút a film, hanem egy mosógép amibe komoly vicces poénos, utalásos, érzelmesnek szánt adalékokat beborítottak és a gép összerázva random párosításban és következetességgel filmre mixelte az összetevőket. Az első rész hatalmas rajongója vagyok, még annak a faék egyszerű storyline-jában is több volt, mint amit a 2 nyújtani tudott. Az én véleményem hogy nehezen talál magára a film, lépten-nyomon kliséként használja önmagát (első részt) és nem hoz igazán semmi újat. X-Force tetszett, gegek, utalások nagyon jók, a film második fele igazán vicces, de Domino (aki legpozitívabb csalódás volt) 0 infóval lép be a képbe és marad ott, Cable pont az első felében remekel aztán elveszti minden súlyát. A többiek pedig...jópáran semmi szerepet sem kaptak. Ettől persze még szórakoztató film, biztosan megnézem még egyszer majd ha leülepedett, hátha más lesz elvárások nélkül. Az első a maga kis költségvetésével szerintem toronymagasan veri a 2-at. Persze ez csak az én véleményem spoilermentesen :)


 
dulkap   2018. 05. 15.

Elérkezett a nap, amire a legjobban vártam az évben. Az idejét sem tudom mikor vártam egy filmet ennyire, mint az egyébként zseniális és hibátlan Deadpool második részét. Talán pont ezért kicsit féltem is, hogy a hatalmas elvárások miatt kicsit csalódni fogok. Szerencsére a félelmem alaptalan volt, mert a folytatás is zseniálisra sikeredett, ráadásul nem önismétlő módon. Az előző részben megszeretett karakterek ismét itt vannak, az újak pedig tökéletes választások lettek, mind karakterileg, mind színészileg. Komolyságot most sem szabad várni a filmtől, még ha drámai szál most is akad benne, de folyamatosan idézőjelben van téve minden, a rengeteg poénnak, utalásnak és a nézők felé történő kikacsintásnak hála. Egy hatalmas kő esett le a szívemről és a film végén idült mosollyal ültem a moziban, várva a stáblistás poénokat. (Amik szintén zseniálisak.) Akármilyen formában is tűnik fel Deadpool legközelebb a mozikban, már számolom is a napokat és ha tehetném lefagyasztanám magam addig, mint Cartman, mikor az új Nintendo Wii-t várta. :) Emberek irány a mozi, mert bár idén nem ez lesz a legsikeresebb film, de hogy jobb film már nem lesz, abban biztos vagyok. Jár a maximális pontszám + 1…

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 07.

Az 1. részhez hasonlóan, általában 2. eléggé gyengébben szokott sikerülni, de most teljesen más volt a helyzet, hiszen egyáltalán nem volt gyengébb ez a rész, sőt szerintem voltak olyan jelenetek, amik jobbak voltak az elődjénél. Ilyen fergeteges látványos akció vígjátékot már régen láttam. Ryan Reynolds mellett Josh Brolin is remekül hozta a karakterét, jó volt nézni, hogy egy fantasy vígjátékban is remekül helyt áll. Kedvenc jelenetem amikor az új "csapattal" akció lendülnek és alig kell 2 perc, hogy 2-3 emberen kívül mindenki meg ne halljon Brad Pitt 1 másodperces jelentével együtt. David Leitch filmrendezőnek nagy gratuláció, hogy sikerre vitte elődje Tim Miller első részét.

 
Orosz István   2018. 05. 19.

Nagyon örülök, hogy a készítők végre a történettel is foglalkoztak, mert az az igazság az első rész nem a történet tette jóvá hanem az eddig nem látott nem mindennapi szuperhős. Itt viszont Deadpool karakterének varázsa mellé, még egy nagyon jó történetet is kapott, illetve még valamennyire látjuk milyen ha főhősünk komoly. Összegezve szerinte az első részt messze felülmúlotta, én attól féltem hogy túlzottan el lesz poénkodva, de azt tudom mondani az a bizonyos aranyközép út itt érvényben van. Akcióban, bőven gazdagodik. A stáblista utáni jeleneteket meg érdemes megvárni, mert ott jön még csak az igazi humor özön. Azt hiszem ezen a filmen az látszik, hogy nem a pénzre megy, az előtte való reklámok is teljesen egyediek voltak. Ez a film egy teljesen új műfajt teremtett.

 
Ajánlom a Deadpool 2.-t. azoknak, akik csak ki akarnak kapcsolódni, azoknak, akik valami különlegeset keresnek, azoknak, akik nevetni akarnak, úgy majdhogynem bárkinek. 16 év felett, mert ez 16-os karikás lett. (Igen, valószínűleg jött pár kritika az első kapcsán, hogy az a 18-as nem az igazi.) Összességében adok egy nyolc pontot a tízből. Ígérem, a második megtekintésnél keresni fogom a hibákat. Vagy a harmadiknál. több»
 
A nagy dumás antihős újra hozza a formáját, és bár a Deadpool 2 kevésbé hat olyan üdének, mint elődje, az érzelgősség pedig a frenetikus szórakozás kárára megy, a remek írás, a színészek szórakoztató alakítása, a klassz akciójelenetek és a vagány felépítés egy izgalmas, csavaros és bődületesen (a 16-os korhatár ellenére) 18+-as szórakozást nyújt – szigorúan nem a teljes családnak. több»
 
Nehéz filmként értékelni a Deadpool 2-t, hiszen érezhetően arra törekedtek az alkotók, hogy minél több és jobb poént halmozzanak egymásra, e tekintetben pedig akár a képregényfilmek paródiájának is felfogható. Erre az utóbbi gúnyos-komikus és erőteljesen halódó műfajra pedig másodszor is ráfért már egy ilyen piszkosul tömény „beszabehu”-élmény. több»

A film összbevétele 785 046 920 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 533 831 452 forintot termelt. A hazai mozik összesen 386 405 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Slash állítólag megjelent az egyik forgatási napon, de nem készíthettek vele selfiket, mert akkor fény derült volna a film díszletére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Deadpool kosztümjének szemtakaróit egy gombnyomással el lehetett távolítani.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Domino az eredeti képregényben fehér, csak a szeme körül van egy sötét folt, amelyről a nevét is kapta.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.