Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
77
Szereplők
48
Vélemények
170
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon őszinte bár sok helyen iszonyatosan erőszakos és undorító jelenetek, mely valahol átváltott már egy önálló műfajjá.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 05.

Sosem felejtem el még 10 - 11 éves lehettem mikor láttam egy részt, és annyira megtetszett ez a "stílus", hogy nem győzöm ma már várni a 20. évad részeit!!! Karakterektől kár is beszélni, hiszen Cartman..(többet nem kell mondani) Zseniális sorozat.


 
Deku   2017. 08. 21.

Elvetemült állatságok vannak benne az nem is kétséges, viszont sok dologra érdemes odafigyelni. A sorozat tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti azt.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Aki nem szereti a South Parkot az csak értelmetlen káromkodást lát benne. Ennél azért több van benne mutat a társadalom felé egy görbe tükröt amiből lelehet szűrni a mondani valót a tanulságot. Szóval valamennyire a nevettetés mellett még tanító célja is van.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Az egyik kedvenc sorozatom, amihez fel kell nőni. Bármennyire is rajzfilm, de a mögöttes tartalom igen sokszínű és megdöbbentő. Az utóbbi évadokban már sokkal inkább követik az aktuálpolitikát és összefüggő részeket készítenek, ami a sorozat előnyére válik. Amíg South Park lesz én biztos nézni fogom!

 
Egy sok mindent körüljáró unikumról van szó, ami egyszerre nevettet meg, gondolkoztat el, sokkol, botránkoztat meg. Mert az életünk is ilyen: néha ezt, néha azt váltja ki belőlünk. több»
 
A legtöbb sorozat színvonala az évadok múlásával egyre romlik, Trey Parkerék közel két évtizede futó produkciója viszont csak fejlődik. CSIGER ÁDÁM ÍRÁSA. több»
 

A "jószemű" nézők sok jelenetben láthatnak indokolatlanul megjelenő földönkívülieket.

(GedyPapa)
 

Kula bácsi karaktere Parker gyerekkorából való, hiszen állandóan elfelejtette lehúzni a vécét maga után, ezért az édesapja azzal ijesztgette, hogy Kula bácsi majd kimászik a vécéből és felfalja őt.

(GedyPapa)
 

Kyle szüleit a sorozatban Stone szülei után nevezték el, míg Stan nővére és szülei pedig Parker családtagjainak nevét viselik.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.