Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Jó szórakozásnak tartom a filmek adta szárnyalást. Azt a mozgógépet tartom igazán jónak, amivel azonosulni tudok és azt az egy-két órát, amíg tart a történet, elfeledteti velem a mindennapok adta szürkeséget. Az akció-, horror-, és gyilkolós filmek nem tartoznak a kedvenceim közé, de ha jónak ígérkezik, megnézem azokat is. A széles látókör része, hogy időnként kirívó alkotásokat is megtekintsen az ember. Ezzel én is így vagyok. Volt már olyan film, amit csak azért jegyeztem meg, hogy véletlenül se nézzem meg még egyszer, de szerencsére ezek száma elenyésző. Kedvelem a hazai alkotásokat is, hiszen azok között is van nem egy remekmű.

2021. 11. 14.
Élvezetes
Sok jó filmje van Jason Stathamnek, ez az egyik. A történet egyszerű, de folyamatosan fenntartja a feszültséget a nézőben. A történet pont olyan, mint amely bármelyikünkk... több»

75 Serenity  (2005)

2021. 11. 14.
Szánalmas
Igencsak kedvelője vagyok az elképzelt történetes mozgóképeknek. Itt is nagy érdeklődéssel ültem a vászon elé. Már az elején zavarni kezdett a film megvalósításának a gye... több»

78 Senki  (2021)

2021. 10. 16.
Kifejezetten jó is lehetett volna
A lassan induló és kibontakozó történet kitaposott ösvényen rángatja a történet szálait. Ennek ellenére a mozgókép ébren tartja a nézőt. Ami tetszett, az az, hogy a verek... több»
2021. 10. 02.
Jobbra számítottam
Nem vagyok nagy kedvelője ennek a műfajnak. Sandra Bullock a kedvenc színésznőim közé tartozik, és az alakítása is rendben volt, ennek ellenére nem fogott meg az alkotás.... több»
2021. 09. 05.
Érdekes
Érdekes ötletet mutat be a film, ami végig fenntartja a néző figyelmét. Ami zavart egy kicsit, az az, hogy úgy kezdődött a mozgókép, mintha a történet folytatásával lenne... több»
Szomszédok (1987)
A klinika (1985)