Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
70%

Mary Poppins visszatér (2018)

Mary Poppins Returns
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
35
Képek
13
Videók
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

0
Abszolút hibátlan.. vagyok bizony (azért nem éppen)

Nagyon örültem, hogy lesz ez a film, nagyon szeretem a Madách színház Mary Poppinsát és reméltem, hogy a Lány a vonatról ezt nem füstöli el.... és szerencsére nem. Nagyon ügyesen hozta a karaktert, látványban is odarakták magukat. A történet hagy némi kivetnivalót itt ott, de azért megállja a helyét.

 
Artemisia   2020. 01. 02.

3
Egy régi klasszikus új csomagolásban

Csodálatos volt új csomagolásban látni a Mary Poppins-t. Gyerekkorunk kedvenc filmje színesebb, látványosabb, modernebb köntösbe öltöztetve. Újra előkerülnek a jellegzetes elemek: a Cseresznyefa utca a Banks család új generációjával; az esernyőn épp ... teljes kritika»


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 02. 07.

0
Ez a lufi is úgy szállt el, mint Mary Poppins a film végén!

50 év ide vagy oda, az eredeti Mary Poppins film fénye még mindig nem kopott meg, technikai értelemben számos újdonságot, varázslatot, komoly mondanivalót, remek színészeket és dalokat köszönhetünk neki. Igazi klasszikus értelemben vett „hűha” élmény... teljes kritika»

 
Thibo84   2019. 05. 01.

0

Aranyos film, jól meg koreografált táncjelenetekkel, nosztalgikus élményt nyújtott. A történet mozgalmas, nem lehet unatkozni alatta, de nekem túl giccses és nyálas volt.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Ahhoz képest, hogy megint egy régi film feldolgozásáról van szó egész jól kikapcsolt. Kellemes tündérmese egy kicsit frissített történettel. Emily Blunt-ot kifejezetten szerettem, úgyhogy mindenképpen érdemes főleg a zene miatt megnézni. Gyerekeknek kitűnő választás.

 
kevelin   2019. 02. 06.

0
meglepetés musical

Sejthettem volna hogy ez is zenés musical film lesz mint a szépség és a szörnyeteg legújabb verziója (bár mindekttő meglepetésként ért) ngyon szeretem emily bluntot. a többi színész számomra nem volt olyan ismert leszámítva még julie walters-t. a történet kedves, nagyon szeretem Londont ugyhogy örültem hogy ebben a városban játszdott. a lámpaoszlopos táncolós rész pedig kifejezetten jóra sikeredett. aki bírja a musicaleket azoknak bátran ajánlom

 
tooker   2019. 01. 12.

0

nagyon tetszett a Mary Poppins legújabb feldolgozása, bár voltak előtte kételyeim. Emily Blunt nagyon jól alakít, Meryl Streep és Colin Firth pedig nagy kedvenceim.

Galéria (35)

Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Meryl Streep
Rob Marshall
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Joel Dawson
Nathanael Saleh
Emily Blunt
Emily Blunt
Ben Whishaw
Emily Blunt
Meryl Streep
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Dick Van Dyke
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Colin Firth
Emily Mortimer
Ben Whishaw

Videók (13)

A film összbevétele 349 537 494 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 378 887 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 919 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A londoni születésű Emily Bluntnak nagyon tetszett a film londonias kinézete. Ezt nyilatkozta ezzel kapcsolatban: " Számomra a film egy szerelmes levél Londonhoz.".

(Artemisia )
 

A film nagyrészt a londoni Shepperton stúdióban készült, de több jelenetet eredeti helyszínen vettek fel városszerte.

(Artemisia )
 

A Michael Banks-t alakító Lin-Manuel Miranda volt a Vaiana zeneszerzője, amiért Oscar-díjra jelölték.

(Artemisia )
 

Emily Blunt a Nők Lapjának adott interjújában azt mondta, hogy a Mary Poppins lehetett az első film, amit életében látott.

(Artemisia )
 

Julie Andrewsnak felajánlottak egy cameot a filmben, ám ő arra hivatkozva, hogy nem szeretné elvonni a figyelmet Emily Bluntról, elutasította az ajánlatot.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti Mary Poppins forgatókönyvének megírásakor Walt Disney személyesen ajánlotta fel Julie Andrewsnak a főszerepet. A színésznő visszautasította az ajánlatot, ugyanis éppen állapotos volt, azonban Disney inkább elhalasztotta a forgatást Andrews kedvéért. Amikor a Mary Poppins visszatért!-t bejelentették, a történelem megismételte magát, ugyanis Emily Blunt is éppen állapotos volt, és így a stúdió szintén elhalasztotta a forgatás megkezdését.

(hp )
 

Az 1964-es klasszikusban Mary Poppinst alakító színésznő, Julie Andrews csodálatos választásnak nevezte az alkotók részéről Emily Blunt szerződtetését. Amikor ez Blunt fülébe jutott, nagyon meghatódott és a meghatódottságtól elsírta magát.

(hp )
 

Emily Blunt és Meryl Streep harmadik közös filmje. Korábbi munkáik: Az ördög Pradát visel, Vadregény.

(hp )
 

A film cselekménye az 1930-as években játszódik, 20 évvel az eredeti film után, de ugyanakkor, amikor a Mary Poppins első három kötete.

(hp )
 

A Mary Poppins visszatér P.L. Travers regényein alapszik.

(hp )
 
A visszatér, de minek kérdésre nem is feltétlenül nehéz válaszolni. Mármint, a Disney bizonyos szempontból mindent megtett azért, hogy az ötvennégy évvel ezelőtti klasszikus igencsak megkésett folytatása nagyjából ugyanarról (Londonról, egy csudálatos nevelőnőről és a gyermekkor szépségéről) és ugyanúgy (vegyes technikával, esernyővel, dallal, tánccal) szóljon, mint az eredeti. Ugyanakkor a legfontosabbat mégis kifelejtették a számításból. több»
 
Jövő karácsonykor, bizton állíthatom, ott lesz a Mary Poppins Visszatér a megnézendő karácsonyi filmek listáján a Reszkessetek, betörők! mellett, ha nem csak nevetni szeretnénk, hanem mélyen átélni az emberi szeretet fontosságát. több»
 
Nagy kár, hogy Rob Marshall nem hazudtolta meg korábbi önmagát, és semmivel sem akart többet hozzátenni az új részhez, mint amit az első adott, ez pedig egy izzadságszagú és erőltetett nosztalgiázással teli film hibridet eredményezett, ami az utóbbi években biztonsági játékos stúdióvá szelídült Disneytől nem is meglepő. több»