Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
35
Képek
13
Videók
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Meryl Streep
Rob Marshall
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Joel Dawson
Nathanael Saleh
Pixie Davies
Emily Blunt
Emily Blunt
Ben Whishaw
Emily Blunt
Meryl Streep
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Dick Van Dyke
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Colin Firth
Emily Mortimer
Ben Whishaw
 
Artemisia   2020. 01. 02.

legújabb vélemény

Egy régi klasszikus új csomagolásban

Csodálatos volt új csomagolásban látni a Mary Poppins-t. Gyerekkorunk kedvenc filmje színesebb, látványosabb, modernebb köntösbe öltöztetve. Újra előkerülnek a jellegzetes elemek: a Cseresznyefa utca a Banks család új generációjával; az esernyőn épp a szükség idején érkező Mary Poppins a feneketlen szőnyegtáskájával, a beszélő esernyőjével; a lépcsőkorláton felfelé becsusszan az időközben felnőtt Jane és Michael Banks; beleshetünk Michael 3 gyerekének életébe, miközben a jó öreg Bumm admirális még London "tengerét" járja hajójával, és 5 perces késéssel ébreszti London népét. Azonban most nagyobb a baj a Banks család háza táján, mint legutóbb, ezáltal a cselekménynek is nagyobb a tétje. Mary... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 02. 07.

Ez a lufi is úgy szállt el, mint Mary Poppins a film végén!

50 év ide vagy oda, az eredeti Mary Poppins film fénye még mindig nem kopott meg, technikai értelemben számos újdonságot, varázslatot, komoly mondanivalót, remek színészeket és dalokat köszönhetünk neki. Igazi klasszikus értelemben vett „hűha” élményt nyújt, amelyen a P.L. Travers által olyannyira utált animált pingvinek, na meg a negyed órás kéményseprő táncbetét csak még inkább dobtak egy nagyot. S ha már Traversnél tartunk: milyen nagyon jól jött az, hogy a Banks úr megmentésében az ő történetét, élces véleményét a készülő filmmel kapcsolatban, na meg persze a körülményeket is megismerhettük, amelyek életre keltették ennek a feledhetetlen szuperdadának a karakterét, aki mai napig is megih... több»


 
Thibo84   2019. 05. 01.

Aranyos film, jól meg koreografált táncjelenetekkel, nosztalgikus élményt nyújtott. A történet mozgalmas, nem lehet unatkozni alatta, de nekem túl giccses és nyálas volt.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Ahhoz képest, hogy megint egy régi film feldolgozásáról van szó egész jól kikapcsolt. Kellemes tündérmese egy kicsit frissített történettel. Emily Blunt-ot kifejezetten szerettem, úgyhogy mindenképpen érdemes főleg a zene miatt megnézni. Gyerekeknek kitűnő választás.

 
kevelin   2019. 02. 06.

meglepetés musical

Sejthettem volna hogy ez is zenés musical film lesz mint a szépség és a szörnyeteg legújabb verziója (bár mindekttő meglepetésként ért) ngyon szeretem emily bluntot. a többi színész számomra nem volt olyan ismert leszámítva még julie walters-t. a történet kedves, nagyon szeretem Londont ugyhogy örültem hogy ebben a városban játszdott. a lámpaoszlopos táncolós rész pedig kifejezetten jóra sikeredett. aki bírja a musicaleket azoknak bátran ajánlom

 
A visszatér, de minek kérdésre nem is feltétlenül nehéz válaszolni. Mármint, a Disney bizonyos szempontból mindent megtett azért, hogy az ötvennégy évvel ezelőtti klasszikus igencsak megkésett folytatása nagyjából ugyanarról (Londonról, egy csudálatos nevelőnőről és a gyermekkor szépségéről) és ugyanúgy (vegyes technikával, esernyővel, dallal, tánccal) szóljon, mint az eredeti. Ugyanakkor a legfontosabbat mégis kifelejtették a számításból. több»
 
Jövő karácsonykor, bizton állíthatom, ott lesz a Mary Poppins Visszatér a megnézendő karácsonyi filmek listáján a Reszkessetek, betörők! mellett, ha nem csak nevetni szeretnénk, hanem mélyen átélni az emberi szeretet fontosságát. több»
 
Nagy kár, hogy Rob Marshall nem hazudtolta meg korábbi önmagát, és semmivel sem akart többet hozzátenni az új részhez, mint amit az első adott, ez pedig egy izzadságszagú és erőltetett nosztalgiázással teli film hibridet eredményezett, ami az utóbbi években biztonsági játékos stúdióvá szelídült Disneytől nem is meglepő. több»

A film összbevétele 349 537 494 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 378 887 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 919 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A londoni születésű Emily Bluntnak nagyon tetszett a film londonias kinézete. Ezt nyilatkozta ezzel kapcsolatban: " Számomra a film egy szerelmes levél Londonhoz.".

(Artemisia )
 

A film nagyrészt a londoni Shepperton stúdióban készült, de több jelenetet eredeti helyszínen vettek fel városszerte.

(Artemisia )
 

A Michael Banks-t alakító Lin-Manuel Miranda volt a Vaiana zeneszerzője, amiért Oscar-díjra jelölték.

(Artemisia )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.