Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb "TV-különkiadás" filmek

#1

romantikus | vígjáték

A legendás sorozat szereplői visszatérnek a jól ismert stúdióba, ahol improvizálnak, játszanak és visszaemlékeznek a történetekre, amelyeket a sorozat forgatása során tapasztaltak. A... több»

Vajon megérte ennyi éven át várni a Jóbarátok nagy összeborulását? A kérdés ennél talán összetettebb, de kezdjük az elején! Ha azt kérdezzük magunktól, hogy vajon szükség volt-e a Jóbarátok: Újra együttre, és a szívünkre tesszük a kezünket, akkor a válasz leginkább... több»
#2

dokumentum | vígjáték

Netflix

Dave Chappelle visszatért Washington D.C. városába és beszól a politikának, rendőrségnek, faji kapcsolatoknak, a Szezám Utcának és sok minden másnak. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Dave Chappelle, Albert Precourt

#3

családi | dokumentum

A Harry Potter-széria sztárjai visszatérnek az első film megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. Az eredeti szereplők az HBO Max jóvoltából találkoznak újra. A csatorna... több»

Ötösre értékelném, mert sokszor mosolyt csalt az arcomra, rengeteg élmény, emlék jön ilyenkor fel, mivel végigkísérte az általános iskolás gyermekkoromat JK Rowling papírra vetett világa. Egy fantasztikus miliő, ami több milliárd gyermeké volt, és ma is az, azoké, akik... több»
#4

94 Elvis  (1968)

dokumentum | musical | zenés

A filmezéssel töltött hosszú évek után Elvis 1968-ban visszatérő turnésorozatra indult.  több»

#5

94 Bo Burnham: Benn  (2021)

(3)

vígjáték

Netflix

Egy igencsak szokatlan évet tudhatunk magunk mögött, amelyet Bo Burnham rendre ki is veséz, és amelyhez számos szívhez szóló dalt is írt. több»

Rendező: Bo Burnham

Szereplők: Bo Burnham

Brutálisan őszinte, megfogott, gyakran kényelmetlen a tematika, ennek ellenére szórakoztató is és nagyon szép az előadásmód.
#6

dokumentum | zenés

A 2,5 órás koncertfilmet a világ talán legismertebb filmzene-szerzője, Hans Zimmer tavalyi Európa-turnéjának prágai állomásán rögzítették. A telt házas esten Zimmer 72 (!)... több»

Volt alkalmam egyszer élőben látni Hans Zimmert, így ez a koncertfilm számomra kötelező volt. Felsorolni is lehetetlen, mennyi ikonikus zenét írt a különböző filmekhez. Visszahallani ezek közül néhányt koncerten, azt az élményt nehéz visszaadni.
#7

zenés

A dokumentumfilm Michael Jackson gyászszertartását követi végig, amit számos országban élőben közvetítettek. több»

Nagyon szomorú, hogy eltávozott és az emlékező beszédek alapján nagyon jó és szeretett ember lehetett.
#8

dokumentum | szatíra | vígjáték

A dokumentumfilm Louis C.K. humorista második egy órás előadását örökítette meg, amit a bostoni Berklee Performance Centerben adott. több»

Rendező: Louis C.K., Shannon Hartman

Szereplők: Louis C.K.

#9

dokumentum | vígjáték

Egy óra tömény Louis C. K., a sokak által kedvelt komédiás előtt nincsenek tabuk és senkit nem kímél! A szex vagy a rossz házasság pont olyan népszerű téma nála, mint az... több»

Rendező: Steven J. Santos

Szereplők: Louis C.K.

#10

zenés

Dokumentumfilm a Pink Floys "Delicate Sound of Thunder" turnéjáról. több»

#11

zenés

Netflix

Ben Platt a 2019. szeptember 29-én a Radio City Music Hall-ban adott koncertje volt a zenész debütáló szólóalbuma kapcsán indított turnéjának utolsó, egyszersmind leglátványosabb... több»

#12

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Disney+

A galaxis őrzői karácsonyi különkiadást kapnak 2022-ben. Egyelőre még nem sok minden ismert a történetről, de az ünnepi hangulat biztos. A különkiadást egyszerre forgatják a... több»

James Gunn még mindig hozza a szintet, ezért az egyetlen reményem a Galaxis őrzői 3. A sok szemét, amit mostanában a Marvel kitermel már untat, de erre nagyon kíváncsi leszek.
#13

dokumentum | vígjáték

Dave Chappel megmozgatja a rekeszizmainkat. Nála nincsenek tabu témák, senki sincs biztonságban. Teljes természetességgel beszél Micheal Jackson botrányáról, majd a terroristákra tereli... több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Dave Chappelle, Greer Barnes

#14

89 One Voice  (1986)

zenés

Barbra Streisand előadja kedvenc dalait, egyetlen hanggal megváltoztatva a világot. több»

Jim Jefferies: BARE
#15

vígjáték

Egy film a fegyvertartásról a családi értékekig. több»

Rendező: Shannon Hartman

Szereplők: Jim Jefferies

#16

dokumentum | szatíra | vígjáték

Carling 14. és egyben utolsó performansza a HBO égisze alatt. Különleges összefüggésben beszél a halálról, vallásról és a bürokráciáról, valamint Amerika kulturális... több»

Rendező: Rocco Urbisci

Szereplők: George Carlin

#17

vígjáték | zenés

Az új-zélandi digi-folk duó 2005-ben mutatkozott be az HBO-n, majd két évvel később a Slágermájerek szériával arattak sikert. Bret McKenzie és Jemaine Clement visszatér az HBO-ra egy... több»

#18

vígjáték

Jerry Seinfeld, Chris Rock, Ricky Gervais és Louis C.K. testőreiket hátrahagyva arról beszélgetnek, milyen az élete egy komikusnak. több»

#19

dráma | életrajzi | vígjáték

A népszerű komikus-színész, Billy Crystal előadóestjén mesél Long Beach-i gyermekkoráról, zsidó származásáról, hivatásáról, nehézségeiről és kalandos életútjáról, remek... több»

Rendező: Des McAnuff

Szereplők: Billy Crystal

#20

vígjáték

Netflix

Hannah Gadsby második stand-up estjén sem kertel: témái közt szerepel a népszerűség, az identitás kérdése, a nyelv, a feminizmus és még sok más. A Hannah Gadsby: kutyám,... több»

Szereplők: Hannah Gadsby