Nem hallottam túl sokat róla, csak elkezdtem nézni, hát eddig a fellegekbe emeltem pl. A törvény nevében szériákat, de ez még több szempontból is túllépi ezt a szintet.
A szereplők, karakterek egytől egyig tökéletes alakítást adnak nekünk. A főszereplők szinte hatással vannak ránk is, annyira természetesen és profin adják át érzelmeiket nekünk. Agyalunk az első két évad közben, hogy mi lesz a megoldás, egyet elárulok, az biztos, hogy aki meghalt, az tényleg meghalt, más semmi nem lesz biztos.
A karaktereket én legalábbis megszerettem, és mivel az utolsó évad utolsó része megkoronázta a szériákat, így nehezen, de el tudtam búcsúzni az évadoktól.
Kötelező darab, vétek kihagyni, annyira tökéletes ez az egész világ, a hangulat, a szereplők, maga a történet... pffff, elmondani nem tudom, mennyire jól össze lett hozva. 200%.
Remélem, még találkozok hasonló sorozattal, bár nagyon nagyon kevés esély mutatkozik mostanság erre.
Nem hallottam túl sokat róla, csak elkezdtem nézni, hát eddig a fellegekbe emeltem pl. A törvény nevében szériákat, de ez még több szempontból is túllépi ezt a szintet. A szereplők, karakterek egytől egyig tökéletes alakítást adnak nekünk. A főszereplők szinte hatással vannak ránk is, annyira természetesen és profin adják át érzelmeiket nekünk. Agyalunk az első két évad közben, hogy mi lesz a megoldás, egyet elárulok, az biztos, hogy aki meghalt, az tényleg meghalt, más semmi nem lesz biztos. A karaktereket én legalábbis megszerettem, és mivel az utolsó évad utolsó része megkoronázta a szériákat, így nehezen, de el tudtam búcsúzni az évadoktól. Kötelező darab, vétek kihagyni, annyira tökéletes ez az egész világ, a hangulat, a szereplők, maga a történet... pffff, elmondani nem tudom, mennyire jól össze lett hozva. 200%. Remélem, még találkozok hasonló sorozattal, bár nagyon nagyon kevés esély mutatkozik mostanság erre.