75% 75 szavazat
Mit ér egy élet

Mit ér egy élet

Human Trafficking
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
25
Képek (25)
Videók
Érdekességek
4
Díjak (4)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Kate Mozorov New York-i nyomozó, aki saját biztonságát is kockára téve felfedi a döbbenetes igazságot napjaink rabszolgamunkája mögött. Együttmûködve a bevándorlási és vámbehajtási fõnökkel, Bill Meehannel, fogadalmat tesz, hogy feltárja a többmilliárd dolláros embercsempészetet, és megmenti a fogvatartott nõk életét.

(alexxx)

Forgatókönyvíró: Agatha Dominik, Carol Doyle
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2008.08.16.

Sorozat áttekintés

1. évad (2005) - 4 epizód
Mira Sorvino
Donald Sutherland
Donald Sutherland
Mira Sorvino
Mira Sorvino
Donald Sutherland
Donald Sutherland
Mira Sorvino
Donald Sutherland
Mira Sorvino
Robert Carlyle
 
2021.10.01 Zsolt Zsolt

legújabb vélemény

Nagyon megrázó történet, amit 18 éven felülieknek és kemény idegzetűeknek ajánlok. Ezeknek az embereknek se szívük, se lelkük nincs. Ezeket az embereket, és még talán így szépen fogalmaztam, egy kínzó börtönbe tenném.

0
 
2020.05.29 elekm90

Nem volt rossz, izgalmas sztori, amely több szálon futva a végére ért össze. Azért elég sok gondom volt a forgatókönyvvel, illetve az egésznek olcsó költségvetés szaga volt, a vágás például főleg az első részben szörnyű volt, két percenként váltogatta a film a helyszínt. A téma miatt érdemes azért megnézni

0
 
2015.05.20 a.edit63

Eszméletlenül szörnyű! Nem a film, mert az zseniális, hanem amit elmesél. Nem úgy kezdődött, hogy igaz történet alapján, de akár az is lehetne! Az lehet, hogy nem teljesen ugyanaz, mint a valóság, de minden további nélkül azt is eltudom képzelni, hogy a valóság még ennél is sokkal rosszabb...

0
 
2017.11.22 Imlah

Nagyon tetszik a filmben hogy több szálon fut, több emberi sorsot, többféle veszély helyzetet mutat be. Reális és tanulságos, izgalmas bűnügyi film. Megdöbbentő, őszinte!

0