Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
Videók
 
hszpp   2017. 02. 05.

Nagyon különleges es szórakoztató film. Manapság sajnos kevés film-mese kombot láthatunk,pedig lenne ra boven igény. Nagyon jo szineszekkel,s diszletekkel :))

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 13.

Mintha tényleg a mesét nézné az ember, csak élőszereplős változatban. Minden karakter, helyszín, még a párbeszédek is azt a hatást keltik. Rengetegszer néztem meg kiskoromban kazin, nagyon szerettem.


 
Ghotik   2016. 10. 04.

Tetszett a filmben hogy karakteresek a szereplők és illik a rájuk osztott szerep. Jó, humoros családi film, ami minden korosztálynak igazi kikapcsolódás lehet. Laza, szórakoztató film.

 
Szorcsik   2016. 12. 02.

Azok, akik szeretik a Flinstone rajzfilmsorozatot, azok biztosan szeretni fogják az ebből késült filmet is, melyben valamennyi Flinston szereplő képviselteti magát é tökéletesen átadja a rajzfilm hangulatát.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Nem igazán jött be a film, nagyon erőltetettek a poénok. A rajfilm sokkal élvezhetőbb és humorosabb volt. Nem is értem miért kell egy meséből élőszereplős valamit csinálni.

Elizabeth Perkins
John Goodman
Rick Moranis
Rosie O'Donnell
Halle Berry
Kyle MacLachlan
Halle Berry
Elizabeth Perkins
John Goodman
 

Amikor a filmben Béni fagylaltos kocsit vezet, a Jetson család nyitánydallama szól az autó hangszóróiból.

(TribeBubu )
 

Elizabeth Taylor a szerepléséért 2 és fél millió dolláros fizetést kapott, aminek nagy része az általa működtetett AIDS alapítványnak ment.

(phanzetomox )
 

Ezt a filmet A Flintstone család címmel mutatták be a magyar mozik 1994 szeptember 15-én.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.