Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
erahurka   2018. 08. 14.

legújabb vélemény

Egész jól kivitelezett gengszterfilm, ugyanakkor az eredetiség legkisebb szikráját is mellőzi, ami nem tesz neki jót. Konkrétan némelyik karakter bevezetésénél tudni lehet, hogy meg fog később halni. Amúgy jól néz ki és van benne pár kreatívabban megrendezett jelenet, úgyhogy nem időpocséklás, csak nem tenné be az ember újranézni.

 
dulkap   2015. 02. 04.

Nem rossz film ez, de nem is jó. Az első bő egy óra még jó is volt, még ha nem is korszakalkotó a műfaján belül. De aztán a kínai negyedes jelenet környékén megállt a film és utána már csak hullámzott a szint, de sosem tudta újra csak pár percig is elérni az első óra szintjét. Hangulat megvolt a filmben, csak a forgatókönyv volt baromi gyenge. A nyitó jelenet után azt gondoltam, hogy végre egy kőkemény gengszterfilmet láthatunk, amilyen a maffia világa, ám hamar kiderül, hogy erről szó sincsen. Fordulatokról meg nem is lehet beszélni, mert szinte rögtön meg lehet mondani a filmben, hogy ki éli túl és ki nem. Penn eleinte még jó is volt, de aztán túl ripacs lett, ami rá azért ritkán mondható el. A többi karakter meg olyan semmilyen. Se nem rosszak, se nem jók. Az utóbbi években felkapott Gosling, meg tényleg egyre inkább egykarakteres színésszé válik, pedig A hitetlen-ben többet is mutat, mint az utóbbi filmjeiben. Emma Stone meg valójában csak azért van ott, hogy valami szép is legyen a filmben. Azt mondjuk nem értem, hogy ha már valós személyeket visznek bele a filmbe és komolyan is gondolják a filmet (nem úgy, mint QT a Brigantyk-ban), akkor miért kell a történelmet megmásítani. Ugyanúgy el lehetett volna adni ezt a filmet Cohen és Dragna neve nélkül is.


 
Bizsu82   2015. 04. 23.

Annak ellenére hogy jó a szereposztás, jók a színészek, mégsem nyerte el a tetszésemet ez a film. Vontatott, sok az unalmas rész és a sztori is sablonos. Egyszer nézhető.

 
jencike1985   2016. 10. 24.

Elvarázsolt az effajta gengszterek világa. Kicsit kilehet számolni mi lesz a film végén. A vörös hajú csajszi karaktere nagyon tetszik. Nem az a kemény gengszter film de azért nézhető,nekem 4 csillag.

 
kabel   2015. 07. 28.

Az ilyen hihetetlen szereplőgárdával rendelkező filmek általában nem szoktak jóra sikerülni. Nincs ez másképp itt sem, a történetet ezerszer láthattuk más filmekben, a karakterekből pedig csak kettőt sikerült kidolgozni valamennyire. A film egyedüli érdekessége a finálé, ami kicsit máshogy alakult, mint vártam, és ez a kellemes meglepetés egy extra csillagot érdemel.

A film összbevétele 105 200 903 dollár volt (imdb.com).

 

A szereplők közül 61 hal meg.

(Norbi)
 

A film alapjául egy 2008-ban, a Los Angeles Times-ban közölt cikksorozat szolgált, amelynek jogait Will Beall, a forgatókönyv író nyerte meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sean Pennt minden nap három órát sminkelték.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.