Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Hókusz pókusz 2 (2022)

Hocus Pocus 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Kathy Najimy
Bette Midler
Sarah Jessica Parker
Kathy Najimy
Bette Midler
Sarah Jessica Parker
Kathy Najimy
Bette Midler
Sarah Jessica Parker
Sam Richardson

Videók (2)

 
Sz396367   2022. 10. 02.

legújabb vélemény

0
Láttam a filmet.

Vegyes érzések fogtak el, mert szeretem a 93-ast ,így örülök hogy újra látom a Sanderson-nővéreket, és többször is meg fogom nézni. Viszont sok apróság miatt nem tartom olyan jónak. Lehetne itt sorolni (de ez csak egy vélemény ), például: A polgármester többet ki lehetett volna hozni, mivel a felmenői 300 éve ellensége a nővéreknek , főleg egy karakteresebb színésszel. Tudom, hogy a Binks-fiú elment az első rész végén , de egy beszélő macskát el tudtam volna viselni. Betekintést nyertünk a Sandersonok gyerekkorába, de nem vitték tovább a felnőttkorukig, így kicsit karcsú. Most nem borzongtam. Az eredeti házuk a temetőn túl van a városhatárnál, most meg bent a városban. Átlagos 21. századi folytatásfilm.

 
Replay6   2022. 09. 24.

0

Léteznek ennél jobb folytatásfilmek, amik sok évtizeddel az eredeti után készültek, de a nosztalgiavonat erősen robog benne. Meg lehet nézni, de nem agyeldobós.

 
H.A.   2022. 09. 30.

0

Közel három évtizeddel később a Sanderson nővérek még mindig varázslatos, nosztalgikus ézéseket hoznak és a testvériség modern felfogásával feldobják ezt a folytatást.

 

Az Airbnb oldalán 2022.október 20-tól egy éjszakára 2 főre lefoglalható a filmbeli Sanderson nővérek háza jelképes 31 dollárért. Azoknak, akik el mernek majd tölteni egy éjszakát a házikóban, alighanem nyitva lesz az egyik szemük reggelig, a berendezés részét képezik ugyanis „bagolyvérrel” teletöltött bögrék és egyéb sötét elemek, amik félelmet keltenek a vendégekben.

(Sz396367)
 

Thora Birch vissza akart térni, hogy újra eljátssza Dani Denison szerepét, de az időbeosztása miatt nem tudta vállalni a szerepet.

(csd)
 

A forgatás 2021. október 18. és 2022. január 26. között zajlott a Rhode Island-i Providence, Lincoln és Newport városokban.

(csd)
 

Eredetileg az eredeti film televíziós remake-jeként jelentették be, amelyet a Freeformon sugározntak volna az eredeti szereplőgárda részvétele nélkül.

(csd)