Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Ocean's eleven - Tripla vagy semmi (2001)

Ocean's Eleven
Filmadatlap
 
30
Szereplők
37
Vélemények
71
Képek
4
Videók

Galéria (71)

Andy García

Videók (4)

 
msfini   2022. 02. 21.

legújabb vélemény

1
Átlagos heistfilm nagy nevekkel

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ha láttál már egy heistfilmet, akkor mindet láttad. :) Szerintem mint film és forgatókönyv igen középszerű lett. Viszonylag nagy elvárásokkal ültem le nézni, mivel már annyiszor hallottam a címét, de csak nemrég pótoltam be. Semmi nagy ötlet nincs a rablásban, azt hittem, hogy sokkal csavarosabb lesz, de a menekülés is olyan, amit már 100x elsütöttek más filmekben. Ráadásul az első fele alatt nyugodtan vasalhatsz vagy főzhetsz is, mert nem történik semmi látványos, lassan építkezik a film. Persze be kell vezetni a sok szereplőt! Befutott színészeket, igazi sztárparádét láthatunk. Senki se hozza élete alakítását, de működik a kémia köztük. Viszont ennyi karaktert nem is igazán lehetne kifejteni ennyi idő alatt (majd a folytatásokban talán igen?), ezért igen egydimenziós mindeki. Spoiller innentől! Nem is igazán értem a végét, hiszen hogyan tudják majd kiélvezni a pénzt, hogyha szinte nyílt titok, hogy George Clooney (Danny Ocean) felelős a rablások miatt. Illetve az, hogy Julia Roberts helyett a sok millió dollárt akarja inkább a kaszinótulaj, szerintem teljesen érthető. Tess a busz alá lökné század ennyiért is, hiszen még mindig Dannybe szerelmes.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 26.

0

Sok jó színész,egy jó történet,na ebből mi sülhet ki? Egy izgalmas akció-thriller krimi. (van ilyen?) Clooney, Garcia,és Pitt emelik a színvonalat! Kötelezően ajánlott!

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Feltétlenül megnézős akár többször is. George Clooney hatalmas karakter volt. Olyan figurát hozott amilyet nem néztem volna ki belőle. Oda voltam teljesen ezért a filmért.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Nagyon jól megkomponált film a kor zseniális színészeivel. Izgalmas és kiszámíthatatlan, nem az a film aminél 10 perc után tudod mi lesz a vége.

 
elekm90   2020. 03. 19.

0

Nagyon szórakoztató, remek színészgárdával és forgatókönyvvel, valamint nagyon profi rendezéssel Steven Soderbergh-től. Sajnos kár volt folytatni ezt így abba lehetett volna hagyni a nyitva hagyott befejezés ellenére. 9/10

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

0

Sok jó ötlet volt a filmben. Tetszett az ötlet, hogy azt hiszed, hogy a jelenben játszódik valami közben az már rég megtörtént. Szuper szereposztás és izgalmas történet.

 
Filmelemző   2018. 06. 22.

0

Az Ocena's Eleven egy sajátos atmoszférával rendelkező, intellektuális akció-krimi Steven Soderbergh -től, nagy sztárok felvonultatásával (George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy Garcia). Remek a történet és jó a rendezés is. Bár n... több»

A film összbevétele 450 717 150 dollár volt (imdb.com).

 

450,7 millió dolláros összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 85 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

A South Park S12 E12 részében ezt a filmet parodizálják ki.

(mamiéstöti2)
 

2001-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Az összes színész az átlagos gázsijuknál kevesebbért szerepelt a filmben, hogy minél alacsonyabban tarthassák a büdzsét.

(dulkap)