Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  

Rólam

Jó szórakozásnak tartom a filmek adta szárnyalást. Azt a mozgógépet tartom igazán jónak, amivel azonosulni tudok és azt az egy-két órát, amíg tart a történet, elfeledteti velem a mindennapok adta szürkeséget. Az akció-, horror-, és gyilkolós filmek nem tartoznak a kedvenceim közé, de ha jónak ígérkezik, megnézem azokat is. A széles látókör része, hogy időnként kirívó alkotásokat is megtekintsen az ember. Ezzel én is így vagyok. Volt már olyan film, amit csak azért jegyeztem meg, hogy véletlenül se nézzem meg még egyszer, de szerencsére ezek száma elenyésző. Kedvelem a hazai alkotásokat is, hiszen azok között is van nem egy remekmű.

2021. 02. 07.
Bárkivel megtörténhet
Egy olyan mozgókép szemtanúi lehetünk, amiben több szálon futó élethelyzeteket követhetünk nyomon. Az élet olykor a komoly helyzeteket is képes komolytalanná tenni. Bizto... több»
2021. 02. 07.
Nézhető
Minden olyan történet érdekel, ami a földönkívüli világ felfedezésével foglalkozik. Nagy érdeklődéssel ültem neki a mozgókép megnézésének, azért is, mert a szereposztás i... több»
2021. 02. 07.
Igazi kikapcsolódás
Bár a Szomszéd nőjében nagyobbat alakított a páros, azért itt is biztosított a szórakozás. A történet jól felépített és tényleg mulatságos.... több»
2021. 02. 07.
Lehet még fokozni
Az első rész méltó folytatásaként ismételten könnyfakasztóan kacagtató ez az alkotás is. A két főszereplő folytatja egymás bosszantását, úgy, hogy egyébként nem tudnának ... több»
Megunhatatlan
Az igazi vígjáték itt kezdődik. Fergetegesen jó a történet és a színész i alakítás egyaránt. A két főszereplőnél nem is lehetett volna jobbat választani ehhez a mozgóképh... több»
Szomszédok (1987)
A klinika (1985)