Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
78
Szereplők
52
Vélemények
220
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon őszinte bár sok helyen iszonyatosan erőszakos és undorító jelenetek, mely valahol átváltott már egy önálló műfajjá.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 05.

Sosem felejtem el még 10 - 11 éves lehettem mikor láttam egy részt, és annyira megtetszett ez a "stílus", hogy nem győzöm ma már várni a 20. évad részeit!!! Karakterektől kár is beszélni, hiszen Cartman..(többet nem kell mondani) Zseniális sorozat.


 
indingo   2019. 05. 20.

Nincs benne tabu téma. Vallás, politikai, szexuális beállítottság volt benne minden. Nem is értem a készítőket honnan merítenek ennyi hülyeséget.

 
Deku   2017. 08. 21.

Elvetemült állatságok vannak benne az nem is kétséges, viszont sok dologra érdemes odafigyelni. A sorozat tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti azt.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Aki nem szereti a South Parkot az csak értelmetlen káromkodást lát benne. Ennél azért több van benne mutat a társadalom felé egy görbe tükröt amiből lelehet szűrni a mondani valót a tanulságot. Szóval valamennyire a nevettetés mellett még tanító célja is van.

 
Egy sok mindent körüljáró unikumról van szó, ami egyszerre nevettet meg, gondolkoztat el, sokkol, botránkoztat meg. Mert az életünk is ilyen: néha ezt, néha azt váltja ki belőlünk. több»
 
A legtöbb sorozat színvonala az évadok múlásával egyre romlik, Trey Parkerék közel két évtizede futó produkciója viszont csak fejlődik. CSIGER ÁDÁM ÍRÁSA. több»
 

A "jószemű" nézők sok jelenetben láthatnak indokolatlanul megjelenő földönkívülieket.

(GedyPapa)
 

Kula bácsi karaktere Parker gyerekkorából való, hiszen állandóan elfelejtette lehúzni a vécét maga után, ezért az édesapja azzal ijesztgette, hogy Kula bácsi majd kimászik a vécéből és felfalja őt.

(GedyPapa)
 

Kyle szüleit a sorozatban Stone szülei után nevezték el, míg Stan nővére és szülei pedig Parker családtagjainak nevét viselik.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.