2021.05.15   olvasottság: 3207x   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Mindig izgatottsággal tölt el bennünket (és valószínűleg a legtöbb filmrajongót is), amikor bejelentik egy készülő film szereplőgárdáját, és a nevek között csak A-listás sztárokat látunk. De ez önmagában még egyáltalán nem garancia a minőségi végeredményre.

A 10 legrosszabb, zseniális szereplőgárdájú film

Ha egy jó rendező kerül egy nagyszerű színészeket felvonultató produkció élére, mégis, mi rossz sülhetne ki a dologból? Gondolunk itt elsősorban az olyan kiváló produkciókra, mint A segítség, az Amerikai botrány vagy a Három óriásplakát Ebbing határában. Csakhogy az elsőosztályú stáb önmagában még egyáltalán nem garancia a sikerre, sőt, sokkal gyakrabban fordul elő, hogy bukás lesz a dolog vége, mint azt sokan elsőre gondolnák.

Vegyük például a Gengszterosztagot: Ryan GoslingEmma StoneSean PennNick Nolte és Josh Brolin sem tudta megmenti a produkciót attól, hogy kínosan leszerepeljen a mozipénztáraknál. É akkor még nem beszéltünk minden idők talán legkínosabb vígjátékáról, a Movie 43: Botrányfilmről, melyet Hugh JackmanEmma StoneKate WinsletGerard Butler és Uma Thurman is legszívesebben letagadna. De hasonló a helyzet a nézők és a kritikusok körében is rettenetesen leírt Fantasztikus Négyes esetében is, mely hiába vonultatta fel a hollywoodi fiatal színészgeneráció legígéretesebb tagjait, Josh Trank filmje mégis az évtized egyik, ha nem a legnagyobb bukása lett. 

Listánkban ezúttal olyan filmeket rangsoroltunk, melyek szereplőgárdájára egy rossz szavunk sem lehet, ellenben a végeredmény már bőven hagyott kivetnivalót maga után.

#10

dráma | romantikus

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik... több»

#9

dráma | romantikus | vígjáték

Kirk Jones legújabb vígjátéka egy kacagtató és szívmelengető történet öt párról, akiknek sorsa egybefonódik, mikor kénytelenek szembenézni a terhesség kihívásaival és... több»

#8

krimi | thriller

Miután Danny Ocean társaival végrehajtja a történelem legnagyobb kaszinórablását, visszavonulásról ábrándozik. Ám a károsult Terry Benedict felkutatja őket, és kamatostul... több»

#7

romantikus | vígjáték

Los Angelesben a szerelmesek világnapján, február 14-én, vagyis Valentin napon sok minden történik egyszerre: egy virágárus kész megkérni barátnője kezét, egy bébiszitter úgy... több»

#6

70 Anakonda  (1997)

akció | horror | kaland

A National Geographic csapatát túszul ejti egy őrült vadász, hogy bebizonyíthassa nekik, hogy a világ legnagyobb hüllője valóban létezik. több»

#5

akció | dráma | krimi

Mickey Cohen, a gátlástalan maffiózó egész Los Angelest a kezében tartja. Az ő kezében összpontosul a kábítószer- és fegyverkerekedelem, valamint a tiltott játéktermek és a... több»

#4

58 Aloha  (2015)

dráma | romantikus | vígjáték

Egy ünnepelt katonai vállalkozó visszatér karrierje legnagyobb sikerének helyszínére, és újra felveszi a kapcsolatot régi szerelmével, azonban csakhamar meglehetősen kínos... több»

#3

vígjáték

A Dumb és Dumber alkotói új vígjátékkal jelentkeznek a legnagyobb hollywoodi sztárokkal. Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma... több»

#2

akció | dráma | kaland

Négy fiatal kívülálló tudós egy alternatív, veszélyes univerzumba teleportál, melytől örökre megváltoznak fizikai adottságaik. A csapat tagjainak meg kell tanulniuk, hogyan... több»

#1

53 Jonah Hex  (2010)

akció | dráma | fantasy

A fejvadász Jonah Hex fél arcát szörnyű sebhely torzítja. Az egykori konföderációs katona személyét valóságos legenda veszi körül, mondván, hogy a férfi túlélte a... több»