Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Vadállatok
 
hsanya182   2018. 02. 16.

Elég jó film. Persze elég tipikus, Kartell, pénz, drog, emberrablások. Elég erős benne az erőszak és a kegyetlenkedés. Nagyon karakteresek a főszereplők, nagyon viszik a filmet a színészi játékkal, igaz az első 1 óra nehezen telt el, de meglepően fordulatos, jelenetekben és érzelmekben gazdag.

 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Átlagosnak mondható krimi, hétköznapi film átlagos karakterekkel és a jól megszokott sablonos jelenetek visszatérnek a csattanó nem rossz de még odáig eljutunk eléggé untatott. Egy tucat kategória.


 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Nagyon vártam ezt a filmet. Tetszett a bemutatója is. A kettős szerelmi szál egy feleslegesen beépített plusz volt, nélküle is történt volna ami történt. Jobbra számítottam.

 
Guszti   2016. 04. 20.

A történet jó, Oliver Stone következetesen építkezik és a film végig logikus marad. A két főhőssel nem tudok azonosulni, de nem az miatt, mert rosszul játszanak, egyszerűen csak az fura, hogy osztozkodnak egy nőn és szerelmük bármire képes. Salma Hayek alakítása viszont hibátlan, az ő karaktere a legkidolgozottabb és a legéletszerűbb. Összességében a film jó, de azért lehetne jobb is.

 
Sonny   2015. 06. 18.

Közepesnek mondható akció-krimi. A film izgalmas és intelligens, de a karakterek nekem valószerűtlenek, kezdve a főszereplő hősöktől a mexikói gengszterekig. Egyszerűen nem hiszem, hogy ilyen édes hármas tényleg létezhet. Ezt leszámítva a film élvezhető és izgalmas, de különösebben nem egy nagy dobás.

Salma Hayek
Salma Hayek

A film összbevétele 82 966 152 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Lawrence nem vállalta O szerepét, helyette inkább Az éhezők viadala (2012) című produkciót választotta.

(ps)
 

Taylor Kitsch a forgatást megelőzően egy tengerészeti kiképzésen vett részt.

(ps)
 

A filmben látható marihuána növények műanyagból készült kellékek.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.