Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (2011)

Captain America: The First Avenger
Filmadatlap
 
32
Szereplők
76
Vélemények
34
Képek
2
Videók
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
 
Deku   2017. 07. 25.

Talán az egyik legjobb eredet történetet kapta meg a Kapitány. Hisz végig követhetjük, hogy miképpen vált azzá ami ma hőssé teszi. Humoros, és akciódús. Imádtam.

 
Orosz István   2017. 07. 22.

Nekem végül is tetszett nem mondom, hogy a kedvenc Marvel filmem lett, de tökéletes felvezetős. Csupa jót tudok elmondani örülök, hogy a filmes Marvel univerzum tagja lett.


 
GedyPapa   2017. 03. 12.

Hosszú idő kellett hozzá, hogy rávegyem magam, hogy megnézzem az Amerika Kapitány sorozatot, de végül csak belevágtam. És nem is bántam meg. Bár nem vagyok az a nagy "szuperhősfan", de szeretem követni a trendeket. Amerika Kapitány az eddigi kedvenc karakterem, mind stílusában, mind harcmodorában nagyon szimpatikus. Maga a film pedig nagyon fordulatos és tetszetős. A Hidra-Hitler párhuzam bámulatos, a főgonosz pedig hasonlít kicsit az Indiana Jones náci gonoszaira. De összességében egy zseniális filmről van szó.

 
citizenfour99   2016. 03. 12.

Fasza történet, szép látványvilág, csak ajánlani tudom, Amerika kapitány jó arc.

 
Thibo84   2019. 04. 13.

Látványosan és humorosan vezetik fel Kapitány keletkezését egy igen impozáns szereplőgárdával. Akciókkal teletűzdelt és mozgalmas filmet kapunk. Egy eredettörténetnek teljesen megfelel, és bár nagyon csípem a filmet, azért kap négy csillagot, mert a folytatások felülmúlják ezt az alkotást.

 
"Az első kalandja egy füzet részeként jelnt meg, 1940-ben. Nem véletlen az időpont, hiszen már amerika is belépett a háborúba: szükségessé vált egy hazafi, aki kicsit elterelheti a harcoló amerikai ifjak figyelmét a háború pokláról. Joe Simon és Jack Kirby megalkotta a szerintem minden idők legpatriótább szuperhős képregényfiguráját; Captain Americát, aki címeres pajzsával és nemzeti lobogóból varrt hacukájában aprítja az ellent, anélkül, hogy gyilkológéppé válna." több»

A film összbevétele 370 569 774 dollár volt (imdb.com).

 

A Jonas Brothers-ből két testvér, Kevin Jonas és Joe Jonas is megpályázta Amerika kapitány szerepét.

(Shelby07)
 

Peggy Carter szerepére pályázott Emma Arterton is.

(mamiéstöti2)
 

Joe Jonas is játszhatta volna Vasembert.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.