Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
35
Képek
14
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 02. 07.
Ez a lufi is úgy szállt el, mint Mary Poppins a film végén!

50 év ide vagy oda, az eredeti Mary Poppins film fénye még mindig nem kopott meg, technikai értelemben számos újdonságot, varázslatot, komoly mondanivalót, remek színészeket és dalokat köszönhetünk neki. Igazi klasszikus értelemben vett „hűha” élményt nyújt, amelyen a P.L. Travers által olyannyira utált animált pingvinek, na meg a negyed órás kéményseprő táncbetét csak még inkább dobtak egy nagyot. S ha már Traversnél tartunk: milyen nagyon jól jött az, hogy a Banks úr megmentésében az ő történetét, élces véleményét a készülő filmmel kapcsolatban, na meg persze a körülményeket is megismerhettük, amelyek életre keltették ennek a feledhetetlen szuperdadának a karakterét, aki mai napig is megih... több»

 
Thibo84   2019. 05. 01.

Aranyos film, jól meg koreografált táncjelenetekkel, nosztalgikus élményt nyújtott. A történet mozgalmas, nem lehet unatkozni alatta, de nekem túl giccses és nyálas volt.


 
kevelin   2019. 02. 06.
meglepetés musical

Sejthettem volna hogy ez is zenés musical film lesz mint a szépség és a szörnyeteg legújabb verziója (bár mindekttő meglepetésként ért) ngyon szeretem emily bluntot. a többi színész számomra nem volt olyan ismert leszámítva még julie walters-t. a történet kedves, nagyon szeretem Londont ugyhogy örültem hogy ebben a városban játszdott. a lámpaoszlopos táncolós rész pedig kifejezetten jóra sikeredett. aki bírja a musicaleket azoknak bátran ajánlom

 
tooker   2019. 01. 12.

nagyon tetszett a Mary Poppins legújabb feldolgozása, bár voltak előtte kételyeim. Emily Blunt nagyon jól alakít, Meryl Streep és Colin Firth pedig nagy kedvenceim.

 
alkonyfeny   2019. 05. 11.
Minden filmnek jó a második része! Oh wait!

A musical és Mary Poppins kedvelői nem fognak csalódni, mert visszaköszönnek az eredetiben is látott személyek, képzeletbeli lények (pl. pingvinek), sőt az ember már szinte keresi / várja is őket. Nyilván, ez nem egy dráma és a mondanivaló is pozitív. Az alakítások jók, nem csalódhatunk, de valami hiányzik és laikusként remélem, hogy nem egy trilógiában látják a megoldást a Disney-nél. :)

Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Meryl Streep
Rob Marshall
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Joel Dawson
Nathanael Saleh
Pixie Davies
Emily Blunt
Emily Blunt
Ben Whishaw
Emily Blunt
Meryl Streep
Emily Blunt
Emily Mortimer
Ben Whishaw
Emily Blunt
Dick Van Dyke
Emily Blunt
Emily Blunt
Emily Blunt
Colin Firth
Emily Mortimer
Ben Whishaw
 
A visszatér, de minek kérdésre nem is feltétlenül nehéz válaszolni. Mármint, a Disney bizonyos szempontból mindent megtett azért, hogy az ötvennégy évvel ezelőtti klasszikus igencsak megkésett folytatása nagyjából ugyanarról (Londonról, egy csudálatos nevelőnőről és a gyermekkor szépségéről) és ugyanúgy (vegyes technikával, esernyővel, dallal, tánccal) szóljon, mint az eredeti. Ugyanakkor a legfontosabbat mégis kifelejtették a számításból. több»
 
Jövő karácsonykor, bizton állíthatom, ott lesz a Mary Poppins Visszatér a megnézendő karácsonyi filmek listáján a Reszkessetek, betörők! mellett, ha nem csak nevetni szeretnénk, hanem mélyen átélni az emberi szeretet fontosságát. több»
 
Nagy kár, hogy Rob Marshall nem hazudtolta meg korábbi önmagát, és semmivel sem akart többet hozzátenni az új részhez, mint amit az első adott, ez pedig egy izzadságszagú és erőltetett nosztalgiázással teli film hibridet eredményezett, ami az utóbbi években biztonsági játékos stúdióvá szelídült Disneytől nem is meglepő. több»
 

Julie Andrewsnak felajánlottak egy cameot a filmben, ám ő arra hivatkozva, hogy nem szeretné elvonni a figyelmet Emily Bluntról, elutasította az ajánlatot.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az eredeti Mary Poppins forgatókönyvének megírásakor Walt Disney személyesen ajánlotta fel Julie Andrewsnak a főszerepet. A színésznő visszautasította az ajánlatot, ugyanis éppen állapotos volt, azonban Disney inkább elhalasztotta a forgatást Andrews kedvéért. Amikor a Mary Poppins visszatért!-t bejelentették, a történelem megismételte magát, ugyanis Emily Blunt is éppen állapotos volt, és így a stúdió szintén elhalasztotta a forgatás megkezdését.

(hp)
 

Az 1964-es klasszikusban Mary Poppinst alakító színésznő, Julie Andrews csodálatos választásnak nevezte az alkotók részéről Emily Blunt szerződtetését. Amikor ez Blunt fülébe jutott, nagyon meghatódott és a meghatódottságtól elsírta magát.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.