Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A Flintstone család (1994)

The Flintstones
Filmadatlap
 
33
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Elizabeth Perkins
John Goodman
Rick Moranis
Rosie O'Donnell
Halle Berry
Kyle MacLachlan
Halle Berry
Elizabeth Perkins
John Goodman

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 08.

legújabb vélemény

0

Aranyos kis sztori, megspékelve John Goodman (Kovakövi Frédi), Elizabeth Perkins (Kovakövi Vilma), Rick Moranis (Kavicsi Béni) és Rosie O'Donnell (Irma) szuper játékával, sőt. Tetézik mindezt a gyönyörű Halle Berry kéjsóvár játékával, és szinte fedet... több»

 
hszpp   2017. 02. 05.

1

Nagyon különleges es szórakoztató film. Manapság sajnos kevés film-mese kombot láthatunk,pedig lenne ra boven igény. Nagyon jo szineszekkel,s diszletekkel :))

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 13.

1

Mintha tényleg a mesét nézné az ember, csak élőszereplős változatban. Minden karakter, helyszín, még a párbeszédek is azt a hatást keltik. Rengetegszer néztem meg kiskoromban kazin, nagyon szerettem.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

0

Nem igazán jött be a film, nagyon erőltetettek a poénok. A rajfilm sokkal élvezhetőbb és humorosabb volt. Nem is értem miért kell egy meséből élőszereplős valamit csinálni.

 
Ghotik   2016. 10. 04.

1

Tetszett a filmben hogy karakteresek a szereplők és illik a rájuk osztott szerep. Jó, humoros családi film, ami minden korosztálynak igazi kikapcsolódás lehet. Laza, szórakoztató film.

 
Szorcsik   2016. 12. 02.

1

Azok, akik szeretik a Flinstone rajzfilmsorozatot, azok biztosan szeretni fogják az ebből késült filmet is, melyben valamennyi Flinston szereplő képviselteti magát é tökéletesen átadja a rajzfilm hangulatát.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

0

Imádom. Felnőtt fejjel is. Klassz ahogy a régi ismert mesekaraktereket megfilmesítették. Nagyon eltalálták a szereplőgárdát. Egyedi és látványos feldolgozása a mesének.

A film összbevétele 228 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor a filmben Béni fagylaltos kocsit vezet, a Jetson család nyitánydallama szól az autó hangszóróiból.

(TribeBubu)
 

Elizabeth Taylor a szerepléséért 2 és fél millió dolláros fizetést kapott, aminek nagy része az általa működtetett AIDS alapítványnak ment.

(phanzetomox)