Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

A Grincs (2000)

How the Grinch Stole Christmas
Filmadatlap
 
30
Szereplők
40
Vélemények
15
Képek
3
Videók
A Grincs
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Timon   2019. 12. 10.

legújabb vélemény

Karácsonykor néha jó megnézni,de azért többé-kevésbé nem a legtöbbször illetve minden egyes alkalommal megnézendő nálam.Ténynek tartom, hogy a tartalmát tekintve előfordul nem is olyan kevés eset, amely erősebbé, drámaibbá teszi,és igyekszik a film a Grincs korábbi és új álláspontja között megmutatni-jórészt mesélés tükrében-a személyes változást,a megújult egyéniség karakterétt jól ábrázolni,de a végén már a film frissesség elkezdettt leülni,de annyira ez nem volt vészes.A dalbetét pedig egy jó, szívhezszóló, drámai hangulatot tudott előidézni. 10/8

 
indingo   2017. 10. 30.

A karácsony nem csak játék és mese. Hallottál már a gonoszról, a csúf..... Helyes mesefilm, még tanulságosnak is mondanám. Karácsonykor kötelező.


 
Deku   2017. 08. 28.

Nagy meglepetést okozott eme darab mert nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sül ez az amúgy elég necces sztori. Mármint számomra volt húzós a történet de kiderült, hogy ez tök jó lett.

 
Szilonka   2019. 07. 30.

nekem ezek az élőszereplős mesék nem jönnek be. A mese még elment, de ez valahogy erőltetett. Volt benne egy-két humoros jelenet, de nem több.

 
Thibo84   2019. 01. 18.

Jim Carrey zseniális ebben a szerepben is. Hihetetlen, hogy a stúdió felépítette egész Ki falvát, minimálisra csökkentve a CGI-t. Nekem ez a Grincs a favorit. Jó a humora, van mondandója, és keményen oda is mondja az emberek szemébe a valóságot. Már a számát sem tudom hányszor néztem meg.

A film összbevétele 345 141 403 dollár volt (imdb.com).

 

Jim Carrey annyira borzalmasan kényelmetlenül érezte magát a műarcban, hogy egy egykori hadi tengerésztől vett leckét, hogy hogyan kell elviselni a kínzást.

(Thibo84)
 

Jack Nicholson és Eddie Murphy is esélyes volt Grincs szerepére.

(Thibo84)
 

A filmben kevés CGI-t használtak. A film elején látható Grincs jellegzetes széles vigyorát is azzal tették még impozánsabbá.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.