Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Pókember: Nincs hazaút (2021)

Spider-Man: No Way Home
Filmadatlap
 
30
Szereplők
36
Vélemények
23
Képek
6
Videók

Galéria (23)

Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Alfred Molina
Jamie Foxx
Tom Holland
Alfred Molina
Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Benedict Cumberbatch
Tom Holland
Zendaya
Jacob Batalon
Jacob Batalon
Tom Holland
Zendaya
Jacob Batalon
Tom Holland
Zendaya
Jacob Batalon
Tom Holland
Zendaya

Videók (6)

 
Di Canio   2022. 05. 26.

legújabb vélemény

0

Nem láttam az előző részt (se), de annyira sztárolták ezt a filmet, kíváncsi voltam milyen. Hát, nem volt egy nagy szám, egyszer meg lehet nézni, és ennyi. Értelmetlen zagyvaság az egész, van itt minden, zöld manó, octopus dr, homokember, 3 Pókember ... több»

 
Artemisia   2022. 04. 17.

a nap véleménye

5
Pókverzum

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Tom Holland-féle Pókember-trilógia nagyszabású lezárást kapott a Nincs hazaút formájában. A karakter nagy utat tett meg 2016-os MCU-s debütálása óta: harcolt a Polgárháborúban, harcolt Tony Stark és a galaxis őrzői oldalán Thanos ellen, eltűnt a c... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2021. 12. 16.

4
Nosztalgiának megfelelő

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Finoman szólva sem vagyok oda a Tom Holland-féle Pókemberért, de magasan ez a legjobb film a három közül, amellett, hogy tele van hatásvadász és erőltetett jelenetekkel. A film első harmada bemutatja, mivel jár a hírnév, az ember magánélete megszűnik létezni, ezt elég hatásos jelenetekkel prezentálják az alkotók. Ekkor jön Dr. Strange, és hirtelen megjelennek az előző két széria jó és kevésbé jó arcai, ez pedig egyfelelől remek kis nosztalgia, másfelől viszont rengeteg bugyuta jelenetet szül. Nem azt mondom, hogy nem lehet rajta néha nevetni, viszont ahogy szinte hülyét csinálnak pl. Oki Dokiból, az kicsit gáz. Valamint itt van még a Pókember-trió, jó őket látni, de érezhető, hogy Maguire és Garfield csak feszeng a szerepében, ahogy meg Oki Doki megkérdi előbbitől, hogy na mi van veled, hát még én éreztem kínosan magam. Látványos és szórakoztató, de bennem maradt hiányérzet, mert az előzetes ennél ígéretesebb volt.

 
Yosihiro   2022. 03. 27.

3
Nem érkezett meg, de mégis...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Most volt alkalmam megnézni ezt a Marvel-produkciót. Igazából Pókember-rajongó vagyok, hiszen ami megjelent Magyarországon képregény, az szerintem 99%-ban megvan. Tehát van rálátásom erre az alkotásra is. Összehasonlítani más alkotásokkal kár lenne, ... teljes kritika»

 
Timon   2021. 12. 21.

4

Spoilermentes. Nos... ezt nagy kár lett volna kihagyni. Nehéz erről spoilerek nélkül beszélni, de kezdem azzal, hogy zseniálisan hozták vissza pl. Dr. Otto Octaviust, Zöld Manót és a többieket. Külön elismerés, amiért egyetlen korábban látott szerepl... több»

 
Lubi   2022. 02. 25.

3
A nosztalgiadimenzióból nincs hazaút

Pókember harmadik önálló kalandja a Marvel filmes univerzumában igazi generációs szórakozás. A Nincs hazaút minden rajongónak önfeledt kikapcsolódást ígér, és nem is okoz csalódást. Különálló filmként viszont sablonos és érdektelen alkotás. A Pókembe... teljes kritika»

 
indingo   2021. 12. 22.

2

Nem hittem volna, hogy még mindig van valami a pókemberes témában, sőt, ugye úgy hagyták abba, hogy minden kezdődhet elölről. Látványos volt, az akciójelenetek izgalmasak, bár kicsit lehetett volna rövidebb a játékidő.

A film összbevétele 1 054 431 855 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 082 981 170 forintot termelt. A hazai mozik összesen 610 967 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Tom Holland kistestvére, Harry eredetileg drogdílerként szerepelt volna (akárcsak a Cherryben), de nem sokkal a film debütálása előtt Tom egy interjú során elárulta, hogy a jelenet kivágásra került.

(Bence377940)
 

Ez az eddigi leghosszabb Pókember-film.

(Bence377940)
 

A film előzetese az eddigi legnézettebb trailer a megjelenést követő első 24 órában 355,500,000 megtekintéssel, ezzel felülmúlva az előző csúcstartó Bosszúállók: Végjáték (2019) előzetesét (289,000,000 megtekintés).

(Bence377940)
 

Jacob Batalon 46 kilót fogyott a szerepe kedvéért, és hozzátette, ez neki az életmódváltás miatt is fontos volt.

(Bence377940)
 

Willem Dafoe elment a premierre egy zöld maszkban.

(Bence377940)
 
A No Way Home igazi ünnep a franchise történetében: sokkoló, vicces, szomorú, akciódús, látványos, azaz tartalmaz mindent, amiért egy Pókember filmet néznél és a befejezés pedig igazi hazatérés lehet a karakter képregényes gyökereihez. több»
 
Szív van ebben a filmben, mindenféle finomsággal, lelkesedéssel és tehetséggel csurig töltött szív. Érdemes együtt dobogni vele. több»
 
A Marvel idén inkább sorozataiban, semmint nagyjátékfilmjeiben volt erős, ám a Pókember: Nincs hazaút 2021 végén szépített az eredményen, még ha a tipikus Marvel-filmes sablonok ebben is visszaköszönnek. több»