Netflix: Mégis mi ez az új film, ami 8 nap után legyűrte a méregdrága A szürke embert?

A Netflix 200 millió dollárt költött A szürke emberre, mindezt azért, hogy a film mindössze 8 napot töltsön az első helyen.

A Bíbor szívek a Netflix új elsőszámú  filmje, egy alacsony költségvetésű romantikus film Sofia Carson és Nicholas Galitzine főszereplésével. Nézd meg az előzetest idelent.

MI EZ A FILM, AMI MEGFOSZTOTTA A TRÓNTÓL A SZÜRKE EMBERT?

Nyolc nap után vége szakad A szürke ember uralmának. Ennyi ideig vezette a Netflix legnézettebb filmek amerikai listáját a Russo fivérek filmje, hogy aztán a helyét egy másik Netflix-eredeti film, a Bíbor szívek, egy alacsony költségvetésű románc vegye át, amelyben Sofia Carson (Utódok) és Nicholas Galitzine (Hamupipőke) énekes-színésznő a főszereplők. A film Tess Wakefield 2017-ben megjelent azonos című könyvének adaptációja, melyben az énekes-dalszerző Cassie (Sofia Carson) és Luke (Nicholas Galitzine), a zűrös múltú tengerészgyalogos kizárólag a kölcsönös előnyök miatt egyeznek bele a házasságba. Amikor azonban megtörténik a tragédia, kezd elmosódni a határ a valóság és a színlelés között.

CSALÓDOTT A NETFLIX?

A szürke ember nem tűnt el - a 2. helyre esett vissza -, de aligha várt ezt a Netflix a Bosszúállók rendezőinek 200 millió dolláros akciófilmjétől Ryan Gosling, Chris Evans és Ana de Armas főszereplésével.

A streamingszolgáltató arról számolt be, hogy A szürke ember az első hétvégén több mint 88 millió órányi nézettséget gyűjtött össze világszerte, ami az ötödik legmagasabb szám egy eredeti netflixes film esetében. Ez 60 millió órával kevesebb, mint a tavalyi Különösen veszélyes bűnözők, amelynek főszereplői Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot voltak. A film 12 napig volt az első helyen, ebből két teljes hétvégét uralt, ÉS 11 héten keresztül volt a top 10-ben. Vagyis A szürke embernek október közepéig kell kitartania, hogy ugyanezt elérje.

dráma | romantikus | zenés

Egy feltörekvő zenész váratlan módon találja meg az igaz szerelmet egy katona karjaiban. több»