Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
78
Szereplők
53
Vélemények
220
Képek
2
Videók
 
szd91   2020. 02. 15.

legújabb vélemény

Nem veszi be a gyomrom. Nem tetszett gyerekként, majd kb. 10 éve se mikor először láttam már felnőtt fejjel, és most se. Valahogy nekem túl gagyi... tudom, tudom direkt így van megcsinálva, de akkor sem. Nem leszek álszent lesz*rom, hogy állandóan káromkodnak benne a kisgyerekek, az nem zavarna, de nekem kevés. A képi világától kész vagyok, a sztorija pedig kevés ahhoz, hogy elvigye a hátán a sorozatot. Csak azt látom, hogy ratyi a grafika. Ettől függetlenül le a kalappal, hogy ennyi éve még mindig fut, tuti bennem van a hiba, de én inkább Family Guy, Simpson család párti vagyok.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon őszinte bár sok helyen iszonyatosan erőszakos és undorító jelenetek, mely valahol átváltott már egy önálló műfajjá.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 05.

Sosem felejtem el még 10 - 11 éves lehettem mikor láttam egy részt, és annyira megtetszett ez a "stílus", hogy nem győzöm ma már várni a 20. évad részeit!!! Karakterektől kár is beszélni, hiszen Cartman..(többet nem kell mondani) Zseniális sorozat.

 
indingo   2019. 05. 20.

Nincs benne tabu téma. Vallás, politikai, szexuális beállítottság volt benne minden. Nem is értem a készítőket honnan merítenek ennyi hülyeséget.

 
Deku   2017. 08. 21.

Elvetemült állatságok vannak benne az nem is kétséges, viszont sok dologra érdemes odafigyelni. A sorozat tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti azt.

 
Egy sok mindent körüljáró unikumról van szó, ami egyszerre nevettet meg, gondolkoztat el, sokkol, botránkoztat meg. Mert az életünk is ilyen: néha ezt, néha azt váltja ki belőlünk. több»
 
A legtöbb sorozat színvonala az évadok múlásával egyre romlik, Trey Parkerék közel két évtizede futó produkciója viszont csak fejlődik. CSIGER ÁDÁM ÍRÁSA. több»
 

A "jószemű" nézők sok jelenetben láthatnak indokolatlanul megjelenő földönkívülieket.

(GedyPapa)
 

Kula bácsi karaktere Parker gyerekkorából való, hiszen állandóan elfelejtette lehúzni a vécét maga után, ezért az édesapja azzal ijesztgette, hogy Kula bácsi majd kimászik a vécéből és felfalja őt.

(GedyPapa)
 

Kyle szüleit a sorozatban Stone szülei után nevezték el, míg Stan nővére és szülei pedig Parker családtagjainak nevét viselik.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.