Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

BoJack Horseman (2014-2020)

BoJack Horseman
Filmadatlap
 
67
Szereplők
3
Vélemények
204
Képek
8
Videók
 
Hajrakte   2019. 10. 18.

legújabb vélemény

0

Sok jót olvastam már róla, végre el is kezdtem nézni és hálisten nem bántam meg. A karakterek óriásiak, remek poénok, nagy igazságok humorba burkolva, sajnálom, hogy még mindig nincs annyira felkapva mint számos, jóval gyengébb sorozat

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

0

Remek animációs sorozat. Kicsit olyan stílusra mintha összegyúrták volna a Rick és Morty-t és a Futuramat. Az animáció pont az én stílusom és imádom a szatírikus sokszor debil humorát. Remek kikapcsolódás.


 
Szombati Zita   2019. 07. 08.

0

Fájdalmasan valóságos...

Galéria (204)

Videók (8)

 
A főszereplő figura drámája, a sokszor depressziós, mégis kifejezetten humoros részek adják meg az igazi zamatát a Bojack Horseman-nek, amely egy kifejezetten érett, üdítően felnőtt sorozat. 8,5/10 több»
 
A BoJack Horseman negyedik évada tehát csalódás és visszalépést volt, de azt nem állítanám, hogy a sorozat lejtőre került, hanem inkább csak fókuszt vesztett. Van még mit elmesélni, van még mit megmutatni BoJack lelkéből, de ehhez sokkal bátrabban kell nyitni a dráma felé, és elhagyni a csak egyértelműen humorforrásként tartott mellékzöngéket. Illetve nem megpróbálni főszereplővé tenni őket BoJack helyett/mellett. több»
 
Mert amíg látjuk, az egyedüli, amiben minden új évad érkeztekor biztosak lehettünk, amiben BoJack is folyamatosan biztos lehetett, az, hogy minden mélypont után csak további mélyebb pontokra számíthatunk. A tekintetünk tette ezt vele, mindenki tekintete. több»