Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Nanny McPhee - A varázsdada (2005)

Nanny McPhee
Filmadatlap
 
17
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Róbert Molnár   2020. 12. 16.

legújabb vélemény

0

Egyik este újranéztük ezt a családi tündérmesét. Néha jó elmerülni az ilyen, abszolút kikapcsolódást nyújtó mesefilmekben. Ugyan nem karácsonyos témájú, de ünnepekkor jó választás lehet családi filmezésre. Szép kis történet.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 19.

0

Tipikus gyerekfilm egy kis Mary Poppinsos utánérzéssel. Egyszernézős, mert túl sok története nincs, de ettől függetlenül a sok kavar és futkosás miatt kifejezetten lekötötte a figyelmemet. A szereplőgárda pedig istenire sikeredett. Emma Thompsont imádtam.


 
kevelin   2019. 06. 01.

0

Nekem abszolút Mary Poppins érzésem van, csak gonoszabb verzióban. Abszolút jó gyerekfilmnek tartom, de már inkább idősebbek számára. Én is jókat szórakoztam rajta anno, de azért bizonyos korhoz kötött.

 
one1970   2015. 07. 26.

0

Egyik kedvenc egész estés filmem.. Nekem olyan ez a film, mint egy rajzfilm, magával ragad a történet.. Szerintem a szereplők is jól játszanak, a boszorkány meg ... Ő a legjobb :D

 
VenuszProjekt   2015. 06. 08.

0

Amikor rászántam magam a film megnézésére, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni! Annyira bájos, kedves, vicces az egész. A magyar szöveg is eszméletlen jóra sikerült. Igényes, nagyszerű alkotás. Ajánlom minden gyerkőcnek és gyereklelkű felnőttnek is. Ők biztosan nem fognak csalódni! :)

 
Kate Rainbow   2016. 04. 19.

0

Nagyon szép kis film volt. Borzasztóan hatott rám. Több pillanat is volt mikor meghatódtam. Tanulságos, de ugyan akkor nagyon szórakoztató is. Teljesen magával ragad és elvarázsol. Ajánlom mindenkinek, mert tényleg csoda szép. Ment az öt csillag.

Galéria (10)

Videók (2)

A film összbevétele 122 489 822 dollár volt (imdb.com).

 

A film erős párhuzamot von a Muzsika hangaival: ott is hét gyerek van, akik már nem az első nevelőnőt fogyasztják.

(SethFranco)
 

Az Universal Pictures stúdió 135. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Amikor Celia Imrie látszólag egy kukacot tesz a szájába, abban nincs semmi mesterséges trükk. Ő valóban egy kukacot vesz a szájába, és látszólag meg is rágja, azonban a forgatáson egy kukac sem sérült meg.

(rbernadett)
 

A kajacsatás jelenetben valódi ételt dobálnak.

(rbernadett)
 

Ahhoz, hogy Emma Thompsonból Nanny McPhee legyen, elég volt egy óra a sminkelés.

(rbernadett)
 

A pitét, amivel eltalálják Angela Lansbury arcát a film végén, maga Emma Thompson dobta.

(rbernadett)
 

Emma Thompson azt állította, hogy 9 évig tartott megírnia ennek a filmnek a forgatókönyvét, míg az Értelem és érzelmet (1995) 5 év alatt írta meg, amiért Oscar-díjat kapott.

(rbernadett)