Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%

Muppeték karácsonyi éneke (1992)

The Muppet Christmas Carol
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
BoBamburg   2018. 12. 28.

legújabb vélemény

Hozza azt az elvárható minőséget, amit a Muppet filmek általában nyújtani tudnak. Egy kellemes és humorós darab, karácsonykor tökéletes választás bármely korosztály számára.

 
TribeBubu   2015. 12. 22.

Egész jó kis feldolgozás. Sok helyen visszaköszönt a könyv, viszont egy nagy dolgot megváltoztattak a sztoriban: Scrooge nem rálelt korábbi önmagára, hanem egész életében olyan volt, mint a történet elején, így megváltozott a világnézete, ami szerint... több»

Michael Caine

A film összbevétele 27 281 507 dollár volt (imdb.com).

 

Breki a béka egyszer azt nyilatkozta, hogy a legfontosabb színészi tanács, amit valaha kapott Michael Caine-től származott, ennek a filmnek a forgatásáról, amely így hangzott: "Sose pislogj!"

(rbernadett)
 

Michael Caine elmondása szerint Scrooge karaktere volt az egyik legemlékezetesebb szerep számára.

(rbernadett)
 
Összességében sokszínű humorának, Caine (illetve a szinkronhangok, legyen szó az eredeti vagy a magyar verzióról) remek alakításának, a varázslatos atmoszférának és persze Dickens zsenijének (és annak értő feldolgozásának) hála a Muppeték karácsonyi éneke azon kevés családifilm címkével eladott alkotás között foglal helyett, amely tényleg nyugodtan ajánlható az egész családnak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.