Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Wednesday (2022)

Wednesday
Filmadatlap
 
36
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
6
Videók

Galéria (8)

Jenna Ortega
Catherine Zeta-Jones
Luis Guzmán
Catherine Zeta-Jones
Jenna Ortega
Luis Guzmán
Isaac Ordonez
Catherine Zeta-Jones
Luis Guzmán

Videók (6)

 
Victorine   2022. 11. 28.

legújabb vélemény

0
Kicsit tinidráma, kicsit horror, kicsit bűnügyi

Szerintem kiváló a szereposztás. Jenna Ortegának nagyon jól áll Wednesday karaktere, szuper ötletnek gondolom, hogy végül Christina Ricci is helyet kapott a sorozatban, és semmiképp nem probléma, hogy Addams családon kívüli szerep jutott neki. Tetszik, mert nem untat, sőt helyenként elég gyorsan történnek az események, folyamatosan új információk derülnek ki, kellően komoly és humoros egyaránt, kíváncsian várom a folytatást.

 
JRD   2022. 11. 23.

1

A korhatár besorolást kicsit szigorúbban venném. Már a nyitójelenet is elég ütősre sikerült és a történet folyamán ez nem is változik. Morticia és Gomez figurája (ismerve nagy elődjeik, Huston és Julia fergeteges alakítását a két karakterben) kissé n... több»

 
Idknw   2022. 11. 28.

0

Jó kis sorozat lett, bár szerintem semmiképp sem az év sorozata. Valami hiányzott belőle, ami a filmben benne volt. Jenna Ortega nagyon jól alakított, de nem tudta megközelíteni sem Christina Riccit. Morticia és Gomez nem tetszett egyáltalán, semmi kémia a szereplők közt, nevetségesen festenek egymás mellett.

 
Diabolus   2022. 11. 26.

0
Féltem tőle, de...

Az Addams family az egyik kedvenc filmem, tartottam ettől a sorozattól. Aztán megláttam Tim Burton nevét, aki szintén a kedvencem és nem csalódtam. Még a sorozat elején járok, de megelőlegezem a 4*-ot, hű maradt az eredeti vonalhoz, nem unalmas. A szülők esetében a színészválasztását annyira én sem értem, leginkább Gomez karakterénél, lehetett volna valami sármosabb férfi, de ez nem befolyásol semmit.

 
LadyN   2022. 11. 22.

0

Wednesday történetét vártam és azt is kaptam, elégedett vagyok a sorozattal. Jók a karakterek, a sztori is eddig tetszett, kellemes csalódás.

 
Haj   2022. 11. 23.

0

Nem értek egyet Tim Burton minden filmjével és elgondolásával, de ez egy telitalálat. Igazából az Addams család és Burton két annyira hasonló világ, hogy csodálkozom, hogy csak most kerültek egy helyre.

 

Gomez Addamst élőszereplős filmekben általában nyájas, jóképű karakterként ábrázolták. Tim Burton a sorozatban kifejezetten a Charles Addams-ábrázoláshoz hasonlította a megjelenését, ahol kissé csúnyácska volt.

(Hupka Adrián)
 

Tim Burtont egyszer már felbérelték, hogy rendezze az Addams Family 3D-s stop-motion animációs adaptációját a 2010-es évek elején, de a gyártás végül 2013-ban meghiúsult, és a filmet ehelyett The Addams Family (2019) címmel indították el egy új projekt keretén belül.

(Hupka Adrián)