Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
78
Szereplők
5
Vélemények
41
Képek
1
Videók
 
lucy07   2019. 12. 08.

legújabb vélemény

Nagyon szupi kis sorozat volt ez az első két évadot nagyon szerettem a harmadik kicsit gyengére sikerült és hagyott nyitva kérdéseket amit nem szeretek. Kristen Bell azóta nagy kedvencem szerintem nagyon jól alakította a szerepét igazán különleges karakter volt Veronica. Sajnálom, hogy csak 3 évadot élt meg a sorozat ha jól emlékszem úgy volt lesz 4. évada is kár, hogy az nem jött össze.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Elég jó kis sorozat volt, a történet írója tudta, mi az a mértékletesség, nem zúdította egyből a nézőre az egész történetet, hanem szépen beadagolta, mindig fokozva az izgalmat.


 
Ms. Akárki   2019. 09. 01.

Imádtam az összes részét. Végre egy erős női ráadásul tini karakter. Ritka mint a fehér holló. Izgalmas volt látni mindig ahogy felgöngyölíti, igaz néha piti ügyeket is, de ezzel segített sokszor a körülötte élőknek.

 
Turro   2015. 11. 07.

A Veronica Mars a látszat ellenére egy igazán remek sorozat, nem hiába alakult ki körülötte akkora kultusz. Engem leginkább az egészen bravúros történetszerkesztése fogott meg, ritka az ilyen komplex de mégis laza forgatókönyv. Az egyik nagy kedvencem, így nem is lehet kérdéses az értékelés.

 
Phalanx   2015. 05. 17.

Nagyon nem vártam sokat egy ilyen fotózós szőke lánykás sorozattól, de amit kaptam, attól leesett az állam. Csak ismételni tudom magam, dobjátok ki az előítéleteiteket, és ha nem láttátok, essetek neki minél hamarabb, egy hetet nem adok, hogy bedaráljátok. Christen Bell remekül alakít, a párbeszédek zseniálisan, a cselszövések pedig... hát, tényleg, le a kalappal az alkotók előtt.

 

Alyson Hannigan és Charisma Carpenter is játszott a kultikus, Buffy, a vámpírok réme című sorozatban. Joss Whedon, a Buffy atyja bevallottan nagy rajongója a Veronica Marsnak, az egyik részben egy rövid cameo erejéig is feltűnik.

(hp)
 

Veronica Mars szerepére Amanda Seyfriedet is meghallgatták.

(hp)
 

A sorozat főcímdala a "We Used to be Friends" (The Dandy Warhols).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.