Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Sekély sírhant
 
pi   2017. 05. 25.

Nehéz erről a filmről írnom. Először is mert egy igencsak gazdag élmény volt nekem ezt megnézni. Másrészt annyi mindent sikerült beletenniük a készítőknek, hogy szerintem ebben a filmben mindenki talál magának valamit. A legszélesebb műfaji skálákon mozog, amit csak tetéz a remek alakítások sora. Szerintem csúcs szuper film!

 
eviestan   2016. 01. 28.

Nem is tudom, mikor dermedtem le ennyire egy filmtől, ráadásul nem is értem, hogy én ezzel idáig miért nem találkoztam sehol. Alighanem nálam benne lesz mostantól egy top tízes listában. Szerintem ez egyszerűen az a film, amit mindenkinek látnia kell egyszer az életben.

Ewan McGregor
Kerry Fox
Christopher Eccleston
Christopher Eccleston
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Kerry Fox
Christopher Eccleston
Kerry Fox
Ewan McGregor
Kerry Fox
Christopher Eccleston
 
Ez a történet szólhatott volna a pénzért feladott elvekről, a bűnhődés természetéről vagy a kiindulópont idilljének álságosságáról, ezek azonban mind csak nyomokban tartalmazza.

6/10 több»

A film összbevétele 20 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film címe, amit Ewan McGregor karaktere néz a tévében: A vesszőből font ember (1973).

(rbernadett)
 

Danny Boyle azt állította, hogy Christopher Eccleston annyira félt, hogy rázáródik az ajtó a hullaházas jelenet forgatása során, hogy meg kellett kérni egy stábtagot, hogy végig ott álljon az árnyékban, biztonságot adva jelenlétével a színésznek.

(rbernadett)
 

A filmet 30 nap alatt forgatták.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.