Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Imádom. Felnőtt fejjel is. Klassz ahogy a régi ismert mesekaraktereket megfilmesítették. Nagyon eltalálták a szereplőgárdát. Egyedi és látványos feldolgozása a mesének.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Nagyon különleges es szórakoztató film. Manapság sajnos kevés film-mese kombot láthatunk,pedig lenne ra boven igény. Nagyon jo szineszekkel,s diszletekkel :))


 
Fahéjgolyó   2016. 10. 13.

Mintha tényleg a mesét nézné az ember, csak élőszereplős változatban. Minden karakter, helyszín, még a párbeszédek is azt a hatást keltik. Rengetegszer néztem meg kiskoromban kazin, nagyon szerettem.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Nem igazán jött be a film, nagyon erőltetettek a poénok. A rajfilm sokkal élvezhetőbb és humorosabb volt. Nem is értem miért kell egy meséből élőszereplős valamit csinálni.

 
Ghotik   2016. 10. 04.

Tetszett a filmben hogy karakteresek a szereplők és illik a rájuk osztott szerep. Jó, humoros családi film, ami minden korosztálynak igazi kikapcsolódás lehet. Laza, szórakoztató film.

Elizabeth Perkins
John Goodman
Rick Moranis
Rosie O'Donnell
Halle Berry
Kyle MacLachlan
Halle Berry
Elizabeth Perkins
John Goodman

A film összbevétele 228 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor a filmben Béni fagylaltos kocsit vezet, a Jetson család nyitánydallama szól az autó hangszóróiból.

(TribeBubu)
 

Elizabeth Taylor a szerepléséért 2 és fél millió dolláros fizetést kapott, aminek nagy része az általa működtetett AIDS alapítványnak ment.

(phanzetomox)
 

Ezt a filmet A Flintstone család címmel mutatták be a magyar mozik 1994 szeptember 15-én.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.