Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

BoJack Horseman (2014-2020)

BoJack Horseman
Filmadatlap
 
67
Szereplők
4
Vélemények
204
Képek
8
Videók

Galéria (204)

Videók (8)

 
EnikoCzucz   2021. 11. 11.

legújabb vélemény

2
Fájdalom a köbön

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a sorozat fáj. Bármennyire is abszurd az emberszerű állatokkal, akik gyakran furcsán metatextusokban kommunikálnak, az állatszerű emberekkel, a hajmeresztő ötletekkel - nem lehet nem azonosulni, nem együttérezni BoJackkel, és egyszerre szörnyen haragudni rá, amiért sorozatosan meghozza a rossz döntéseket, amelyekkel nem csak magát, de másokat is romlásba taszít. Nem lehet elintézni annyival, hogy egoista, de annyival sem, hogy traumatikus volt az élete. BoJack egyedül van, és ez az egyedüllét süt a képernyőről, nem hagyja nyugodni a nézőt sem - az egész sorozat olyan, mint a katasztrófák. Nem akarok odanézni, mert rettegek attól, amit látni fogok, de nem tudom elfordítani a tekintetem. A humor szerintem csak még inkább hangsúlyozza a tragikumot, az egész szörnyűséget, amit annak az élete jelent, aki minden igyekezete ellenére is tornádóként söpör végig másokon, s csak romokat hagy maga mögött.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

0

Remek animációs sorozat. Kicsit olyan stílusra mintha összegyúrták volna a Rick és Morty-t és a Futuramat. Az animáció pont az én stílusom és imádom a szatírikus sokszor debil humorát. Remek kikapcsolódás.

 
Hajrakte   2019. 10. 18.

0

Sok jót olvastam már róla, végre el is kezdtem nézni és hálisten nem bántam meg. A karakterek óriásiak, remek poénok, nagy igazságok humorba burkolva, sajnálom, hogy még mindig nincs annyira felkapva mint számos, jóval gyengébb sorozat

 
Szombati Zita   2019. 07. 08.

0

Fájdalmasan valóságos...

 
Mert amíg látjuk, az egyedüli, amiben minden új évad érkeztekor biztosak lehettünk, amiben BoJack is folyamatosan biztos lehetett, az, hogy minden mélypont után csak további mélyebb pontokra számíthatunk. A tekintetünk tette ezt vele, mindenki tekintete. több»