Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%

South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan (1999)

South Park: Bigger, Longer & Uncut
Filmadatlap
 
31
Szereplők
30
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Miután megnéztem a filmet,elkezdtem nézni a sorozatot. Agyament,és nyers,kemény,de stílusos és ütős poénok.Nekem a figurák is nagyon bejönnek.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Aki szereti és látta már a sorozatot, annak nem volt meglepetés a film humora. Jó agyzsibbasztó viccek vannak benne, tele fekete humorral. Az egyetlen ami nem tetszett, hogy a magyar szinkron hangjuk nagyon gyenge volt.


 
Deku   2017. 07. 11.

Igazából nem meglepő maga a film hisz pont olyan mint a sorozat. Ami pedig teljesen elmebeteg, kicsavart és poénos. Nagyon beteg poénokat tudnak elsütni de aki nézi a sorozatot az tudja mire számítson.

 
GedyPapa   2017. 05. 25.

Elég megosztó maga a sorozat is, de a filmmel sikerült emelniük a tétet. De nagyon jól tették. Nagyon vicces, kiváló film a megszokott magas poénfaktorral. Én többször is végignevettem.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 18.

Imádom a sorozatot is, úgyhogy borítékolható volt, hogy ez is elnyeri majd a tetszésemet a sajátos és sokszor agyzsibbasztó debil humorával. Kifejezetten tetszik, ahogy a debilitásával felhívja a figyelmet egy egy társadalmi problémára. Vicces ugyanakkor rejtett üzenete is van mindig.

 
Attila G.   2019. 04. 13.

Érdemes volt

Különösebben nem terveztem annak idején, hogy megnézem ezt a filmet. Túl sok információm nem volt róla, meg erről az egész South Park-mizériáról. Persze olvastam róla egy mozimagazinban. Tájékozódtam. Tudtam, hogy egy sorozathoz készült moziba szánt ... teljes kritika»

 
Bizsu82   2019. 01. 18.

Az animációs film kategóriában ez az egyik film, ami meghozta az áttörést a modernebb műfaj irányába. Egyedi, nem sablonos film. Laza, könnyed kikapcsolódást ad.

Galéria (9)

Videók (1)

A film összbevétele 6 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A "Blame Canada" című számot jelölték Oscar-díjra is!

(GedyPapa)
 

A teljes széria történetében ebben a filmben láthattuk először Kenny arcát.

(hp )
 

2009-ben a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan lett minden idők legjövedelmezőbb korhatáros animációs filmje.

(hp )
 

A stáblista szerint Saddam Hussein (Matt Stone) és a Sátán (Trey Parker) is önmagát alakította.

(hp )
 

A filmet a gyakori híresztelésekkel ellentétben sosem tiltották be Irakban, ugyanis a forgalmazók eleve elvetették az ötletet, hogy megpróbálják bemutatni a filmet az országban.

(hp )
 

Ez volt a Paramount utolsó 2D-s animációs filmje.

(hp )
 

Sátán ágya fölött a színész, Skeet Ulrich képe látható.

(hp )
 

Sátán hajójának neve: S.S. Manhandler.

(hp )
 

Ha figyelmesen megnézzük, amíg a Mennybe 1656 lélek jutott, addig a Pokolban 923 565 421 221-et mutat a számláló, miközben a szám folyamatosan emelkedik.

(hp )