Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Gengszterosztag (2013)

Gangster Squad
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
62
Képek
1
Videók

Galéria (62)

Videók (1)

 
erahurka   2018. 08. 14.

legújabb vélemény

0

Egész jól kivitelezett gengszterfilm, ugyanakkor az eredetiség legkisebb szikráját is mellőzi, ami nem tesz neki jót. Konkrétan némelyik karakter bevezetésénél tudni lehet, hogy meg fog később halni. Amúgy jól néz ki és van benne pár kreatívabban meg... több»

 
dulkap   2015. 02. 04.

0

Nem rossz film ez, de nem is jó. Az első bő egy óra még jó is volt, még ha nem is korszakalkotó a műfaján belül. De aztán a kínai negyedes jelenet környékén megállt a film és utána már csak hullámzott a szint, de sosem tudta újra csak pár percig is e... több»

 
Bizsu82   2015. 04. 23.

0

Annak ellenére hogy jó a szereposztás, jók a színészek, mégsem nyerte el a tetszésemet ez a film. Vontatott, sok az unalmas rész és a sztori is sablonos. Egyszer nézhető.

 
jencike1985   2016. 10. 24.

0

Elvarázsolt az effajta gengszterek világa. Kicsit kilehet számolni mi lesz a film végén. A vörös hajú csajszi karaktere nagyon tetszik. Nem az a kemény gengszter film de azért nézhető,nekem 4 csillag.

 
kabel   2015. 07. 28.

0

Az ilyen hihetetlen szereplőgárdával rendelkező filmek általában nem szoktak jóra sikerülni. Nincs ez másképp itt sem, a történetet ezerszer láthattuk más filmekben, a karakterekből pedig csak kettőt sikerült kidolgozni valamennyire. A film egyedüli ... több»

 
fagitta   2015. 08. 24.

0

Egész jól indult a film, aztán átment valami igazán unalmas, fordulatok nélküli egyvelegbe, amiben már nem volt semmi vonalvezetés, semmit nem üzent a történet. Kár érte.

 
krysn95   2015. 10. 30.

0

őhm..a műfaj miatt nálam plusszal indul és úgysincs sok ilyen alkotás, de ebben sokkal több lehetett volna. A Sötét Lovagos moziban lövöldözés miatt megvágták és arrébb tették a bemutatót (sőt az is felmerült, hogy kaszálják) és vagy emiatt vagy egy... több»

A film összbevétele 105 200 903 dollár volt (imdb.com).

 

A szereplők közül 61 hal meg.

(Norbi)
 

A film alapjául egy 2008-ban, a Los Angeles Times-ban közölt cikksorozat szolgált, amelynek jogait Will Beall, a forgatókönyv író nyerte meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sean Pennt minden nap három órát sminkelték.

(hp)
 

De'Aundre Bonds tíz év után ezzel a filmmel tért vissza a mozivászonra. Hét évet töltött börtönben emberölésért.

(hp)
 

Ryan Gosling elsüt egy viccet a maffiafőnök kapcsán, mely szerint az egyetlen híres Mickey akiről hallott, az Mickey Egér. Gosling még gyermekként játszott a Disney Mickey Mouse Club (MMC, 1989) televíziós című produkciójában.

(hp)