Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
Videók
 
Pirospingu   2016. 05. 29.

legújabb vélemény

Depresszióba hangoló, lapos álatmese.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Dargay Attila egy zseni, kezdjük ott. Imádom az egyedülálló rajzolási stílusát, amely gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek nagyon tetszetős, édes, aranyos figurákat tud kreálni. De az igazi ereje a filmnek a történetében és a mondanivalójában rejlik. Nagyon kedves, édes, tanulságos film.


 
Vadgazda   2016. 05. 21.

Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb rajzfilmje. Rongyosra nézettem az egész családdal VHS-en. Csemetéknek kifejezetten ajánlott, klasszikus igazán szerethető rajzfilm, szép rajzolással izgalmas történettel.

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

Megérte megnézni. Sokkal jobbak a karakterek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.