Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Vadállatok
Salma Hayek
Salma Hayek
 
dailyfilmsan   2019. 09. 05.

legújabb vélemény

A drogról szóló filmeket nehéz eltalálni lehet belőle jót is meg nagyon rosszat is csinálni. Ez szerintem az utóbbi, bár nem annyira rossz de még egyszer biztos nem nézném meg. Mentségére legyen, elég mozgalmas és tud meglepetést is mutatni, viszont vannak benne érthetetlen és túl szélsőséges jelenetek is.

 
hsanya182   2018. 02. 16.

Elég jó film. Persze elég tipikus, Kartell, pénz, drog, emberrablások. Elég erős benne az erőszak és a kegyetlenkedés. Nagyon karakteresek a főszereplők, nagyon viszik a filmet a színészi játékkal, igaz az első 1 óra nehezen telt el, de meglepően fordulatos, jelenetekben és érzelmekben gazdag.


 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Átlagosnak mondható krimi, hétköznapi film átlagos karakterekkel és a jól megszokott sablonos jelenetek visszatérnek a csattanó nem rossz de még odáig eljutunk eléggé untatott. Egy tucat kategória.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Nagyon vártam ezt a filmet. Tetszett a bemutatója is. A kettős szerelmi szál egy feleslegesen beépített plusz volt, nélküle is történt volna ami történt. Jobbra számítottam.

 
Guszti   2016. 04. 20.

A történet jó, Oliver Stone következetesen építkezik és a film végig logikus marad. A két főhőssel nem tudok azonosulni, de nem az miatt, mert rosszul játszanak, egyszerűen csak az fura, hogy osztozkodnak egy nőn és szerelmük bármire képes. Salma Hayek alakítása viszont hibátlan, az ő karaktere a legkidolgozottabb és a legéletszerűbb. Összességében a film jó, de azért lehetne jobb is.

A film összbevétele 82 966 152 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Lawrence nem vállalta O szerepét, helyette inkább Az éhezők viadala (2012) című produkciót választotta.

(ps)
 

Taylor Kitsch a forgatást megelőzően egy tengerészeti kiképzésen vett részt.

(ps)
 

A filmben látható marihuána növények műanyagból készült kellékek.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.