Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90%

BoJack Horseman (2014)

BoJack Horseman
Filmadatlap
 
67
Szereplők
3
Vélemények
204
Képek
8
Videók
összes rész (76)
 
Hajrakte   2019. 10. 18.

legújabb vélemény

Sok jót olvastam már róla, végre el is kezdtem nézni és hálisten nem bántam meg. A karakterek óriásiak, remek poénok, nagy igazságok humorba burkolva, sajnálom, hogy még mindig nincs annyira felkapva mint számos, jóval gyengébb sorozat

 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

Remek animációs sorozat. Kicsit olyan stílusra mintha összegyúrták volna a Rick és Morty-t és a Futuramat. Az animáció pont az én stílusom és imádom a szatírikus sokszor debil humorát. Remek kikapcsolódás.


 
Szombati Zita   2019. 07. 08.

Fájdalmasan valóságos...

Galéria (204)

Videók (8)

 
A főszereplő figura drámája, a sokszor depressziós, mégis kifejezetten humoros részek adják meg az igazi zamatát a Bojack Horseman-nek, amely egy kifejezetten érett, üdítően felnőtt sorozat. 8,5/10 több»
 
A BoJack Horseman negyedik évada tehát csalódás és visszalépést volt, de azt nem állítanám, hogy a sorozat lejtőre került, hanem inkább csak fókuszt vesztett. Van még mit elmesélni, van még mit megmutatni BoJack lelkéből, de ehhez sokkal bátrabban kell nyitni a dráma felé, és elhagyni a csak egyértelműen humorforrásként tartott mellékzöngéket. Illetve nem megpróbálni főszereplővé tenni őket BoJack helyett/mellett. több»
 
Mert amíg látjuk, az egyedüli, amiben minden új évad érkeztekor biztosak lehettünk, amiben BoJack is folyamatosan biztos lehetett, az, hogy minden mélypont után csak további mélyebb pontokra számíthatunk. A tekintetünk tette ezt vele, mindenki tekintete. több»