Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Gyilkosság (2011-2014)

The Killing
Filmadatlap
 
67
Szereplők
10
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
Greta   2020. 04. 11.

legújabb vélemény

0
Ne hagyd ki!

Ne hagyd ki, ha szereted a krimit! Főleg a sötétebb fajtát, társadalmi-emberi látleletekkel (különösen a harmadik évad). És folytasd, ha bírod akár a pszicho-horrort is (negyedik). De többet is ad annál. Ritka az olyan sorozat, ami évadról évadra erősödik és jobb lesz, egyre többet vállal fel, majd kerek egészként tudják lezárni. Ez olyan. Az utolsó évadban már elvisz az emberi pokol legmélyére, de erőlködés nélkül fel is tud hozni onnan (az utolsó rész címe: Éden). Örülök, hogy az inkább kezdeti kis hibák (némi sematizmus a cselekmény-bonyolításban, időhúzás) ellenére végignéztem. A szereplők mind jók, de a két főszereplő halhatatlan páros lett nekem! Csodás a két színész közötti összhang, mondhatni egymásnak vannak teremtve. Remek nyomozós szórakozás, vérbeli skandináv-jellegű krimi, de aki fogékony, az ezen túlmutató rétegekben is elmerülhet. Akár segítség is lehet annak, akit jókor talál meg.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Oltári sorozat, nagyon szeretem alapból is a krimi műfajt de ez tökre újat adott. Nagyszerű a misztikus oldala. Egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.

 
Gigi   2016. 12. 28.

0

ZSENIÁLIS! Ritkán fordul elő, hogy egy sorozat ekkora űrt tud hagyni maga után, de én még sokkal de sokkal több évadot is szívesen néztem volna. Oké, hogy az utolsó évad más volt, meg hogy lezárásnak szánták, de nekem akkor is hiányzik. Sok fórumon ... több»

 
Curacao86   2016. 09. 11.

0

Tisztában voltam vele, hogy feldolgozásról van szó. Ott van még az, hogy kevés rész látható egy évadba, valamint a nem túl meggyőző szinopszis és kevésbé ismert színészek. A lassú, melankolikus, de mégis csontig hatoló izgalom már az első részben ra... több»

 
Hondati   2019. 06. 25.

1
Félóra után elkaszáltam

Egy jó példája annak, hogy hogy lehet egy sorozatot már az elején elrontani. Csúf főszereplő, gyermekded dialektusok, sablonos történet. Wasn't worth downloading it. :(

2
 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Remek feldolgozás, jó karakterekkel, jó szereposztással. Legalábbis az első pár évad. Az utolsó évad sajnos nagyon nem ugyanaz. Véleményem szerint a színvonal csökkentéshez köze van a sorozat körüli egyéb változásoknak (kik állnak a sorozat mögött) és sajnos ez egy jellemző trend része.

 
fodor.s   2015. 04. 14.

0

Szimplán a legjobb krimi sorozat, amit eddig láttam. Rövid, viszonylag, de annál keményebb. A két karakter annyira szerethető, hogy gyakorlatilag bármit el tudtam volna nézni, amiben ők játszanak. Kifejezetten ajánlott bárkinek, aki szereti a krimi sorozatokat.

 
Összesítés: még az utolsó évad sem tud levonni abból, amit itt bemutattak. Csodálatos főszereplő, csavaros történet, rendkívül megkapó főcím zenével. Csak ajánlani tudom. több»