Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 08. 30.

Sajnos nem hozott lázba eme filmnek a megtekintése, nem volt benne semmi különleges. Volt már rossz filmben részem de ez azok között is előkelő helyet foglal el. Nem ajánlom.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Kedvenc mesefilmem! Anyukám nagyon gyűlölte, de én rongyosra néztem kiskoromban. Benyomásaim szerint ijesztő és visszagondolva kissé beteg mesefilm, de akkor nagyon meggyőzött :D


 
doroffee   2016. 02. 14.

Iszonyatosan megható, sírva bőgős rajzfilm. Nagyon édes, kedves, aranyos a humora is, de nagyon mélyen meg is érint. Az animációja pedig zseniális.

 
one1970   2015. 07. 26.

ÓÓÓÓÓ :D Ezt a filmet nagyon imádom, az egyik rajzfilm a TOP 10-es listámon :) szavakkal el nem mondható, amit kivált belőlem ez a rajzfilm, imádom :) megvan kazettán, és DVD-n is, a gépemen is rajta van :) 5/5

 
Kardos   2016. 08. 07.

Nagyon aranyos mese és az embernek elfacsarodik a szíve amikor arra gondol, hogy reméli tényleg a mennybe mennek. A főszereplő kutyus halála gyerekként nagyon érzelmes téma volt és sokáig a kedvencem is volt ez a mese a történet és a zenék miatt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.