Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
61
Vélemények
82
Képek
1
Videók
Sin City - A bűn városa
Devon Aoki
Bruce Willis
Mickey Rourke
Alexis Bledel
Mickey Rourke
Alexis Bledel
Nick Stahl
Devon Aoki
Nick Stahl
Alexis Bledel
Nick Stahl
Bruce Willis
Elijah Wood
Alexis Bledel
Jaime King
 
drg0602   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

Tökéletes....

Nagyon lefoglalt, tényleg nagyon jó atmoszférája van a filmek. Nagyon tetszenek a színészek, zseniális film. Simán többször nézhető!!!!!

 
indingo   2017. 05. 03.

A képi világa eléggé egyedi, sajátossá teszi a filmet. A történetekből összefonódó film gondolata jó volt, bár a kis sztorik lehettek volna érdekesebbek.


 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyon tetszett a film. Nagyon eredeti ez a fekete-fehér és egy kissé színes ábrázolás. Elsőre picit zavaró lehet de hamar beleszokik az ember. Pörgős és sötét képregény film.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Érdekes film. A története végig izgalmas és pörgős. A látványvilága különleges és a szereposztása is figyelemre méltó.

 
andor50   2015. 02. 26.

Nagyon látványos film, remek stílusa van. A történetmesélés is egyedi, Mickey Rourke szála tetszett a legjobban. Nagyon jó képregényfilm, a második rész egy kicsivel gyengébb lett.

 
A Sin City a képregényadaptációk non plus ultrája. Egy hihetetlennek tűnő vállalkozás csodálatos betetőzése, ami új szintre emeli az erőszakot. több»
 

A képregényben látható íjat egy szakértő mongol íjként azonosította, amit nem lehet vásárolni vagy bérelni, ezért el kellett készíttetniük. A munkát egy magyar íjkészítő vállalta el. Tehát a filmbeli kellék Magyarországról származik.

(TribeBubu)
 

63 ember veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

Miller először nem szerette volna Mickey Rourke-t Marv szerepében, de Rodriguez rendezett egy találkozót, ami után Miller azt mondta, hogy Rourke a megtestesült Marv.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.