Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Gyilkosság (2011-2014)

The Killing
Filmadatlap
 
67
Szereplők
15
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
davidjunior   2022. 02. 14.

legújabb vélemény

0

A The Walking Dead után kerestem egy olyan sorozatot, ami ugyanúgy leköt. Nos... napi 4-5 részt megnéztem, nem bírtam abbahagyni, csak az alvás szükségessége miatt kapcsoltam ki. Sokszor azt is későn. :D Magával ragadott. Nem vígjáték, van benne hum... több»

 
petraszab   2021. 12. 22.

1

Az első két évad ügye számomra hosszú volt, kicsit túltolták, de a 3. és 4. évad kellően pörgős és izgalmas volt.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Oltári sorozat, nagyon szeretem alapból is a krimi műfajt de ez tökre újat adott. Nagyszerű a misztikus oldala. Egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.

 
Annuska   2021. 12. 23.

1

Az elmúlt években kimaradt ez a sorozat, de idén pótoltam. Kegyetlen volt, és sötét, gondolom, az is koncepció volt, hogy maguk a főszereplők se legyenek különösképp szimpatikusak.

 
belavagyok   2021. 12. 20.

1

A 2. ügy nekem jobban bejött. Érdekes sorozat volt, helyenként kicsit lassú.

 
Gigi   2016. 12. 28.

0

ZSENIÁLIS! Ritkán fordul elő, hogy egy sorozat ekkora űrt tud hagyni maga után, de én még sokkal de sokkal több évadot is szívesen néztem volna. Oké, hogy az utolsó évad más volt, meg hogy lezárásnak szánták, de nekem akkor is hiányzik. Sok fórumon ... több»

 
Greta   2020. 04. 11.

0
Ne hagyd ki!

Ne hagyd ki, ha szereted a krimit! Főleg a sötétebb fajtát, társadalmi-emberi látleletekkel (különösen a harmadik évad). És folytasd, ha bírod akár a pszicho-horrort is (negyedik). De többet is ad annál. Ritka az olyan sorozat, ami évadról évadra erősödik és jobb lesz, egyre többet vállal fel, majd kerek egészként tudják lezárni. Ez olyan. Az utolsó évadban már elvisz az emberi pokol legmélyére, de erőlködés nélkül fel is tud hozni onnan (az utolsó rész címe: Éden). Örülök, hogy az inkább kezdeti kis hibák (némi sematizmus a cselekmény-bonyolításban, időhúzás) ellenére végignéztem. A szereplők mind jók, de a két főszereplő halhatatlan páros lett nekem! Csodás a két színész közötti összhang, mondhatni egymásnak vannak teremtve. Remek nyomozós szórakozás, vérbeli skandináv-jellegű krimi, de aki fogékony, az ezen túlmutató rétegekben is elmerülhet. Akár segítség is lehet annak, akit jókor talál meg.

 
Összesítés: még az utolsó évad sem tud levonni abból, amit itt bemutattak. Csodálatos főszereplő, csavaros történet, rendkívül megkapó főcím zenével. Csak ajánlani tudom. több»