Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Ez a film nagyon gyenge sztorival rendelkezik. Nem érzem benne, hogy igazán szórakoztatni akarna. Inkább untat és altat ez a thriller semmint felborzolná a kedélyeket.

 
Berto49   2018. 02. 01.

Nem tudtam a kíváncsiságomat türtőztetni, ezért megnéztem a Scorsese féle verziót is. Ilyen egy igazi remake! A történet ugyanaz, de számtalan új mozzanattal feldúsított. Remek színészek, Robert de Niro talán legjobb alakítása, Cserhalmi hangja pedig szinte egyenértékű a színészi játékkal. Viszont a több díjjal jutalmazott Juliette Lewis, Danielle alakítója nekem túlságosan sok volt. 10 év alatt J. Lange sokat öregedett, sokkal szexisebb volt a Postás mindig kétszer csenget 1981-es változatában. Érdekesség, hogy R. Mitchum és G. Peck is felbukkan ebben a darabban, a rendező mintegy tiszteleg az 1962-es film és alkotói előtt.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 01.

Hidegrázós a film, sok nagy HŰHÁ-val. Az első a kigyúrt Robert De Niro. Nagyon durván néz ki a jó értelemben. A karaktere is kidolgozott. A többiek nem kapták meg ezt a kiváltságot, felületes háttértörténetet kaptak, pont annyit, hogy ne érezzen a néző hiányosságot. A történet veleje mégis De Niro és az ő nagyszerű alakítása. Kicsit nekem súrolta a túlzás határát.

 
TribeBubu   2017. 07. 26.

Zseniális film, amit a karakterek visznek el szinte 100%-ban. Bár azt hozzátenném, hogy Max Cady karaktere kissé túl lett tolva, de talán kellett is ez ahhoz, hogy igazán ördögi legyen a figura (ha teljesen sikerült a könyvbeli gazembert tükrözni, akkor annak a számlájára írjuk a dolgot). Azt viszont nem értem, miért jelölték De Nirót Oscarra, amikor a film utolsó 15-20 percéig nem nagyon erőltette meg magát. Pontosabban nekem úgy tűnt, hogy minden más szereplő komolyabb alakítást nyújtott nála a film nagy részében. Még az akkoriban igencsak kezdőnek számító Juliette Lewis is jobban teljesített, mint ő. Igaz, a végére kellőképpen összeszedte magát. A rendezés "csak" a szokásos Scorsese-től megszokott, menő dirigálás és csodálatos látvány. A zene többször a Psycho hátborzongató témáit idézte (ami, ha jól olvastam a film elején, annak tudható be, hogy Elmer Bernstein a korábbi film dallamait vette alapul, melyeket maga Bernard Herrmann komponált.) Mást most talán nem is emelnék ki, mert ennyi bőven elég egy lehengerlő produkcióhoz.

 
harnas1207   2018. 12. 08.

Az alap elgondolás nagyon jó lenne, de a kivitelezés vérszegény. Nem hogy nem fogott meg, de egyenesen unalmas volt a film, a végjáték pedig szörnyen irritáló.

Robert De Niro

A film összbevétele 103 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Sarah Jessica Parker is azok között volt, akik majdnem eljátszhatták Danielle-t.

(Bogi87)
 

Molly Ringwald, Nicole Kidman, Brooke Shields, Diane Lane, Bridget Fonda, Helen Hunt is pályázott Danielle szerepére.

(Bogi87)
 

Demi Moore neve is felmerült Danielle szerepére.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.