Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73% 382 szavazat

Ralph lezúzza a netet

Ralph Breaks the Internet
IMDB: 7.0 |
1 |
Ralph lezúzza a netet
Az előttem szólóhoz csatlakoznék annyiban, hogy ha nem is a legjobb, de az egyik legszívmelengetőbb mozi lett a Rontó Ralph 2, azok közül, amiket az elmúlt évben láttam. Akciódús, csupaszív látványorgia, ami minden korosztályt le tud venni a lábáról. Bátran merem ajánlani!
Filmadatlap
 
34
Szereplők
18
Vélemények
66
Képek
17
Videók

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Rontó Ralph és Vanellope egy új és izgalmas kalandra indul, mert Vanellopénak szüksége van egy alkatrészre a játékához. Ehhez viszont maguk mögött kell hagyniuk a játékterem jól ismert világát, és minden bátorságukat összeszedve fejest kell ugraniuk az internetbe - bízva abban, hogy azt majd… több»

Megjelenés dátuma (mozikban): 1970.01.01
Premier (HU): 2019.01.10. | Disney+
Jegyiroda: M
Forgalmazó: Disney+

KULCSSZAVAK

 
helfannn 2020.12.17 

legújabb vélemény

Jók voltak a karakterek, a poénok, nem hiányzik ebből a filmből kb. semmi.

0
 
indingo 2019.03.24  

Az első rész nekem jobban bejött. A humor és a látvány itt is rendben volt, de a története helyenként erőltetett volt.

1
 
Laca//Ho/rr/oR// 2019.04.30 

Egy modernebb és látványosabb világban retro hőseink!

Látván az első részét, ami már lassan 7 éve jelenet meg, tény, hogy nagy forradalmat nem hozott a Walt Disney Pictures számára, mégis üde színfoltja volt a cégnek és az embereknek, hiszen a 80-as évekbeli videojátékokat mutatja be a film, amin az elő... teljes kritika»

0
 
Yosihiro 2019.05.02 

Ralph zúz

Óriási meglepetés volt ez az animáció. Remek grafikák remek történet színes történet. nagyon röviden ennyit tudok irni de lássuk a részleteket. A történet egy jö alapból indul ki és építi fel magát. Igazából az internetre való kilépés egy merész gondolat lehetett a történet írójától de valjuk meg bevált. Az animáció megjelenítése a megszokott figurákon túl az internet bemutatása látványosra sikerölt és plusz a vírus az igazán tetszett. Némi kis hibája volt azért az alkotásnak és ez a zenei aláfestés gyengére sikerölt. A karakterek akik pluszban az interneten kapunk az igen jól passzoltak Ralphékhoz és ismét egy plusz a régi mesehösök, hercegnök Star Wars stb ez egy újabb olyan fogás amit így belekomponálva azt hiszem nagyon jó lett. Az autós játék jelenetek nagyon jók lettek és akár azt tovább is néztem volna. Kapunk érzelemeket is ami egy ilyen animációnál azt hiszem alap és ez nagyon jól átjött. A képi vanimációs vágások rajzok kivállóak a hang pedig lenyügözö szerintem. csak ajánlani tudom mindenki számára nagy élmény! Üdv Yosi

0
 
Thibo84 2019.01.12 

Az első részt imádtam, de a második részt látva furcsa érzések kavarognak bennem. A látvány világ és a grafika csillagos 5-ös, a történet is jó, van mondandója, ugyan akkor vicces, ahogy Ralph botladozik a net kusza világában, míg Vanellope elég hama... több»

0
 
dailyfilmsan 2019.01.10 

Ralph a ragaszkodó óriás.

Édes volt mint a méz, pont úgy mint az első része. De míg az első rész egy videojáték életének kardinális kérdésével foglalkozott, és azzal hogyan lehet barátot szerezni, itt a ragaszkodás és szabadonengedés kérdésköre forog inkább a szereplők szeme ... teljes kritika»

0
 
Ms. Akárki 2019.07.23 

Imádtam. Már az első részt is nagyon szerettem, de ez mégjobban tetszett. Ahogy Ralph próbálja a Cukorláz játékot megmenteni a barátjának (az egyetlen) legjobb barátjának az szívmelengető. Viszont Penelope karaktere is túlságosan elkezdett tinédzsere... több»

0

A film 164 098 724 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

A forgatókönyvben eredetileg, volt egy rész ahol poénkodni akartak Kylo Ren-nel, hogy egy elveszett kisgyerek. Meg is keresték a Lucasfilmet az ötletükkel, ott viszont nem igazán örültek az ötletnek, hogy kisgyerekként ábrázolnák Ren-t, mivel ő a mostani mozifilmek főgonosza.

(Thibo84)
 

Az eredeti szinkronstábban sok korábbi Disney hercegnőt megszólaltató színésznő is feltűnik, mint pl.: Kristen Bell (Anna a Jégvarázsból), Kelly Macdonald (Merida, a bátor), Mandy Moore (Aranyhaj), Linda Larkin (Jázmin az Aladdinból), Paige O'Hara (Belle A szépség és a szörnyetegből) vagy Jodi Benson (Ariel A kis hableányból).

(Thibo84)
 

A 88 Mary Costa az egyetlen még élő színésznő, aki a filmben nem kölcsönözte a hangját az általa korábban szinkronizált Disney hercegnőnek, a tinédzser korú Aurorának.

(hp)
 

A filmben feltűnik a Marvel közelmúltban elhunyt atyjának, Stan Lee avatárja is, ezúttal azonban nem szólal meg.

(hp)
 

A filmen elképesztő mennyiségű szakember dolgozott, maga a stáblista több mint negyed órás.

(hp)
 
Nem várt, de örömmel fogadott folytatást kapott a Rontó Ralph, amelyben a Disney csupaszív iróniával magyarázza el, mi is az az internet. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Rontó Ralph visszatért, és idén maga mögött hagyva a játékterem egyre szűkösebb és kiszámíthatóbb világát az interneten garázdálkodik tovább. Természetesen nem hazudtolja meg magát, hiszen a rombolás a lételeme, de Vanellope von Cukk és az aranyszívű melák ezúttal is megállíthatatlanok. Ráadásul új barátaik is segítségükre vannak, mint pl. a legmenőbb online algoritmus, a spammelő fazon, a menő NPC-csaj az autós játékból, vagy a hiperaktív keresőprogram. több»
 
Kicsit bajban vagyok a kritikámmal, mivel eléggé vegyes érzéseim vannak a Ralph lezúzza a netet című filmmel kapcsolatban. Vizuálisan eszméletlenül kreatív és a legapróbb részletekig kidolgozott, viszont vannak benne egészen butyuta poénok is, amik sajnos rontanak az összhatáson. Ha ezekből az erőltetett vicceskedésekből visszavettek volna kicsit, akkor lehetett volna akár az év legjobb filmje is. Természetesen így sem lehet okom panaszra, mivel a Zootropolis alkotói (Phil Johnston, Rich Moore) ismét egy intelligens, és elgondolkodtató művet tettek le az asztalra. A 12-es korhatár nem véletlen, mivel a kisebb gyerekek nem biztos, hogy érteni fogják a film mondanivalóját, ami meglepően komolyra sikeredett. Ha valaki csak annak reményében ül be, hogy mennyire jól fog szórakozni és mennyit fog nevetni, az csalódott lesz, mivel a Ralph lezúzza a netet, nem a poénokban erős, hanem a társadalomkritikában, az emberi kapcsolatok bemutatásában, és a színes, csili-vili felszín mögött egy mély drámai szál lapul. több»