Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

A Grincs (2000)

How the Grinch Stole Christmas
Filmadatlap
 
30
Szereplők
41
Vélemények
15
Képek
3
Videók
A Grincs
 
sabnock666   2020. 03. 19.

legújabb vélemény

Nem lesz nagy kedvenc!Kissé erőltetett humora,és nem túl erős története van.Carrey túlgrimaszolja megint az egészet,ezzel engem már kifejezetten fáraszt!

 
Artemisia   2018. 05. 09.

Szívmelengetően kedves darab, talán a legszebb karácsonyi film. A történet magával ragadóan szép,egyben ízlésesen humoros, atmoszféra és Kifalva díszletei nagyon eredetiek és hangulatosak. Maga a Grincs ötlete is zseniális volt, de a karaktere és a Cindy-vel, Max- szel illetve a kifalvaiakkal való kapcsolata imádnivaló, ahogy az egész történet is. A film külön érdeme, hogy a Grincs az egyetlen, akinek tényleg jól áll Kerekes József szinkronhangja.


 
indingo   2017. 10. 30.

A karácsony nem csak játék és mese. Hallottál már a gonoszról, a csúf..... Helyes mesefilm, még tanulságosnak is mondanám. Karácsonykor kötelező.

 
Deku   2017. 08. 28.

Nagy meglepetést okozott eme darab mert nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sül ez az amúgy elég necces sztori. Mármint számomra volt húzós a történet de kiderült, hogy ez tök jó lett.

 
Thibo84   2019. 01. 18.

Jim Carrey zseniális ebben a szerepben is. Hihetetlen, hogy a stúdió felépítette egész Ki falvát, minimálisra csökkentve a CGI-t. Nekem ez a Grincs a favorit. Jó a humora, van mondandója, és keményen oda is mondja az emberek szemébe a valóságot. Már a számát sem tudom hányszor néztem meg.

A film összbevétele 345 141 403 dollár volt (imdb.com).

 

Jim Carrey annyira borzalmasan kényelmetlenül érezte magát a műarcban, hogy egy egykori hadi tengerésztől vett leckét, hogy hogyan kell elviselni a kínzást.

(Thibo84)
 

Jack Nicholson és Eddie Murphy is esélyes volt Grincs szerepére.

(Thibo84)
 

A filmben kevés CGI-t használtak. A film elején látható Grincs jellegzetes széles vigyorát is azzal tették még impozánsabbá.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.