Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
czerik   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

Nagyon aranyos a mese és ennek a mondanivalója. Nagyszerű hatása lehet a gyermekekre.

 
Deku   2017. 08. 30.

Sajnos nem hozott lázba eme filmnek a megtekintése, nem volt benne semmi különleges. Volt már rossz filmben részem de ez azok között is előkelő helyet foglal el. Nem ajánlom.


 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Imádom. Egyik legkedvesebb gyermekkori emlékem. Vicces, csapongó, tempós mese amely mély mondanivalóval rendelkezik. A család, barátság és az élet viszontagságait, a túlélést mutatja be minden helyzetben. Charlie nagyon erős és bátor karakter aki az árva kislányért bármit megtesz a mesében, hogy megmentse. A krokodil száma pedig a kutyával zseniális, főleg a magyar szinkronhang miatt.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Kedvenc mesefilmem! Anyukám nagyon gyűlölte, de én rongyosra néztem kiskoromban. Benyomásaim szerint ijesztő és visszagondolva kissé beteg mesefilm, de akkor nagyon meggyőzött :D

 
doroffee   2016. 02. 14.

Iszonyatosan megható, sírva bőgős rajzfilm. Nagyon édes, kedves, aranyos a humora is, de nagyon mélyen meg is érint. Az animációja pedig zseniális.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.