Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik (2007)

Ocean's Thirteen
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
46
Képek
1
Videók

Galéria (46)

Videók (1)

 
Érdeklődő   2020. 12. 30.

legújabb vélemény

1
A befejezés

Szerencsére a sztárgárda a harmadik részben sem hagyta izgalmak nélkül a nézőt. Nagy kő esett le a szívemről. Ötletes, és igen kalandosra sikeredett a történet befejezése, ahol igencsak mosolyogtatóra sikeredett a végeredmény. Érdemes végigülni ezt a kétórás filmet.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

1

A kezdés jó, a helyszínek változatosak, a sztori sajnos lapos, a szinészi alakítások ott vannak, de hiába sorakoznak fel a sztárok a filmben, mert a végén nem tudtam azt mondani, hogy ez egy jó film volt! :( Ellenben egy laza, szórakoztató hétvégi nézhető film, ötletes, humoros, semmi több!!

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 02.

0

Semmi extra.Van történet,jó a képi világ,de igazán újat,és értékeset nem ad!A színész gárda persze zseniális,és hozzák is,amit elvárnak tőlük!

 
elekm90   2020. 03. 19.

0

Gyenge és erőltetett, sajnos kár volt már ezt a részt megcsinálni, nagyon izzadtságszagú. Gondolták egy Al Pacino meg Ellen Barkin-t még bedobnak a meglévő sztárgárdához és megvan oldva, de nagyon kevés volt a forgatókönyve. 4/10

 
kevelin   2019. 06. 01.

0

a szemfényvesztős filmek alfája és omegája :D a betörések tökéletes megtervezésének bibliája ez a film :d szuper jó történet még jobb alakítás okés az ember kezdettől inkább a rossznak drukkol. hiszen tolvajtól lopni nem bűn :D

 
Annuska   2020. 10. 16.

0

Az szerintem példaértékű, hogy a kicsit gyengébb forgatókönyv ellenére is minden nagy név elvállalta a befejező részt. A története picit dadogott helyenként.

 
Adepto   2018. 02. 03.

0

A második, számomra csalódást keltő rész után ez üde visszatérés volt az első mozi stílusához és hangulatához. Akinek az tetszett, ez is fog. Jók az alakítások, ahogy azt megszokhattuk, de most újra a sztori (vagy talán a "trükkök") is felzárkóznak h... több»

A film összbevétele 311 312 624 dollár volt (imdb.com).

 

311,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

85 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Al Pacino jeleneteit mindössze három hét alatt vették fel.

(hp)
 

A rendező első választása Willy Bank szerepére Al Pacino volt, aki bár eleinte vonakodott a dologtól, Jerry Weintraubnek végül sikerült meggyőznie a színészt.

(SódóGA)
 

Abban a jelenetben, amikor Reuben kórházba kerül, Danny Bily Martinnak szólítja Billyt. Billy Martin baseball játékos és menedzser volt, aki ugyan remekül irányított, temperamentuma, viselkedése és balhéi miatt sokszor összetűzésbe keveredett klubjának vezetőségével, nem egyszer ki is rúgták, de mindig kapott egy újabb esélyt.

(SódóGA)