Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba (2022)

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
4
Videók

Galéria (11)

Emma Watson
Rupert Grint
Daniel Radcliffe

Videók (4)

 
EP   2022. 12. 21.

legújabb vélemény

0

Mikor elkezdődött, majdnem olyan volt, mintha egy Harry Potter-filmet kezdtem volna nézni. Talán a legjobb különkiadás, amit eddig láttam.

 
Klauka89   2022. 01. 09.

5
After all this time? ALWAYS ♥

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ötösre értékelném, mert sokszor mosolyt csalt az arcomra, rengeteg élmény, emlék jön ilyenkor fel, mivel végigkísérte az általános iskolás gyermekkoromat JK Rowling papírra vetett világa. Egy fantasztikus miliő, ami több milliárd gyermeké volt, és ma... teljes kritika»

 
Emmersson   2022. 01. 04.

2
Kellemes nosztalgia, néhol könnyekkel

A célcsoportot nyilván megtalálja, aki pedig eddig sem érdeklődött JKR varázsvilága iránt, az pedig felhúzott szemöldökkel kérdi: Sag schon?! *** Nem tiniként olvastam a könyveket, felnőttként is beszippantott a koboldok, tesztrálok, dementorok és egyéb furcsa lények világa, ami nem csak attól varázslatos, mert varázslók is élnek benne. A filmek igen jól követték a sztorit, okosan kihagyva vagy változtatva egy keveset. A maga nemében korszakalkotó, igen meghatározó sorozat. Rengeteg gyerek első olvasmányélménye, ami kihat az egész életére. A film szereplőit nagyon jól választották ki, abszolút behelyettesíthetők a "kobakmozi" tekercseire. ;) "Hajszál pontosan így képzeltem el" - mondja Joker. Visszatérünk a helyszínek némelyikére, beszélnek/beszélgetnek a színészek, sztoriznak... csak úgy, ahogyan ez szokás 20 év után barátok, kollégák közt. Majd megemlékeznek azokról, akik már nem lehetnek jelen. *** Rajongóknak kötelező!

 
jfruzsi97   2022. 01. 13.

1

Nagyon jó volt! Annyi emléket felhozott, megható volt nagyon. Ha látom őket, mindig eszembe jut, milyen jó lenne, ha mindig lenne egy újabb rész. De ezt megnézve is kedvet kaptam maratont tartani.

 
Miska bácsi   2022. 01. 06.

1
Igazi nosztalgiabomba

Nemrég az egész sorozatot újranéztem, és bár felnőttebb fejjel már nincs akkora varázsa (ja, de :D), tagadhatatlan, hogy talán a legnagyobb hatású fantáziavilág, amit valaha alkottak. Napestig lehetne sorolni a könyvek hibáit a történetben, meg hogy a filmek közt van gyenge adaptáció is, de összességében ezek a könyvek/filmek lefedték az általános iskolás éveimet, szinte a szereplőkkel együtt nőttem fel. Így ez a visszaemlékezés tényleg olyan érzés, mintha a gyerekkori barátaimmal sztorizgatnék, miközben irigykedve néztem a képernyőt, hogy akkor én miért nem lehetek ott a srácokkal? Leginkább Emma Watson oldalán, de az mellékes. Nyilván a média már szétszedte ezeknek a fiataloknak az életét, akik bár, feltételezem, kőgazdagok lettek 18 éves korukra, de pl. Emma is elmondja, hogy volt időszak, amikor nehezen kezelte a helyzetet. Sok belsős újdonságot osztottak meg ebben a filmben a fő- és mellékszereplők, rendezők, ilyen szempontból is abszolút megéri megnézni. Aki kötődik a Harry Potter-filmekhez, nézze meg!

 
kevelin   2022. 03. 26.

0

Ha minden nap lenne új film, sorozat, könyv, akármi, sem lenne elég belőlük. 10 éves korom óta, vagyis 20 éve imádom a HP-t, a szereplőket, a sztorit, jó volt őket látni, meg is sirattam a végét. Nagyon bensőségesre sikeredett.

 
julisX   2022. 01. 05.

1

Kedves műsor, jó érzés volt látni a gyerekeket, akik azóta felnőttek és a felnőtteket, is - talán Helena Bonham Carter volt a legszórakoztatóbb. Tetszett, hogy nem nagyon keverték bele J.K. Rowlingot és botrányait. Kellemes emlékeket ébresztett, szerintem mindenkinek, aki szerette a filmeket, könyveket, megéri megnézni.

 

Nyílt titok, hogy a filmben bemutatott kép, Emma Watson gyerekkori képe, amelyen egy Mickey egér fülben reggelizik, valójában nem őt, hanem Emma Roberts színésznőt ábrázolja.

(Klauka89)
 
Nosztalgiázni a régi kedvencekkel, akárki akármit mond, mindig jól eső érzés. Visszatérni életünk egy adott szakaszába, személyiségünk azon kinőtt, de sosem feledett énjéhez, akinek meghatározó élmény volt a kedvenc film, sorozat, vagy könyv. több»