Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
79%

A Hangya (2015)

Ant-Man
Filmadatlap
 
35
Szereplők
80
Vélemények
36
Képek
22
Videók

Galéria (36)

Michael Douglas
Paul Rudd
Paul Rudd
Michael Douglas
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Peyton Reed
Paul Rudd
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Michael Douglas
Paul Rudd
Michael Douglas
Evangeline Lilly
Michael Douglas
Corey Stoll
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
Corey Stoll
Paul Rudd
Michael Douglas
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Corey Stoll
Peyton Reed
Judy Greer
Abby Ryder Fortson
Michael Douglas
Michael Douglas
Corey Stoll
Michael Douglas
Bobby Cannavale
Wood Harris
Michael Peña

Videók (22)

 
PadmeAmidala   2021. 05. 19.

legújabb vélemény

0

Szerintem jó film, Marvel filmekhez képest szokatlan volt ez a poénos megközelítés, de nekem tetszett, sokat nevettem a filmen. Michael Douglas jó színész, itt is jól játszott. 8/10-et adok a filmre.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Teljesen rendben volt a film. Jól fel volt építve, korrekt volt a sztori, sőt talán még érdekes is. A szereposztás hagy kívánni valót maga után Paul Rudd remek volt.

 
dulkap   2015. 07. 31.

0

Alapvetően nehéz helyzetben vannak az ehhez hasonló filmek, mikor egy szuperhős "első-részét" kell megcsinálni. Leginkább mert a film nagy része egyfajta eredettörténet és csak az utolsó harmadban szokott belendülni az akció. Itt sem volt ez másképp ... több»

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Szerintem kicsit másabb hatást hozott ez a Marvel-es produkció mint a többi. Kicsit kevésbé komoly és ez nagyon jó. Humorból nincs hiány az mindig akad és látványra sincs panasz a történet pedig kellőképpen kiváló.

 
Orosz István   2016. 05. 24.

0

Elősször ahogy meghallottam hanya,mondom a marvel legrosszabb filmje lesz. Aztán rávettem magam megnéztem. Azon kaptam magam, hogy nagyon élvezem hozza a marvel színvonalát. Meglepően poénos volt, akció dús érzelmekre is fókuszál szóval mindent egybevetve, kedvenc karakterem lett.

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

0

Már várom a bolha, a tetű,vagy a szú kőkemény megfilmesítését!Nevetséges.Végtelenül vontatott,unalmas,és kicsit nevetséges,CGI elemekkel teletömött orbitális marhaság. Brrrr....

 
Yosihiro   2016. 05. 16.

0

Sziasztok! Azt hiszem ismét egy jó alkotásról beszélhetünk a feldolgozás jól sikerült. nekem tetszettek azon trükkök amikor tényleg hanygaméretű volt főhősünk. A történetet mivel olvastam képregény formában ezért vártam a filmes változatot. Én nem csalódtam remek szórakozás ajánlom mindenkinek! Üdv Yosi

A film összbevétele 519 311 965 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 139 855 434 forintot termelt.

 

519 milliót hozott a konyhára a film, így eddig A hangya a legkevesebb bevételt hozó Marvel produkció. Ennek ellenére nem tekintenek rá bukásként, mivel nem A-listás Bosszúállók figuráról van szó.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film összbevétele 519,3 millió USD.

(czerik)
 

Említést tesznek a Bosszúállókról , miszerint elég elfoglaltak, mert városokat reptetnek az égbe. Ez kikacsintás az Ultron kora eseményeire.

(AngelCass)
 

A Pym Technologieshez látogató különös befektetők közül az egyik férfi nyakán látható egy tetoválás, ami hasonlít a Tíz Gyűrű szimbólumára, akik a Vasemberben Tony Starkot elrabolták.

(AngelCass)
 

Eredetileg a képregényekben Hank Pym karaktere alkotta Ultront.

(AngelCass)
 
A Hangya bravúrja: a Marvel legunalmasabb és legkreatívabb szuperhősfilmje egyben. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
A Hangya kapcsán ideje végre megtanuljuk az MCU fogalmát: a Marvel Cinematic Universe, magyarul Marvel-moziverzum 12. filmje újabb bennfentes csemegékkel szolgál a rajongóknak, de remek szórakozást ad a képregényfilm kevésbé naprakész kedvelőinek is. Sok humor, látványos akció: tisztes iparosmunka – semmi szédítő magasság, semmi őrjítő mélység. több»
 
Bár várakozási szinten elég balszerencsésnek mondható a darab, a meglepő fordulat az, hogy igazán élvezhető eredet (és egyben fázis záró) sztorit kaptunk. több»