2023.04.16 12:01 Informer2 Olvasottság: 316x
1

Az Addams Család világának lehetőségei

A sorozat, amelynek főszereplője a híres Addams Család középső gyermeke, Wednesday. A sorozatot azonban nem a korábbi Addams Család adaptációktól ismert sötét és humoros hangulat jellemzi, hanem inkább egy modern és közönségbarát szériaként van beállítva.


Az Addams Család világának lehetőségei

Az első kritikám az, hogy a sorozat túlságosan is próbál modernnek és frissnek látszani. Az alkotók úgy tűnik, hogy mindenféle közönségigényt próbálnak kielégíteni, és ennek eredményeként a sorozat olykor zsánerhatárokon átívelő össze-visszaságnak hat. Egyes jelenetek és karakterek túlságosan is el vannak tolva a politikai korrektség és a modern kultúra irányába, aminek következtében a sorozat kissé erőltetettnek és mesterkéltnek tűnik.


Ezenkívül, az Addams Család rajongói talán csalódottak lesznek, hogy a sorozat nem követi a korábbi adaptációk stílusát és hangulatát. Az Addams Család világa egyedi, sötét és fekete humorral teli, amelyben a karakterek érdekes és különös személyiségekkel rendelkeznek. A Wednesday azonban inkább az általános közönség számára készült, és sokkal kevésbé van kitéve az eredeti műveknek.


Végül, az első évad története néha kissé sablonos és kiszámítható volt, és nem adta meg az összetettebb karakterfejlődés lehetőségét. A sorozat koncepciója nagyon érdekes, de a megvalósítás egyes pontokon szájbarágós és szimpla volt.


Összességében, egy érdekes új megközelítése az Addams Család univerzumának, de az eredeti művek rajongói valószínűleg csalódottak lesznek. Bár a sorozatnak megvan a saját varázsa és izgalma, még sokat kell tennie annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználja a szereplők és az Addams Család világának lehetőségeit.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

1