Miután Danny Ocean társaival végrehajtja a történelem legnagyobb kaszinórablását, visszavonulásról ábrándozik. Ám a károsult Terry Benedict felkutatja őket, és kamatostul követeli vissza a pénzét. A csapat újabb betörésre kényszerül, de ezúttal európai kaszinókat szemelnek ki. A balhét… több»
Meglepő módon a történet az előző részre épül, és annak a folytatása. Igaz, a mondanivalója önmagában is megállja a helyét, de szó mi szó, érthetőbb, ha láttuk az első részt. A rendező tovább fokozta a sztárok felvillantgatását eme részben, de talán már túlzottan is. Számomra Bruce Willis játéka már hanyagolható lett volna, hiszen szerepe semmitmondó volt az alkotásban. Itt is elmondható, hogy az első részt nem tudta minőségben folytatni az alkotó, de azért a székhez kötötte a nézőt. Félve tekintek a harmadik rész elébe.
Steven Soderbergh ragaszkodott ahhoz, hogy a költségvetés ugyanannyi legyen, mint Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi (2001) esetében.
(dulkap)George Clooney 42 éves volt azon jelenet forgatásakor, mikor a többiek próbálják kitalálni a korát.
(dulkap)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »