Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Veronica Mars (2004)

Veronica Mars
Filmadatlap
 
78
Szereplők
6
Vélemények
43
Képek
3
Videók

Galéria (43)

Videók (3)

 
Eniq   2019. 12. 08.

legújabb vélemény

1

Nagyon szupi kis sorozat volt ez az első két évadot nagyon szerettem a harmadik kicsit gyengére sikerült és hagyott nyitva kérdéseket amit nem szeretek. Kristen Bell azóta nagy kedvencem szerintem nagyon jól alakította a szerepét igazán különleges ka... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

0

Elég jó kis sorozat volt, a történet írója tudta, mi az a mértékletesség, nem zúdította egyből a nézőre az egész történetet, hanem szépen beadagolta, mindig fokozva az izgalmat.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 01.

0

Spoiler.....Imádtam ahogy pár részre visszatérhettünk Veronica életébe. Nagyon izgalmas volt ahogy a robbantássorozatot felgöngyölték. De az utolsó rész számomra nagyon durva volt. Végre azt hitte az ember hogy happy end lesz, de az utolsó 10 percben... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 01.

0

Imádtam az összes részét. Végre egy erős női ráadásul tini karakter. Ritka mint a fehér holló. Izgalmas volt látni mindig ahogy felgöngyölíti, igaz néha piti ügyeket is, de ezzel segített sokszor a körülötte élőknek.

 
Phalanx   2015. 05. 17.

0

Nagyon nem vártam sokat egy ilyen fotózós szőke lánykás sorozattól, de amit kaptam, attól leesett az állam. Csak ismételni tudom magam, dobjátok ki az előítéleteiteket, és ha nem láttátok, essetek neki minél hamarabb, egy hetet nem adok, hogy bedarál... több»

 
Turro   2015. 11. 07.

0

A Veronica Mars a látszat ellenére egy igazán remek sorozat, nem hiába alakult ki körülötte akkora kultusz. Engem leginkább az egészen bravúros történetszerkesztése fogott meg, ritka az ilyen komplex de mégis laza forgatókönyv. Az egyik nagy kedvencem, így nem is lehet kérdéses az értékelés.

 

A főszereplőt játszó Kristen Bell hét évvel idősebb, mint az általa megformált karakter.

(dandelion1983 )
 

Alyson Hannigan és Charisma Carpenter is játszott a kultikus, Buffy, a vámpírok réme című sorozatban. Joss Whedon, a Buffy atyja bevallottan nagy rajongója a Veronica Marsnak, az egyik részben egy rövid cameo erejéig is feltűnik.

(hp)
 

Veronica Mars szerepére Amanda Seyfriedet is meghallgatták.

(hp)
 

A sorozat főcímdala a "We Used to be Friends" (The Dandy Warhols).

(hp)
 

Veronica Mars eredetileg a sorozat atyjának, Rob Thomas regényének főszereplője lett volna.

(hp)