Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 06. 29.

legújabb vélemény

Kedves kis halloween-i film gyerekeknek. Kicsit zenés és kicsit mesés de jól felépített. A szülők egy idő után kiakadhatnak tőle de én jótszórakoztam rajta. Persze tele van klisével és ez bosszantó lehet mert nem túl eredeti így a film de egyszer megnézhetős.

 
rbernadett   2015. 04. 18.

Inkább gyerekfilm, annak viszont nagyon szórakoztató. Gyerekkorom egyik kedvence, Sarah Jessica Parkerrel testhezálló szerepben.


 
wooderman   2016. 06. 20.

Kisebb-nagyobb gyerekeknek tökéletes, első ilyesztgetős filmnek, pl. halloween estéjére. Aranyos ,egyáltalán nem ijesztő film. Egyszerű, de aranyos.

 
niky86   2016. 10. 10.

Inkább a fiatalabb korosztálynak szól ez a film, illetve azoknak, akik szeretnének egy kicsit nosztalgikus hangulatba kerülni és felidézni az 1990-es évek hangulatát. Nekem tetszett.

 
a-arnold   2016. 10. 24.

Minden Helloween-kor (illetve előtte, mert nem bírom kivárni :) ) megnézem! Nagyszerű film, Helloween-re :)

A film összbevétele 39 514 713 dollár volt (imdb.com).

 

Leonardo DiCaprio-nak felajánlották Max Dennison szerepét, de elutasította.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Filmbeli szerepe szerint Sarah Jessica Parker egy boszorkányt alakít, akit az 1600-as évek végén végeznek ki Salemben. Miközben a Mit gondolsz, ki vagy? című sorozat kedvéért családfakutatást végzett, Parkert sokkolta a felismerés, hogy a 10. ági dédanyja Esther Elwellt letartoztatták boszorkányságért az 1600-as években, többek között, mert fulladást idézett elő egy szomszédjánál. Esther ügye végül nem került bíróság elé. Parker később azt nyilatkozta: "Ez mindent megváltoztatott azzal kapcsolatban, amit magamról hittem."

(rbernadett)