Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
89

Bleach (2004)

Bleach: Burîchu
Filmadatlap
 
39
Szereplők
7
Vélemények
30
Képek
Videók
Bleach
 
Thibo84   2019. 05. 11.

legújabb vélemény

Látványos, humoros és akciódús anime. Egyedül az nem tetszett, hogy Ichigo meg a halálistenek közös csatáját az arrancarok ellen, megszakítják más és más mellékszállókkal és pont akkor amikor izgalmassá kezdtek válni a dolgok. Alig bírtam kivárni, hogy végre befejezzék azokat a kis kitérőket és folytassák a fő cselekményszálat. Sok kedvelhető karakter van benne, de legjobban Uraharát csíptem benne. Ichigo fejlődései közül azon alakja tetszett a legjobban amiben legyőzte Ulquiorrat, de az sem volt semmi amivel Aizent vágta haza.

 
Deku   2017. 08. 22.

Egy rohadt állati jó anime ez. Aizen-nel való végső harcig nagyon imádtam ezt a sorozatot. Aztán kissé veszített fényéből és túlzásokba ment át de még ott is szerettem.


 
Norbi   2018. 07. 27.

Nem olyan rég kezdtem el nézegetni ennek a sorozatnak a részeit és be kell vallanom, hogy levett a lábamról. Hihetetlenül pörgős, vicces, és akciódús .

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Kiváló anime, amit látni kell. A szellemvilág harcait bemutató sorozat mindenki kedvence. Aki még nem látta annak csak ajánlani tudom aki viszont látta biztosan szívesen nézi újra meg újra.

 
Miss Rika   2015. 06. 16.

A Bleach az egyik legjobb anime amit valaha láttam. Akadtak a vége fele már laposabb részek amikor elvesztette Ichigo az erejét és új erőt kap de ennyi belefér. Ezen kívül viszont nagyon élvezhető sorozat.

 

Kubo a különböző fajoknak különböző nyelvezetet adott, így például az Arrancarok spanyol míg a Quincy-k német nyelvezetűek.

(beero88)
 

Amikor az alkotók először küldték be a Shonen Jump magazinba a Bleach mangát, elutasították. Azonban a Dragon Ball készítője írt egy levelet Kubo-nak, hogy ne hagyja abba a történetet.

(beero88)
 

Ichigo neve japánul epret jelent, de jelentheti azt is hogy: „A védelmező”.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.