Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80

Utódok (2015)

Descendants
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
7
Videók
Utódok
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Nagyon izgalmas Disney feldolgozások egyvelege. Kellemes kikapcsolódás volt az egész családnak még sokszor újra fogjuk nézni. Modern és nagyon jó Poppos zenéket tartalmaz ami kifejezetten tetszett.

 
moviewer   2017. 10. 17.

Ez egy klasszikus, régi stílusú Disney film új köntösben. Minden megvan ami egy ilyen alkotáshoz kell. Kiszámítható történet, nem túl sokrétű karakterek, a jó-rossz párharc, stb. Persze egy ilyen filmtől nem is kell sokkal többet elvárni. Ez tényleg csak a fiatalabb célkorosztályának szól, de nekik nagyon.


 
katalin19   2015. 10. 31.

A gonosz legyőzése a lényeg, vagány film. Jók a szereplők. Jó a háttérben a zene mindig. Tetszik, hogy énekelnek benne. Jók a jelmezek is. Fantáziadús. Disneys filmként nem csalódtam ebben se.

 
Vivi02   2015. 11. 02.

Végig néztem. Egy percig sem unatkoztam. Tetszett hogy össze gyűlt az összes gonosz meg jó a történetben. Na és persze ismét a jó győzött. Dove Cameron nagyon jól alakított benne. Grat a disneynek ismét!

 
Jeanny   2018. 04. 12.

Pozitív csalódás volt egy Disney filmhez képest. Az utóbbi években egyáltalán nem kötöttek le, pedig igazán gyereklelkű vagyok. Azonban ez tényleg méltó utódja a HSM és a Rocktábor szériáknak. Örülök, hogy a mostani generáció is találkozhat egy ilyet típusú sorozattal. Dove Cameron abszolút pozitív csalódás volt, Sofia Carson szintúgy. Cameron Boyce pedig hozta a formáját. Aranyos film :)

Dove Cameron
Cameron Boyce
Sofia Carson
Booboo Stewart
Mitchell Hope
Dove Cameron
Dove Cameron
Kristin Chenoweth
Mitchell Hope
Jedidiah Goodacre
Sarah Jeffery
Dove Cameron
Mitchell Hope
Sofia Carson
Cameron Boyce
Dove Cameron
Booboo Stewart
Booboo Stewart
Cameron Boyce
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.