Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
91%

Bleach (2004)

Bleach: Burîchu
Filmadatlap
 
39
Szereplők
8
Vélemények
30
Képek
Videók
Bleach
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 28.

legújabb vélemény

Nem vagyok anime rajongó,a fiam mutatta meg az első ilyen jellegű filmet,és szép lassan beleszerettem.Ez is az egyik nagy kedvenc.Hullámvölgyek vannak benne,de összeségében szuper kis anime.

 
Deku   2017. 08. 22.

Egy rohadt állati jó anime ez. Aizen-nel való végső harcig nagyon imádtam ezt a sorozatot. Aztán kissé veszített fényéből és túlzásokba ment át de még ott is szerettem.


 
Thibo84   2019. 05. 11.

Látványos, humoros és akciódús anime. Egyedül az nem tetszett, hogy Ichigo meg a halálistenek közös csatáját az arrancarok ellen, megszakítják más és más mellékszállókkal és pont akkor amikor izgalmassá kezdtek válni a dolgok. Alig bírtam kivárni, ho... több»

 
Norbi   2018. 07. 27.

Nem olyan rég kezdtem el nézegetni ennek a sorozatnak a részeit és be kell vallanom, hogy levett a lábamról. Hihetetlenül pörgős, vicces, és akciódús .

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Kiváló anime, amit látni kell. A szellemvilág harcait bemutató sorozat mindenki kedvence. Aki még nem látta annak csak ajánlani tudom aki viszont látta biztosan szívesen nézi újra meg újra.

 
Miss Rika   2015. 06. 16.

A Bleach az egyik legjobb anime amit valaha láttam. Akadtak a vége fele már laposabb részek amikor elvesztette Ichigo az erejét és új erőt kap de ennyi belefér. Ezen kívül viszont nagyon élvezhető sorozat.

 
Megumi   2019. 02. 25.

A Bleach egy kötelező darab azoknak, akik a shounen műfajba akarják belevetni magukat. A shounen egyik királya, ha nevezhetem így. :D Brutális harcok és jó történet. Csak kár, hogy a manga befejezése már nem került meganimálásra.

 

Kubo a különböző fajoknak különböző nyelvezetet adott, így például az Arrancarok spanyol míg a Quincy-k német nyelvezetűek.

(beero88)
 

Amikor az alkotók először küldték be a Shonen Jump magazinba a Bleach mangát, elutasították. Azonban a Dragon Ball készítője írt egy levelet Kubo-nak, hogy ne hagyja abba a történetet.

(beero88)
 

Ichigo neve japánul epret jelent, de jelentheti azt is hogy: „A védelmező”.

(beero88)
 

Hueco Mundo szó szerinti fordításban „Lidérc Világ”-ot jelent spanyolul. Sok más dolog is spanyol fordítás.

(beero88)
 

A sorozat neve „Snipe” lett volna és míg Rukiának kaszája lett volna, addig mindenki másnak fegyvere.

(beero88)
 

Ichigo eredetileg fekete hajú lett volna és szemüveges.

(beero88)
 

A Bleach sorozat alapja a yin és yang elmélet.

(beero88)
 

Chad bal vállán található egy tetoválás amin ez olvasható: „amore e morte” ami olaszul annyit tesz: „szerelem és halál”.

(beero88)
 

Chad nagyon népszerű a mexikóiak körében, nem meglepő, hisz félig mexikói.

(beero88)
 

Az Evangelion-nak és a Bleach-nek ugyanaz a zeneszerzője, Shiroh Sagisu.

(beero88)