Filmek

Legjobb "TV-különkiadás" filmek

Saját filmes lista készítése
#1

romantikus | vígjáték

A legendás sorozat szereplői visszatérnek a jól ismert stúdióba, ahol improvizálnak, játszanak és visszaemlékeznek a történetekre, amelyeket a sorozat forgatása során tapasztaltak. A... több»

Vajon megérte ennyi éven át várni a Jóbarátok nagy összeborulását? A kérdés ennél talán összetettebb, de kezdjük az elején! Ha azt kérdezzük magunktól, hogy vajon szükség volt-e a Jóbarátok: Újra együttre, és a szívünkre tesszük a kezünket, akkor a válasz leginkább... több»
#2

dokumentum | zenés

A 2,5 órás koncertfilmet a világ talán legismertebb filmzene-szerzője, Hans Zimmer tavalyi Európa-turnéjának prágai állomásán rögzítették. A telt házas esten Zimmer 72 (!)... több»

Volt alkalmam egyszer élőben látni Hans Zimmert, így ez a koncertfilm számomra kötelező volt. Felsorolni is lehetetlen, mennyi ikonikus zenét írt a különböző filmekhez. Visszahallani ezek közül néhányt koncerten, azt az élményt nehéz visszaadni.
#3

családi | dokumentum

A Harry Potter-széria sztárjai visszatérnek az első film megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. Az eredeti szereplők az HBO Max jóvoltából találkoznak újra. A csatorna... több»

Ötösre értékelném, mert sokszor mosolyt csalt az arcomra, rengeteg élmény, emlék jön ilyenkor fel, mivel végigkísérte az általános iskolás gyermekkoromat JK Rowling papírra vetett világa. Egy fantasztikus miliő, ami több milliárd gyermeké volt, és ma is az, azoké, akik... több»
#4

94 Bo Burnham: Benn  (2021)

(4)

vígjáték

Netflix

Egy igencsak szokatlan évet tudhatunk magunk mögött, amelyet Bo Burnham rendre ki is veséz, és amelyhez számos szívhez szóló dalt is írt. több»

Rendező: Bo Burnham

Szereplők: Bo Burnham

Brutálisan őszinte, megfogott, gyakran kényelmetlen a tematika, ennek ellenére szórakoztató is és nagyon szép az előadásmód.
#5

dokumentum | zenés

1986-ban a Queen népszerűsége csúcsán járt. Ez volt az az év, amikor Budapesten is emlékezetes koncertet adtak. A londoni Wembley stadionban ugyanúgy a nemrég megjelent A Kind of Magic... több»

A Queen azon kevés együttesek egyike szerintem, akik a világon bárkit, de bárkit meg tudnak győzni egy koncertjükkel. Ha valaki nem szereti őket, vagy inkább egy művüket sem, az hazudik, ez szinte biztos, esetleg előítéletei vannak. Ez a film az egyik nagy Wembley stadionkoncertjük... több»
#6

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Disney+

A galaxis őrzői karácsonyi különkiadást kapnak 2022-ben. Egyelőre még nem sok minden ismert a történetről, de az ünnepi hangulat biztos. A különkiadást egyszerre forgatják a... több»

James Gunn még mindig hozza a szintet, ezért az egyetlen reményem a Galaxis őrzői 3. A sok szemét, amit mostanában a Marvel kitermel már untat, de erre nagyon kíváncsi leszek.
#7

dokumentum

TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

A dokumentumfilmben a legendás természetfilmes, Sir David Attenborough a természet csodálatosabbnál csodálatosabb hangjaival ismerteti meg a nézőket. több»

#8

dokumentum | vígjáték

Eddie Murphy vulgáris, és erősen szexuális töltetű stand-up előadása az 1980-as évekből. több»

#9

dokumentum | szatíra | vígjáték

A dokumentumfilm Louis C.K. humorista második egy órás előadását örökítette meg, amit a bostoni Berklee Performance Centerben adott. több»

Rendező: Louis C.K., Shannon Hartman

Szereplők: Louis C.K.

#10

dokumentum | vígjáték

Netflix

Dave Chappelle visszatért Washington D.C. városába és beszól a politikának, rendőrségnek, faji kapcsolatoknak, a Szezám Utcának és sok minden másnak. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Dave Chappelle, Albert Precourt

#11

vígjáték

Christopher Titus humorista showműsora, amelyben szó esik a randizásról, a házasságról és a válásról.

Rendező: Manny Rodriguez

Szereplők: Christopher Titus

#12

zenés

Az angol zenész szimfonikusok segítségével megszólaltatott szerzeményeivel megtöltött sorlemezének szellemiségével és dalainak háromnegyedével turnéra indult. A berlini fellépés... több»

#13

dokumentum | vígjáték

Egy óra tömény Louis C. K., a sokak által kedvelt komédiás előtt nincsenek tabuk és senkit nem kímél! A szex vagy a rossz házasság pont olyan népszerű téma nála, mint az... több»

Rendező: Steven J. Santos

Szereplők: Louis C.K.

#14

zenés

Születésnapi koncert a Broadway-legenda, Stephen Sondheim tiszteletére. több»

#15

musical | vígjáték | zenés

Apple TV+

A különkiadás különböző művészek előadásait és zeneszámait mutatja be. több»

#16

88 Elvis  (1968)

dokumentum | musical | zenés

A filmezéssel töltött hosszú évek után Elvis 1968-ban visszatérő turnésorozatra indult.  több»

#17

zenés

Az Oasis zenekar a Wemley Arena-ban adott koncertjének felvétele. több»

Az utolsó Oasis turné elején készült a Wembley Arénában ez a felvétel. a zenekar bombaformában, de már érezni a feszültséget a Gallagher testvérek között. Remek koncert.
#18

musical

Disney+

A Violetta megjelenésének 10. évfordulóján Tini összeáll egykori kollégáival, Jorge Blancóval, Candelaria Molfesével és Mercedesszel, hogy együtt ünnepeljenek, és egy intim, egyedi... több»

Bo Burnham: Make Happy
#19

dokumentum | vígjáték | zenés

Bo Burnham stand-up komikus legújabb műsorában foglalkozik az élettel, a halállal, a szexualitással, a képmutatással, a mentális betegségekkel és még a Pringles dobozokkal is.

Rendező: Bo Burnham, Christopher Storer

Szereplők: Bo Burnham

#20

dokumentum | vígjáték

Dave Chappel megmozgatja a rekeszizmainkat. Nála nincsenek tabu témák, senki sincs biztonságban. Teljes természetességgel beszél Micheal Jackson botrányáról, majd a terroristákra tereli... több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Dave Chappelle, Greer Barnes