Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

South Park (1997-2020)

South Park
Filmadatlap
 
78
Szereplők
53
Vélemények
220
Képek
2
Videók
 
szd91   2020. 02. 15.

legújabb vélemény

0

Nem veszi be a gyomrom. Nem tetszett gyerekként, majd kb. 10 éve se mikor először láttam már felnőtt fejjel, és most se. Valahogy nekem túl gagyi... tudom, tudom direkt így van megcsinálva, de akkor sem. Nem leszek álszent lesz*rom, hogy állandóan ká... több»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

0

Nagyon őszinte bár sok helyen iszonyatosan erőszakos és undorító jelenetek, mely valahol átváltott már egy önálló műfajjá.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 05.

0

Sosem felejtem el még 10 - 11 éves lehettem mikor láttam egy részt, és annyira megtetszett ez a "stílus", hogy nem győzöm ma már várni a 20. évad részeit!!! Karakterektől kár is beszélni, hiszen Cartman..(többet nem kell mondani) Zseniális sorozat.

 
indingo   2019. 05. 20.

0

Nincs benne tabu téma. Vallás, politikai, szexuális beállítottság volt benne minden. Nem is értem a készítőket honnan merítenek ennyi hülyeséget.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Elvetemült állatságok vannak benne az nem is kétséges, viszont sok dologra érdemes odafigyelni. A sorozat tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti azt.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

0

Aki nem szereti a South Parkot az csak értelmetlen káromkodást lát benne. Ennél azért több van benne mutat a társadalom felé egy görbe tükröt amiből lelehet szűrni a mondani valót a tanulságot. Szóval valamennyire a nevettetés mellett még tanító célja is van.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

0

Az egyik kedvenc sorozatom, amihez fel kell nőni. Bármennyire is rajzfilm, de a mögöttes tartalom igen sokszínű és megdöbbentő. Az utóbbi évadokban már sokkal inkább követik az aktuálpolitikát és összefüggő részeket készítenek, ami a sorozat előnyére válik. Amíg South Park lesz én biztos nézni fogom!

Galéria (220)

Videók (2)

 

A "jószemű" nézők sok jelenetben láthatnak indokolatlanul megjelenő földönkívülieket.

(GedyPapa)
 

Kula bácsi karaktere Parker gyerekkorából való, hiszen állandóan elfelejtette lehúzni a vécét maga után, ezért az édesapja azzal ijesztgette, hogy Kula bácsi majd kimászik a vécéből és felfalja őt.

(GedyPapa)
 

Kyle szüleit a sorozatban Stone szülei után nevezték el, míg Stan nővére és szülei pedig Parker családtagjainak nevét viselik.

(GedyPapa)
 

A South Park előzményét két karácsonyi kisfilm adja, az 1992-es Jesus vs. Frosty, illetve az 1995-ös Jesus vs. Santa. Ekkor Cartmant még Kennynek hívták.

(GedyPapa)
 

A Trónok harca sorozatot is befolyásolt a Stick of Truth címmű rész.

(GedyPapa)
 

Szinte minden epizódban tél van, a kevés kivétel egyike A nyár egy szívás. A srácok ebben is ugyanúgy vannak felöltözve, mint máskor, és amúgy is hiányolják a telet, mivel szerintük nyáron nem lehet semmi izgalmasat csinálni.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Nincs olyan rész amelyikben legalább ne említenének meg egy-egy hírességet.

(mamiéstöti2)
 

Egy rész kigondolásához és megvalósításához 6 nap kell a készítőknek.

(mamiéstöti2)
 

Butters lett volna Kyle helyett az állandó szereplő, és azért kellett volna mindez, mert szerintük túlságosan hasonlított Stan-re.

(mamiéstöti2)
 

Kyle-t ki akarták írni a sorozatból méghozzá az 5.évadban.

(mamiéstöti2)
 
Egy sok mindent körüljáró unikumról van szó, ami egyszerre nevettet meg, gondolkoztat el, sokkol, botránkoztat meg. Mert az életünk is ilyen: néha ezt, néha azt váltja ki belőlünk. több»
 
A legtöbb sorozat színvonala az évadok múlásával egyre romlik, Trey Parkerék közel két évtizede futó produkciója viszont csak fejlődik. CSIGER ÁDÁM ÍRÁSA. több»