Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Vadállatok (2012)

Savages
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Salma Hayek
Salma Hayek

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 09. 05.

legújabb vélemény

0

A drogról szóló filmeket nehéz eltalálni lehet belőle jót is meg nagyon rosszat is csinálni. Ez szerintem az utóbbi, bár nem annyira rossz de még egyszer biztos nem nézném meg. Mentségére legyen, elég mozgalmas és tud meglepetést is mutatni, viszont vannak benne érthetetlen és túl szélsőséges jelenetek is.

 
hsanya182   2018. 02. 16.

1

Elég jó film. Persze elég tipikus, Kartell, pénz, drog, emberrablások. Elég erős benne az erőszak és a kegyetlenkedés. Nagyon karakteresek a főszereplők, nagyon viszik a filmet a színészi játékkal, igaz az első 1 óra nehezen telt el, de meglepően fordulatos, jelenetekben és érzelmekben gazdag.

 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

1

Átlagosnak mondható krimi, hétköznapi film átlagos karakterekkel és a jól megszokott sablonos jelenetek visszatérnek a csattanó nem rossz de még odáig eljutunk eléggé untatott. Egy tucat kategória.

 
Sonny   2015. 06. 18.

1

Közepesnek mondható akció-krimi. A film izgalmas és intelligens, de a karakterek nekem valószerűtlenek, kezdve a főszereplő hősöktől a mexikói gengszterekig. Egyszerűen nem hiszem, hogy ilyen édes hármas tényleg létezhet. Ezt leszámítva a film élvezhető és izgalmas, de különösebben nem egy nagy dobás.

 
Guszti   2016. 04. 20.

1

A történet jó, Oliver Stone következetesen építkezik és a film végig logikus marad. A két főhőssel nem tudok azonosulni, de nem az miatt, mert rosszul játszanak, egyszerűen csak az fura, hogy osztozkodnak egy nőn és szerelmük bármire képes. Salma Hay... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

0

Nagyon vártam ezt a filmet. Tetszett a bemutatója is. A kettős szerelmi szál egy feleslegesen beépített plusz volt, nélküle is történt volna ami történt. Jobbra számítottam.

A film összbevétele 82 966 152 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Lawrence nem vállalta O szerepét, helyette inkább Az éhezők viadala (2012) című produkciót választotta.

(ps)
 

Taylor Kitsch a forgatást megelőzően egy tengerészeti kiképzésen vett részt.

(ps)
 

A filmben látható marihuána növények műanyagból készült kellékek.

(ps)
 

Taylor Kitsch nem vett igénybe kaszkadőri segítséget a forgatáson.

(ps)
 

Ophelia (a filmben gyakran csak O) édesanyját Uma Thurman játszotta volna, de végül a karaktert kihagyták a filmből.

(ps)