Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Gru (2010)

Despicable Me
Filmadatlap
 
29
Szereplők
172
Vélemények
32
Képek
1
Videók
Gru
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Sok animációs filmhez írtam, de nálam az elmúlt évek legjobbja, annyira megfogtak a kis kedves de nagyon ügyetlen minionok, pláne a 3 különböző személyiségű kis "árvák". Jól felépített alkotás lett 1-2 csavarral és rengeteg poénnal. Szerintem már az a név, hogy Dr Senkiházi már vicces...! Gru személyisége az elejétől a végéig ahogyan megváltozik nagyszerű. Top alkotás!!!

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Aranyos mese aranyos szereplőkkel. Újdonságnak számít a mesék világában. A mignonok mára külön karakterekké nőtték ki magukat. Mindenkinek ajánlani tudom.


 
indingo   2017. 04. 10.

Korszakalkotó mese, pedig ilyen ronda főhőst még nem láttam. A történet helyes, de nem bárgyú. A minionokat csak imádni lehet, nem is csodálom az önálló fimet.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 15.
"De már tudja, soha el nem vesztheti, a kiscicákat, akik szívet adtak neki"

Amikor először láttam és elkezdődött a mese a nem túl szimpatikus kinézetű, gonosztevő Gru-val nem gondoltam volna, hogy ebből bármi jó ki fog sülni. Aztán lásd, elég három kedves kislány és több ezer minion és máris megvett kilóra a film. Persze azért a történet tanulsága is sokat nyomott a latba, hiszen bár sablonos (már-már érzelgős) a végkicsengése, mégis ezek a sztorik esnek jól a léleknek, amikor bebizonyosodik, hogy kellő motivációval bárki képes megváltoztatni az életét. A sztori tehát nem újdonság, s nem is a nagy dramaturgiai csavaroktól fogunk hasra esni, hanem a nagyon bájos karakterektől és a jópofa humorától. Az "eccavú" duma, a bájos, szeretetéhes kislányok, no meg Gru karakt... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

Gru karaktere nagyon jópofa viszont a humort a minionok szolgáltatják de nem is kicsit. Igazán szerethető filmet hoztak össze a készítők és nagyon eltudott varázsolni. Szerintem az egyik legjobb animációs film. Több ilyen kellene.

A film összbevétele 543 113 985 dollár volt (imdb.com).

 

Gru házában felfedezhetünk néhány híres festményt, melyeket ellopott. Pl. Leonardo Da Vinci: Mona Lisa-ja, vagy Vincent van Gogh-tól a Starry Night.

(Mavil)
 

A május 26-i dátum körül forog az egész film. Ez az a nap, mikor a lányoknak táncbemutatója van, valamint amikorra ki van tűzve a Hold elfoglalása. A dátum a valóságban Steve Carell lányának, Annie-nek a születésnapja. Elisabeth Anne Carell, aki Steve-nek és feleségének, Nancy-nek az első gyermeke, 2001. május 26-án született.

(Mavil)
 

A filmben található egy utalás a The Godfather (1972) című klasszikusra

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.