Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Fülledtség (1996)

Bound
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Videók (1)

 
elekm90   2020. 10. 24.

legújabb vélemény

0

Nagyon profin elkészített thriller a Wachowski testvérektől, a sztori kellően csavaros, a rendezés pedig egyenesen kiváló. Végig izgalmas, pedig javarészt egy épületben játszódik az egész.

 
Berto49   2018. 04. 06.

0

Egy valódi gyöngyszem a 90-es évekbõl. A Wachowski testvérek (ez a helytálló megnevezés, hiszen voltak ők W.-fivérek is, aztán mindketten nemet váltottak, így lett belőlük Lana és Lilly) 1996-os remek első(!) filmje. A kiváló történet mellett két ki... több»

A film összbevétele 3 798 532 dollár volt (imdb.com).

 

A szexjelenetekhez Susie Brightot kérték fel konzultánsként.

(rbernadett)
 

Caesar szerepére Gina Gershon ajánlotta Joe Pantolianot.

(rbernadett)
 

Az eredeti megállapodás szerint Jennifer Tilly játszotta volna Corky szerepét, azonban nem sokkal a forgatás megkezdése előtt a Violettet játszó színésznőt kidobták a filmből. Szerencsére pont ekkor vált szabaddá Gina Gershon, aki úgy volt, hogy Violet szerepét kapja, azonban Corky szerepe testhezállóbbnak bizonyult számára, mint Tillynek, így a két színésznő szerepet cserélt.

(rbernadett)
 
Az erotikusthriller-zsáner viszont ma hiánycikknek minősül: a 20th Century Foxot bekebelező Disney épp a napokban, családbarát üzleti modelljükre hivatkozva törölte a bemutatónaptárból Adrian Lyne hosszú szünet után készült Deep Waterjét. több»