Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Sin City - A bűn városa
 
raczdavidzsolt  2016. 05. 05.

TETSZETT! Ajáni tudom! Érzelem dús! Idegállapotomba kerültem!

 
indingo  2017. 05. 03.

A képi világa eléggé egyedi, sajátossá teszi a filmet. A történetekből összefonódó film gondolata jó volt, bár a kis sztorik lehettek volna érdekesebbek.

 
Deku  2017. 07. 17.

Nagyon tetszett a film. Nagyon eredeti ez a fekete-fehér és egy kissé színes ábrázolás. Elsőre picit zavaró lehet de hamar beleszokik az ember. Pörgős és sötét képregény film.

 
andor50  2015. 02. 26.

Nagyon látványos film, remek stílusa van. A történetmesélés is egyedi, Mickey Rourke szála tetszett a legjobban. Nagyon jó képregényfilm, a második rész egy kicsivel gyengébb lett.

 
moviewer  2017. 09. 06.

Nagyon szép és egyedi látványvilágú képregény-adaptáció. Tökéletes hangulatot teremt és a különböző történetszálak jól kiegészítik egymást. Számomra maguk a sztorik is sikeresek voltak és a színészi játék is tetszett a legtöbb esetben. Szerintem igazán egyedi film, mindenképp érdemes megnézni.

Devon Aoki
Bruce Willis
Mickey Rourke
Alexis Bledel
Mickey Rourke
Alexis Bledel
Nick Stahl
Devon Aoki
Nick Stahl
Alexis Bledel
Nick Stahl
Bruce Willis
Elijah Wood
Alexis Bledel
Jaime King
 

Miller először nem szerette volna Mickey Rourke-t Marv szerepében, de Rodriguez rendezett egy találkozót, ami után Miller azt mondta, hogy Rourke a megtestesült Marv.

(mamiéstöti2)
 

A zöld háttér előtt kék testmaszkban kellett Nick Stahl-nak lenni, mert csak ebből a színből tudtak digitálisan sárgát csinálni.

(mamiéstöti2)
 

Frank Millernek konkrét elképzelése volt a pincérnő hangszínéről, így mikor meghallotta Brittany Murphy-t azonnal neki adta a szerepet.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.