Scott Lang (Paul Rudd) különleges ruházatának köszönhetően egyik pillanatról a másikra képes összezsugorodni, vagy megsokszorozni erejét. A férfinek fel kell fedeznie önmagában a hőst, hogy segítséget nyújtson mentorának, Dr. Hank Pymnek, (Michael Douglas), és egy jól kitervelt… több»
Egy újabb Marvel produkció, újabb nagy nevekkel. Sosem gondoltam volna, hogy Michael Douglast egy szuperhősfilmben fogom látni, de ez a pillanat is eljött. Douglas mint Dr. Hank Pym egy remek karaktert hozott le Dörner György szinkronjaként, élmény volt látni a filmben Paul Rudd és Evangeline Lilly mellett. Elsőre hidegen hagyott a neve miatt, hisz mégsem egy Vasemberről vagy Amerikai Kapitányról van szó, de örültem, hogy láttam. Egy remek alkotás Peyton Reed rendezőtől és csapatától. Tartja azt a szintet, amit megszokhattunk a Marvel szuperhős filmjeitől, hisz tele van humorral, CGI megoldással, és persze a szokásos felvezetéssel. Gondolok itt arra, hogy a film háromnegyede az eredettörténetről szól, aztán jön csak a látványos akció. Még Michael Peña karakterét emelném ki, hiszen ő volt a humor forrása, és rengeteget nevettem rajta, még akkor is, ha sokszor erőltetett poénok voltak. Jó, látványos film volt remek karakterekkel és látványos megoldásokkal.
Sziasztok! Azt hiszem ismét egy jó alkotásról beszélhetünk a feldolgozás jól sikerült. nekem tetszettek azon trükkök amikor tényleg hanygaméretű volt főhősünk. A történetet mivel olvastam képregény formában ezért vártam a filmes változatot. Én nem csalódtam remek szórakozás ajánlom mindenkinek! Üdv Yosi
Alapvetően nehéz helyzetben vannak az ehhez hasonló filmek, mikor egy szuperhős "első-részét" kell megcsinálni. Leginkább mert a film nagy része egyfajta eredettörténet és csak az utolsó harmadban szokott belendülni az akció. Itt sem volt ez másképp ... több»
A film összbevétele 519 311 965 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 139 855 434 forintot termelt.
519 milliót hozott a konyhára a film, így eddig A hangya a legkevesebb bevételt hozó Marvel produkció. Ennek ellenére nem tekintenek rá bukásként, mivel nem A-listás Bosszúállók figuráról van szó.
(ArpiHajdu és Réci)Említést tesznek a Bosszúállókról , miszerint elég elfoglaltak, mert városokat reptetnek az égbe. Ez kikacsintás az Ultron kora eseményeire.
(AngelCass)A Pym Technologieshez látogató különös befektetők közül az egyik férfi nyakán látható egy tetoválás, ami hasonlít a Tíz Gyűrű szimbólumára, akik a Vasemberben Tony Starkot elrabolták.
(AngelCass)