Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Gru 3 (2017)

Despicable Me 3
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
100
Képek
16
Videók
Gru 3
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

A második résznél sokkal jobb volt, nem sokkal marad le az első rész színvonalától. A már megszokott szereplők kicsit kevesebb minyonnal.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 17.

Ha nem számítjuk a Minionok különálló filmjét, 4 év után újra itt van Gru, újfent egy világmegmentő akcióval, és családi ügyekkel. Igen, a famíliánál meg is állhatunk egy pillanatra: Gru ezúttal már egy igazi családot alkot újdonsült feleségével, Lucyvel és az első részből megismert örökbefogadott kislánykáival. Mindez kibővül egy újabb elemmel: az ikertestvérével, Druval. A főgonosz pedig a '80-as évekből visszamaradott Baltazár Bratt, aki úgy táncol, mint Michael Jackson és úgy néz ki, mintha egy rosszabb NDK-s pornófilmből lépett volna ki. És vajon hol vannak a mindenki által imádott minionok? Talán azért, mert 2015-ben saját filmet kaptak, talán másért, de a kis sárga lények e részben érezhetően a parkolópályára kerültek, emiatt pedig kevesebbet láthatjuk őket/nevethetünk rajtuk, pedig a franchise-történetében a legfőbb humorforrást mégis ők képviselték. Sebaj, az Illumination megpróbált más utakat járni, a próbálkozást díjazom. Ha a színvonalat nézem, a Gru filmek a többrészes mozik klasszikus vonalát viszik tovább: az első még friss volt és eredeti, a második már gyengébb, míg a soron következő harmadik epizód már az elődjéhez képest is gyengébb (meglátásom szerint a Minyonok minőségét üti meg). Lehet, hogy az előző részek kicsit szájbarágósak voltak, de legalább merték vállalni, hogy valami gondolatot közvetítsenek a gyerkőcöknek. Ennek itt már nyoma sincs, a fő, hogy mindenki nevessen, ám ezúttal inkább azon, ahogy Gru és Dru csetlik botlik, miközben épp a világot mentik meg egy idétlenül kinéző figurától. Apró SPOILER!: szerintem Dru karakterét nem használták ki kellőképp a készítők, lehettek volna egy kicsit bátrabbak a készítők annál, minthogy fejhangon visítson, s ügyetlenkedje végig a filmet. SPOILER A kicsiknek szánt humora a szériának még mindig működik (ezt a rengeteg gyerekkacaj, amit a moziteremben hallottam is alá tudja támasztani), de én felnőttként nem bánnám, ha itt megállna a stúdió, mert az újabb bőrlehúzás már érződik a Gru-franchise-on, s mivel az első rész az egyik nagy-nagy kedvencem, nem szeretném, ha az egyre gyengébben muzsikáló folytatások lerombolnák az általa felépített mítoszt.


 
Deku   2018. 02. 15.

Képtelenség az egész, a történet szinte nevetségesen gyenge lett és nézhetetlen. Rémes alkotás de komolyan. Eleinte azt se tudtam eldönteni, hogy ez most vicc volt-e. Egy csomó ponton vérzett a történet így ez most nem nyerte el a tetszésemet.

 
HercegPeter   2018. 05. 25.

Nem tudom miért néztem meg, mikor az első két rész és a Minyonok sem jött be. Ennél is elkövetik azt a hibát, hogy minél több bőrt akarnak lehúzni róla. A kis sárga manók itt most kicsit háttérbe szorultak, pedig ők lennének szinte az egyetlen erősebb humorforrás. Rajtuk kívül talán a legkisebb kislány az, aki megmosolyogtatja a nézőket. Az egymásra találó testvérpárt szerintem nem aknázták ki teljesen.

 
GedyPapa   2018. 01. 10.

A Minyonok után sok jóra nem számítottam, azonban ahhoz képest még nézhetőnek is bizonyult. Bár eléggé buta volt a történet néhány esetben felnevettem, de ez édes kevés ahhoz, hogy egy filmre azt lehessen mondani, hogy jó. Nem értem, hogy a gyermekeket miért kell minden ilyen jellegű film esetében gyengeelméjűnek tartani. Véleményem szerint egy kisember ennél több gondolkodásra is képes lehet.

Dana Gaier
Dana Gaier
Dana Gaier
Kristen Wiig
Dana Gaier
Nev Scharrel
Dana Gaier
Steve Carell
Steve Carell
Steve Carell
Miranda Cosgrove
Pharrell Williams
Pharrell Williams
Steve Carell
Kristen Wiig
Kristen Wiig
Pharrell Williams
Steve Carell
Kristen Wiig
Nev Scharrel
Kristen Wiig
Kristen Wiig
Steve Carell
Nev Scharrel
Kristen Wiig
Steve Carell
Steve Carell
Steve Carell
Pierre Coffin
Nev Scharrel
Steve Carell
Kristen Wiig
Steve Carell
Steve Carell
Miranda Cosgrove
Steve Carell
Pharrell Williams
Pharrell Williams
Miranda Cosgrove
Pharrell Williams
Miranda Cosgrove
Pierre Coffin
Miranda Cosgrove
Jenny Slate
Pharrell Williams
Miranda Cosgrove
Dana Gaier
Kristen Wiig
 
Végképp eljutottunk oda, amitől mindenki rettegett: az egykor szerethető rajzfilm már csak egy termék, a nézők és a minion-imádó gyerekek megfejésének lélektelen eszköze.

6/10 több»
 
Van egy jó hírem az utálkozóknak: a Gru harmadik része csak szintet tart, semmi újdonságot nem mutat. Viszont van egy jó hírem a rajongóknak is: a Gru harmadik része tartja a szintet! 60/100 több»
 

Agnes hangját az első két filmben Elsie Fisher kölcsönözte. Azonban mivel a színésznő hangja az évek során némileg megváltozott ("kiöregedett a szerepből"), a Gru 3-ban már Nev Scharrel szólaltatja meg.

(hp )
 

Ez Trey Parker első gyerekeknek szóló filmje.

(hp )
 

A Gru 3 a Jenny Slate harmadik, az Illumination Entertainment égisze alatt készül filmje (Lorax, Kis kedvencek titkos élete).

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.