Mary Poppins 24 évvel az első rész után tér vissza Londonba az 1930-as években, amikor a város igencsak megsínyli a nagy gazdasági világválságot. Michael Banks még mindig ugyanabban a bankban dolgozik, mint előtte, és három gyermekével továbbra is a Cherry Tree Lane-en lakik. Hűséges… több»
Csodálatos volt új csomagolásban látni a Mary Poppins-t. Gyerekkorunk kedvenc filmje színesebb, látványosabb, modernebb köntösbe öltöztetve. Újra előkerülnek a jellegzetes elemek: a Cseresznyefa utca a Banks család új generációjával; az esernyőn épp ... teljes kritika»
50 év ide vagy oda, az eredeti Mary Poppins film fénye még mindig nem kopott meg, technikai értelemben számos újdonságot, varázslatot, komoly mondanivalót, remek színészeket és dalokat köszönhetünk neki. Igazi klasszikus értelemben vett „hűha” élmény... teljes kritika»
Sejthettem volna hogy ez is zenés musical film lesz mint a szépség és a szörnyeteg legújabb verziója (bár mindekttő meglepetésként ért) ngyon szeretem emily bluntot. a többi színész számomra nem volt olyan ismert leszámítva még julie walters-t. a történet kedves, nagyon szeretem Londont ugyhogy örültem hogy ebben a városban játszdott. a lámpaoszlopos táncolós rész pedig kifejezetten jóra sikeredett. aki bírja a musicaleket azoknak bátran ajánlom
Nagyon örültem, hogy lesz ez a film, nagyon szeretem a Madách színház Mary Poppinsát és reméltem, hogy a Lány a vonatról ezt nem füstöli el.... és szerencsére nem. Nagyon ügyesen hozta a karaktert, látványban is odarakták magukat. A történet hagy némi kivetnivalót itt ott, de azért megállja a helyét.
A film összbevétele 349 537 494 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 378 887 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 919 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A londoni születésű Emily Bluntnak nagyon tetszett a film londonias kinézete. Ezt nyilatkozta ezzel kapcsolatban: " Számomra a film egy szerelmes levél Londonhoz.".
(Artemisia )A film nagyrészt a londoni Shepperton stúdióban készült, de több jelenetet eredeti helyszínen vettek fel városszerte.
(Artemisia )A Michael Banks-t alakító Lin-Manuel Miranda volt a Vaiana zeneszerzője, amiért Oscar-díjra jelölték.
(Artemisia )Emily Blunt a Nők Lapjának adott interjújában azt mondta, hogy a Mary Poppins lehetett az első film, amit életében látott.
(Artemisia )Julie Andrewsnak felajánlottak egy cameot a filmben, ám ő arra hivatkozva, hogy nem szeretné elvonni a figyelmet Emily Bluntról, elutasította az ajánlatot.
(ArpiHajdu és Réci )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »