Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90
Filmadatlap
 
67
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Gyilkosság
 
Deku   2017. 08. 21.

Oltári sorozat, nagyon szeretem alapból is a krimi műfajt de ez tökre újat adott. Nagyszerű a misztikus oldala. Egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.

 
Gigi   2016. 12. 28.

ZSENIÁLIS! Ritkán fordul elő, hogy egy sorozat ekkora űrt tud hagyni maga után, de én még sokkal de sokkal több évadot is szívesen néztem volna. Oké, hogy az utolsó évad más volt, meg hogy lezárásnak szánták, de nekem akkor is hiányzik. Sok fórumon alakult ki vita a lezárással kapcsolatban, de engem olyan szinten megvett a sorozat, hogy nem tudtak volna olyan befejezést csinálni, amit én ne néztem volna ugyanolyan szívesen. A történet, a karakterek nálam telitalálat. Imádtam minden egyes részét!


 
Hondati   2019. 06. 25.
fél óra után elkaszáltam

Egy jó példája annak,hogy ,hogy lehet egy sorozatot már az elején elrontani.Csúf főszereplő, gyermekded dialektusok, sablonos történet.Wasn't worth downloading it :(

 
Curacao86   2016. 09. 11.

Tisztában voltam vele, hogy feldolgozásról van szó. Ott van még az, hogy kevés rész látható egy évadba, valamint a nem túl meggyőző szinopszis és kevésbé ismert színészek. A lassú, melankolikus, de mégis csontig hatoló izgalom már az első részben rabláncra ver minket és nem enged szabadulni az emberi fejlődéshez és a természetünk, valódi énünk kibontakozásához, másik számára való megnyílásához hasonlóan lassan jövünk rá mindenre és mindenki motivációjára. Lehetett volna szó arról is, hogy az alap sztorit a 3-dik évaddal lezárják, de a karakterek kiteljesedése szempontjából volt még igazán szüksége egy utolsó ügyet feldolgozó rövidke 4-dik évadra. Szokták mondani, hogy lassú víz partot mos, ami elég nagy közhely, de ez a sorozat is valahogy így képes hatni, ahogy az emberi kapcsolatok kifejlődnek.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Remek feldolgozás, jó karakterekkel, jó szereposztással. Legalábbis az első pár évad. Az utolsó évad sajnos nagyon nem ugyanaz. Véleményem szerint a színvonal csökkentéshez köze van a sorozat körüli egyéb változásoknak (kik állnak a sorozat mögött) és sajnos ez egy jellemző trend része.

 
Összesítés: még az utolsó évad sem tud levonni abból, amit itt bemutattak. Csodálatos főszereplő, csavaros történet, rendkívül megkapó főcím zenével. Csak ajánlani tudom. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.