Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69% 311 szavazat

Mary Poppins visszatér

Mary Poppins Returns
IMDB: 6.7 |
25 |
Mary Poppins visszatér
Hát, gyerekek szerintem igazán fergeteges az egész film. Igaz, hogy nem hozza vissza az előző rész eredeti hangulatát, de ez nem is baj. Sem elvárás nem kell, hogy legyen, meg hát a filmes konvenciók is megváltoztak Egyszóval mindenkinek csakis ajánlani tudom.
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
35
Képek
13
Videók

Hol nézheted

Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Meryl Streep
Rob Marshall
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Joel Dawson
Nathanael Saleh
Emily Blunt
Emily Blunt
Ben Whishaw
Emily Blunt
Meryl Streep
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Dick Van Dyke
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Colin Firth
Emily Mortimer
Ben Whishaw

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Mary Poppins 24 évvel az első rész után tér vissza Londonba az 1930-as években, amikor a város igencsak megsínyli a nagy gazdasági világválságot. Michael Banks még mindig ugyanabban a bankban dolgozik, mint előtte, és három gyermekével továbbra is a Cherry Tree Lane-en lakik. Hűséges… több»

Rendező: Rob Marshall
Megjelenés dátuma (mozikban): 1970.01.01
Premier (HU): 2018.12.20. | Disney+
Jegyiroda: M
Forgalmazó: Disney+

KULCSSZAVAK

 
Máki 2021.05.08 

legújabb vélemény

Közepes. Aki szerette a másik Mary Poppins filmet, az ezt is bírni fogja nagy valószínűséggel. Szerintem nem Emily Blunt legrosszabb filmje. Jó, de nyilván ez nem a felnőtt korosztálynak lett készítve.

0
 
Artemisia 2020.01.02  

Egy régi klasszikus új csomagolásban

Csodálatos volt új csomagolásban látni a Mary Poppins-t. Gyerekkorunk kedvenc filmje színesebb, látványosabb, modernebb köntösbe öltöztetve. Újra előkerülnek a jellegzetes elemek: a Cseresznyefa utca a Banks család új generációjával; az esernyőn épp ... teljes kritika»

4
 
ArpiHajdu és Réci 2019.02.07 

Ez a lufi is úgy szállt el, mint Mary Poppins a film végén!

50 év ide vagy oda, az eredeti Mary Poppins film fénye még mindig nem kopott meg, technikai értelemben számos újdonságot, varázslatot, komoly mondanivalót, remek színészeket és dalokat köszönhetünk neki. Igazi klasszikus értelemben vett „hűha” élmény... teljes kritika»

0
 
Thibo84 2019.05.01 

Aranyos film, jól meg koreografált táncjelenetekkel, nosztalgikus élményt nyújtott. A történet mozgalmas, nem lehet unatkozni alatta, de nekem túl giccses és nyálas volt.

0
 
Ms. Akárki 2019.07.25 

Ahhoz képest, hogy megint egy régi film feldolgozásáról van szó egész jól kikapcsolt. Kellemes tündérmese egy kicsit frissített történettel. Emily Blunt-ot kifejezetten szerettem, úgyhogy mindenképpen érdemes főleg a zene miatt megnézni. Gyerekeknek kitűnő választás.

0
 
kevelin 2019.02.06 

meglepetés musical

Sejthettem volna hogy ez is zenés musical film lesz mint a szépség és a szörnyeteg legújabb verziója (bár mindekttő meglepetésként ért) ngyon szeretem emily bluntot. a többi színész számomra nem volt olyan ismert leszámítva még julie walters-t. a történet kedves, nagyon szeretem Londont ugyhogy örültem hogy ebben a városban játszdott. a lámpaoszlopos táncolós rész pedig kifejezetten jóra sikeredett. aki bírja a musicaleket azoknak bátran ajánlom

0
 
sammy88 2020.08.30 

Abszolút hibátlan.. vagyok bizony (azért nem éppen)

Nagyon örültem, hogy lesz ez a film, nagyon szeretem a Madách színház Mary Poppinsát és reméltem, hogy a Lány a vonatról ezt nem füstöli el.... és szerencsére nem. Nagyon ügyesen hozta a karaktert, látványban is odarakták magukat. A történet hagy némi kivetnivalót itt ott, de azért megállja a helyét.

0

A film összbevétele 349 537 494 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 378 887 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 919 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A londoni születésű Emily Bluntnak nagyon tetszett a film londonias kinézete. Ezt nyilatkozta ezzel kapcsolatban: " Számomra a film egy szerelmes levél Londonhoz.".

(Artemisia )
 

A film nagyrészt a londoni Shepperton stúdióban készült, de több jelenetet eredeti helyszínen vettek fel városszerte.

(Artemisia )
 

A Michael Banks-t alakító Lin-Manuel Miranda volt a Vaiana zeneszerzője, amiért Oscar-díjra jelölték.

(Artemisia )
 

Emily Blunt a Nők Lapjának adott interjújában azt mondta, hogy a Mary Poppins lehetett az első film, amit életében látott.

(Artemisia )
 

Julie Andrewsnak felajánlottak egy cameot a filmben, ám ő arra hivatkozva, hogy nem szeretné elvonni a figyelmet Emily Bluntról, elutasította az ajánlatot.

(ArpiHajdu és Réci)
 
A visszatér, de minek kérdésre nem is feltétlenül nehéz válaszolni. Mármint, a Disney bizonyos szempontból mindent megtett azért, hogy az ötvennégy évvel ezelőtti klasszikus igencsak megkésett folytatása nagyjából ugyanarról (Londonról, egy csudálatos nevelőnőről és a gyermekkor szépségéről) és ugyanúgy (vegyes technikával, esernyővel, dallal, tánccal) szóljon, mint az eredeti. Ugyanakkor a legfontosabbat mégis kifelejtették a számításból. több»