Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan (1999)

South Park: Bigger, Longer & Uncut
Filmadatlap
 
31
Szereplők
33
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
Lvntesz   2022. 02. 03.

legújabb vélemény

0

Először is, szerintem nagyon jó ötlet volt egy filmet csinálni a sorozatból, és pont ezért nem véletlenül terveznek még csinálni belőle, aminek én nagyon örülök. Szerintem szükségtelen volt ez a sok éneklés, persze nyilván nem ok nélkül volt benne, ... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

0

Aki szereti és látta már a sorozatot, annak nem volt meglepetés a film humora. Jó agyzsibbasztó viccek vannak benne, tele fekete humorral. Az egyetlen ami nem tetszett, hogy a magyar szinkron hangjuk nagyon gyenge volt.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

0

Miután megnéztem a filmet,elkezdtem nézni a sorozatot. Agyament,és nyers,kemény,de stílusos és ütős poénok.Nekem a figurák is nagyon bejönnek.

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Igazából nem meglepő maga a film hisz pont olyan mint a sorozat. Ami pedig teljesen elmebeteg, kicsavart és poénos. Nagyon beteg poénokat tudnak elsütni de aki nézi a sorozatot az tudja mire számítson.

 
GedyPapa   2017. 05. 25.

0

Elég megosztó maga a sorozat is, de a filmmel sikerült emelniük a tétet. De nagyon jól tették. Nagyon vicces, kiváló film a megszokott magas poénfaktorral. Én többször is végignevettem.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 18.

0

Imádom a sorozatot is, úgyhogy borítékolható volt, hogy ez is elnyeri majd a tetszésemet a sajátos és sokszor agyzsibbasztó debil humorával. Kifejezetten tetszik, ahogy a debilitásával felhívja a figyelmet egy egy társadalmi problémára. Vicces ugyanakkor rejtett üzenete is van mindig.

 
stewie_griffin_2005   2021. 11. 24.

0

Jó film, hozza a sorozat színvonalát. Szétröhögtem magam rajta, bár a végére kissé ellaposodott, de így is jó. Hatalmas, hogy még magasabb szintre vitték a káromkodást, és pozitívként mutatják be. Szaddám Huszein is vicces volt. Aki nézi a sorozatot,... több»

A film összbevétele 6 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A "Blame Canada" című számot jelölték Oscar-díjra is!

(GedyPapa)
 

A teljes széria történetében ebben a filmben láthattuk először Kenny arcát.

(hp)
 

2009-ben a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan lett minden idők legjövedelmezőbb korhatáros animációs filmje.

(hp)
 

A stáblista szerint Saddam Hussein (Matt Stone) és a Sátán (Trey Parker) is önmagát alakította.

(hp)
 

A filmet a gyakori híresztelésekkel ellentétben sosem tiltották be Irakban, ugyanis a forgalmazók eleve elvetették az ötletet, hogy megpróbálják bemutatni a filmet az országban.

(hp)