Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Pókember: Nincs hazaút (2021)

Spider-Man: No Way Home
Filmadatlap
 
30
Szereplők
41
Vélemények
22
Képek
6
Videók

Galéria (22)

Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Alfred Molina
Jamie Foxx
Tom Holland
Alfred Molina
Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Benedict Cumberbatch
Jacob Batalon
Tom Holland
Zendaya
Jacob Batalon
Tom Holland
Zendaya
Jacob Batalon
Tom Holland
Zendaya

Videók (6)

 
CruzRamos   2023. 02. 28.

legújabb vélemény

0

Nem volt rossz, de egyértelműen kellett a nosztalgiafaktor ahhoz, hogy ez ilyen sikeres legyen. Maga Tom Holland amúgy jó Póki. Meghúz bátor dolgokat is a film.

 
Artemisia   2022. 04. 17.

a nap véleménye

5
Pókverzum

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Tom Holland-féle Pókember-trilógia nagyszabású lezárást kapott a Nincs hazaút formájában. A karakter nagy utat tett meg 2016-os MCU-s debütálása óta: harcolt a Polgárháborúban, harcolt Tony Stark és a galaxis őrzői oldalán Thanos ellen, eltűnt a c... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2021. 12. 16.

4
Nosztalgiának megfelelő

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Finoman szólva sem vagyok oda a Tom Holland-féle Pókemberért, de magasan ez a legjobb film a három közül, amellett, hogy tele van hatásvadász és erőltetett jelenetekkel. A film első harmada bemutatja, mivel jár a hírnév, az ember magánélete megszűnik létezni, ezt elég hatásos jelenetekkel prezentálják az alkotók. Ekkor jön Dr. Strange, és hirtelen megjelennek az előző két széria jó és kevésbé jó arcai, ez pedig egyfelelől remek kis nosztalgia, másfelől viszont rengeteg bugyuta jelenetet szül. Nem azt mondom, hogy nem lehet rajta néha nevetni, viszont ahogy szinte hülyét csinálnak pl. Oki Dokiból, az kicsit gáz. Valamint itt van még a Pókember-trió, jó őket látni, de érezhető, hogy Maguire és Garfield csak feszeng a szerepében, ahogy meg Oki Doki megkérdi előbbitől, hogy na mi van veled, hát még én éreztem kínosan magam. Látványos és szórakoztató, de bennem maradt hiányérzet, mert az előzetes ennél ígéretesebb volt.

 
Lubi   2022. 02. 25.

3
A nosztalgiadimenzióból nincs hazaút

Pókember harmadik önálló kalandja a Marvel filmes univerzumában igazi generációs szórakozás. A Nincs hazaút minden rajongónak önfeledt kikapcsolódást ígér, és nem is okoz csalódást. Különálló filmként viszont sablonos és érdektelen alkotás. A Pókembe... teljes kritika»

 
JRD   2022. 08. 02.

2
Nem unatkoztam rajta...

...de egy filmművészeti remekkel sem lettem gazdagabb. Vannak benne jó pillanatok, de nem a főszereplőnek köszönhetően. Olyan amerikai és olyan milliódolláros film. Szórakoztató, oszt annyi. Persze kikapcsolódni megfelel, de nem gondolom, hogy annyira többszörnézős lenne. De kinek milyen az ízlése. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Timon   2021. 12. 21.

4

Spoilermentes. Nos... ezt nagy kár lett volna kihagyni. Nehéz erről spoilerek nélkül beszélni, de kezdem azzal, hogy zseniálisan hozták vissza pl. Dr. Otto Octaviust, Zöld Manót és a többieket. Külön elismerés, amiért egyetlen korábban látott szerepl... több»

 
Yosihiro   2022. 03. 27.

3
Nem érkezett meg, de mégis...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Most volt alkalmam megnézni ezt a Marvel-produkciót. Igazából Pókember-rajongó vagyok, hiszen ami megjelent Magyarországon képregény, az szerintem 99%-ban megvan. Tehát van rálátásom erre az alkotásra is. Összehasonlítani más alkotásokkal kár lenne, ... teljes kritika»

A film összbevétele 1 054 431 855 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 083 054 020 forintot termelt. A hazai mozik összesen 611 319 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Tom Holland kistestvére, Harry eredetileg drogdílerként szerepelt volna (akárcsak a Cherryben), de nem sokkal a film debütálása előtt Tom egy interjú során elárulta, hogy a jelenet kivágásra került.

(Bence377940)
 

Ez az eddigi leghosszabb Pókember-film.

(Bence377940)
 

A film előzetese az eddigi legnézettebb trailer a megjelenést követő első 24 órában 355,500,000 megtekintéssel, ezzel felülmúlva az előző csúcstartó Bosszúállók: Végjáték (2019) előzetesét (289,000,000 megtekintés).

(Bence377940)
 

Jacob Batalon 46 kilót fogyott a szerepe kedvéért, és hozzátette, ez neki az életmódváltás miatt is fontos volt.

(Bence377940)
 

Willem Dafoe elment a premierre egy zöld maszkban.

(Bence377940)
 
A No Way Home igazi ünnep a franchise történetében: sokkoló, vicces, szomorú, akciódús, látványos, azaz tartalmaz mindent, amiért egy Pókember filmet néznél és a befejezés pedig igazi hazatérés lehet a karakter képregényes gyökereihez. több»
 
Szív van ebben a filmben, mindenféle finomsággal, lelkesedéssel és tehetséggel csurig töltött szív. Érdemes együtt dobogni vele. több»
 
A Marvel idén inkább sorozataiban, semmint nagyjátékfilmjeiben volt erős, ám a Pókember: Nincs hazaút 2021 végén szépített az eredményen, még ha a tipikus Marvel-filmes sablonok ebben is visszaköszönnek. több»