Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A galaxis őrzői - ünnepi különkiadás (2022)

The Guardians of the Galaxy Holiday Special
Filmadatlap
 
14
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Chris Pratt
Sean Gunn
Pom Klementieff
Karen Gillan
Pom Klementieff
Dave Bautista
Chris Pratt
Dave Bautista
Sean Gunn
Pom Klementieff
Kevin Bacon

Videók (2)

 
Eastern79   2022. 11. 29.

legújabb vélemény

0
Ünnepi Marvel-izé

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tulajdonképpen jó, hogy nem lett belőle a szokásos amcsi karácsonyi giccs- és közhelyparádé, és a humora is jól el lett találva, de egyébként tök felesleges volt elkészíteni, hacsak nem azért, hogy Kevin Bacon hülyüljön egy jót. Néhol a CGI egyenesen pocsék, és tulajdonképpen semmi újat vagy többet nem tesz hozzá sem a Marvel univerzumhoz, sem a karácsonyhoz. Ellenben Dave Bautista karácsonyi szerkója nagyon menő. :)

 
csenge   2022. 11. 21.

3

James Gunn még mindig hozza a szintet, ezért az egyetlen reményem a Galaxis őrzői 3. A sok szemét, amit mostanában a Marvel kitermel már untat, de erre nagyon kíváncsi leszek.

 
KCintia   2022. 11. 28.

1
Totálisan semleges

Igazából fogalmam sincs, hogy miért kellett ez, de nem volt se jó, se rossz. Olyan szinten semleges lett számomra ez az egész, hogy nem is tudok mit mondani rá. Simán kihagyható egyébként.

 
BloodyMary   2022. 11. 25.

1

A Galaxis őrzői különkiadása vicces, nagyon tetszett és pont a megfelelő mértékben hozza a karácsonyi hangulatot. Szerintem a legjobb Marvel tartalom, ami idén elhagyta a stúdiót.

 
Zsolt Szabó   2022. 11. 29.

0
Ünnepi kiadás

Ezen kis Special kiadásokat nem szeretem, ha Marvelről van szó, ha Star Wars-ról, és bármely más tartalomról. Mivel én semmi értelmét nem látom, hiába James Gunn így vagy úgy, ez igen felejthető alkotás, csak azért, mert semmitmondó volt és rövid. A lényeg, hogy kerestem benne az elrejtett húsvéti tojásokat, ha van egyáltalán benne, viszont nagyon ezt se láttam. A show legnagyobb poénja Kevin Bacon volt egyértelműen. De azért ajánlom mindenkinek, mert ez is A Galaxis őrzői, és tudjuk, hogy már csak egy fellépésük maradt hátra.

 
Gabriella Beton Nézhetetlen  2022. 11. 28.

0
Rémes

10 perc nézés után tekerés, majd a vége előtt kikapcs.

 

A Mikulást alakító David Moskowitz valóban karácsonykor született a New York-i Brooklynban.

(nagymarti82)
 

A filmet A galaxis őrzői 3. kötet forgatása alatt veszik fel.

(nagymarti82)
 

A Thor: Szerelem és mennydörgés (2022) és A galaxis őrzői 3. kötet (2023) eseményei között játszódik.

(nagymarti82)
 
Szórakoztató karácsonyi csoda kevesebb mint negyvenöt percben. Így lehetne a legjobban összefoglalni A galaxis őrzői – ünnepi különkiadást, aminek forgatókönyvét James Gunn saját bevallása szerint is alig néhány óra alatt vetette papírra. Ennek megfelelően nem kell mélyen szántó gondolatokra, sem meghökkentő fordulatokra számítani. Ha egy kikapcsolódást és ünnepi feltöltődést jelentő programra vágyunk azonban mindenképp érdemes adni neki egy esélyt a Reszkessetek, betörők! sokadik ismétlése helyett. több»