Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
37
Szereplők
76
Vélemények
36
Képek
23
Videók
A Hangya
Michael Douglas
Paul Rudd
Paul Rudd
Michael Douglas
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Peyton Reed
Paul Rudd
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Michael Douglas
Paul Rudd
Michael Douglas
Evangeline Lilly
Michael Douglas
Corey Stoll
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
Corey Stoll
Paul Rudd
Michael Douglas
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Corey Stoll
Peyton Reed
Judy Greer
Abby Ryder Fortson
Michael Douglas
Michael Douglas
Corey Stoll
Michael Douglas
Bobby Cannavale
Wood Harris
Michael Peña
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Paul Ruddnak testhez állt a Hangya szerep, nagyon jól eljátszotta. Teljesen rendben volt a film, a történet is érdekes és összeszedett volt, látványra is ok.

 
indingo   2017. 04. 10.

Teljesen rendben volt a film. Jól fel volt építve, korrekt volt a sztori, sőt talán még érdekes is. A szereposztás hagy kívánni valót maga után Paul Rudd remek volt.


 
dulkap   2015. 07. 31.

Alapvetően nehéz helyzetben vannak az ehhez hasonló filmek, mikor egy szuperhős "első-részét" kell megcsinálni. Leginkább mert a film nagy része egyfajta eredettörténet és csak az utolsó harmadban szokott belendülni az akció. Itt sem volt ez másképp és talán pont emiatt, kicsit döcögősen indult a film. A végére aztán, mind az akció, mind a látvány és a humor is rendesen felpörgött. Volt ugyan végig egy hiányérzetem a filmmel kapcsolatban, de abszolút jól szórakoztam végig. A színészek is jól eltaláltak volt, leszámítva a 'főgonosz' Corey Stoll-t, aki nekem eléggé súlytalan volt.

 
Deku   2017. 07. 25.

Szerintem kicsit másabb hatást hozott ez a Marvel-es produkció mint a többi. Kicsit kevésbé komoly és ez nagyon jó. Humorból nincs hiány az mindig akad és látványra sincs panasz a történet pedig kellőképpen kiváló.

 
Orosz István   2016. 05. 24.

Elősször ahogy meghallottam hanya,mondom a marvel legrosszabb filmje lesz. Aztán rávettem magam megnéztem. Azon kaptam magam, hogy nagyon élvezem hozza a marvel színvonalát. Meglepően poénos volt, akció dús érzelmekre is fókuszál szóval mindent egybevetve, kedvenc karakterem lett.

 
A Hangya olyan érzést kelt, mintha csak egy kis gyengécskébb előfutár lenne egy nagy Marvel-dobás előtt. Korrekt iparosmunka, ami pontosan hozza az ember elvárásait. több»
 
A Hangya bravúrja: a Marvel legunalmasabb és legkreatívabb szuperhősfilmje egyben. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
A Hangya kapcsán ideje végre megtanuljuk az MCU fogalmát: a Marvel Cinematic Universe, magyarul Marvel-moziverzum 12. filmje újabb bennfentes csemegékkel szolgál a rajongóknak, de remek szórakozást ad a képregényfilm kevésbé naprakész kedvelőinek is. Sok humor, látványos akció: tisztes iparosmunka – semmi szédítő magasság, semmi őrjítő mélység. több»

A film összbevétele 519 311 965 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 139 855 434 forintot termelt.

 

519 milliót hozott a konyhára a film, így eddig A hangya a legkevesebb bevételt hozó Marvel produkció. Ennek ellenére nem tekintenek rá bukásként, mivel nem A-listás Bosszúállók figuráról van szó.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film összbevétele 519,3 millió USD.

(czerik)
 

Említést tesznek a Bosszúállókról , miszerint elég elfoglaltak mert városokat reptetnek az égbe, ez kikacsintás az Ultron kora eseményeire.

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.