Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Az igazság ára (2011)

The Lincoln Lawyer
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
33
Képek
1
Videók

Galéria (33)

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey

Videók (1)

 
Erik8csok   2022. 10. 22.

legújabb vélemény

0

Nekem tetszett ez a mozi. Jók voltak a jelenetek, izgalmas volt a maga módján, jó volt a sztorija, és Matthew McConaughey is jól játszott, jól állt neki ez a szerep, és jó színésznek tartom. Jó volt látni, hogy ebben az időben már elkezdett ilyen kom... több»

 
dailyfilmsan   2022. 02. 08.

1

Szeretem Matthew McConaughey-t, legyen komoly vagy bohókás szerep, mindig a magáévá tudja tenni. Nagyszerű színész, aki egy átlagos kaliberű krimit is feldob. Számomra a film története nem volt nagy szám, voltak benne fordulatok, de kikövetkeztethet... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

0

Már megint deja vu... Mintha már láttam volna ezt a filmet,más környezetben,és más szereplőkkel.Sok újat nem adott,és plusz impulzusokat sem.

 
Thibo84   2019. 03. 30.

0

Tetszett a film. Jó a történet – egy pici csavarral a végén –, némi humorral megspékelve. A szereplőkre sem lehet panasz, Matthew McConaughey nagyot alakít ebben a filmben is.

 
Dorkateo   2022. 05. 25.

0

Már nyilván kiderült rólam, hogy nem én vagyok az akciófilmek és a krimik legfőbb fanja. Nekem fontosabb a stílus, az érzelmek, és nem lehet elkábítani csattanós megoldásokkal sem. Szóval a Lincoln Lawyer számomra nagyon jó film, mert van stílusa, fa... több»

 
szaka123   2016. 01. 25.

0

Matthew engem meglepett ezzel a filmmel. Nagyon tetszett, hogy nem gagyi vígjátékokban próbálkozik. Innen egyenes út vitte az Oscar felé! Jó film, érdekes, meglepő fordulatokkal. Érdemes megnézni, akár többször is! :)

 
harnas1207   2019. 05. 16.

0

Egyszer nézhető és könnyen felejthető film. Sablonos sztori. Lehet azért éreztem csalódásnak, mert többet vártam tőle.

A film összbevétele 86 752 352 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredeti címe (The Lincoln Lawyer) utalás arra, hogy Haller Lincoln márkájú limuzinnal jár.

(mrarizona)
 

Frances Fisher egy nappal azután kezdte meg a jeleneteinek felvételét Los Angelesben, hogy az előző filmes munkáját befejezte.

(SódóGA)
 

Mickey Haller figurája a “Kilenc Sárkány” című Michael Connelly-regényben is megjelenik.

(SódóGA)
 

A film Michael Connelly “Lincoln Lawyer” című regénye alapján készült. Az író a Trópusi viharban (2008) nyújtott teljesítménye miatt Matthew McConaughey-t akarta Mickey szerepére.

(SódóGA)
 

Matthew McConaughey 2014-ben a Lincoln autók reklámarca és szóvivője lett.

(SódóGA)