'P*csként viselkedett' a Harry Potter kulcsfontosságú jelenetének forgatásán, bocsánatot kért Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe elmondta, hogy szerinte vállalhatatlan volt a viselkedése a Halál ereklyéi 2. részének forgatásán, amiért úgy érezte, bocsánatot kellett kérnie színésztársaitól.

Történetesen arról a jelenetről van szó, amelyben Hermione és Ron megcsókolják egymást a Titkok kamrájában. Ezzel kapcsolatban egyébként maga Emma Watson is elmondta, hogy rendkívül kényelmetlenül érezte magát a felvétel során, mivel Rupert Grint számára olyan volt, mintha csak a testvére lett volna.

“Egyáltalán nem könnyítette meg a helyzetet, ami épp eléggé kínos volt, és meg is mondták, hogy egy p*cs módjára viselkedtem. Úgy voltam vele, hogy ‘Azért kell bejönnöm a forgatásra, hogy azt nézzem, hogyan csókoljátok meg egymást? Sajnálom, srácok’” - mondta Radcliffe a Visszatérés Roxfortba című emlékműsorban.

“Két héttel ezelőtt megcsókoltuk egymást, és ez volt a legszörnyűbb dolog, amit valaha is meg kellett tennem. Nem azért, mert Rupert nem kedves, és milliónyi lány van odakint, aki valószínűleg levágná a bal karját, hogy megcsókolhassa, de egyszerűen olyan érzés volt, mintha vérfertőzés lenne. Csak így tudom leírni” - nyilatkozta még 2012-ben a szóban forgó jelenet kapcsána Emma Watson.

dráma | fantasy | kaland | misztikus

Harry, Hermione és Ron visszatérnek Roxfortba, hogy elpusztítsák az utolsó horcruxot. Mivel Voldemort egyre erősebb, és már a Mágiaügyi Minisztérium is a kezében van, minden... több»