Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
46
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2015. 05. 06.

A kezdés jó, a helyszínek változatosak, a sztori sajnos lapos, a szinészi alakítások ott vannak, de hiába sorakoznak fel a sztárok a filmben, mert a végén nem tudtam azt mondani, hogy ez egy jó film volt! :( Ellenben egy laza, szórakoztató hétvégi nézhető film, ötletes, humoros, semmi több!!

 
sabnock666   2019. 09. 02.

Semmi extra.Van történet,jó a képi világ,de igazán újat,és értékeset nem ad!A színész gárda persze zseniális,és hozzák is,amit elvárnak tőlük!


 
kevelin   2019. 06. 01.

a szemfényvesztős filmek alfája és omegája :D a betörések tökéletes megtervezésének bibliája ez a film :d szuper jó történet még jobb alakítás okés az ember kezdettől inkább a rossznak drukkol. hiszen tolvajtól lopni nem bűn :D

 
Adepto   2018. 02. 03.

A második, számomra csalódást keltő rész után ez üde visszatérés volt az első mozi stílusához és hangulatához. Akinek az tetszett, ez is fog. Jók az alakítások, ahogy azt megszokhattuk, de most újra a sztori (vagy talán a "trükkök") is felzárkóznak hozzá. Öcsém egyik kedvenc beszólása/jelenete a filmből (nekem is az egyik lett), ami Casey Affleck szuper alakításához köthető: "Emlékeztek Zapatara?". Aki nem látta, nézze meg!

 
Dracule   2015. 08. 21.

Top 10-ben benne van. Úristen az egyik kedvenc filmem. Látszik, hogy sok munka van benne. Imádom a sztorit, a szereplőket, az akció jeleneteket. Nagyon látványos film, az összes szereplőt imádom. Ha még nem láttad itt az ideje!

A film összbevétele 311 312 624 dollár volt (imdb.com).

 

311,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

85 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Al Pacino jeleneteit mindössze három hét alatt vették fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.