Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%

Legújabb testamentum (2015)

Le tout nouveau testament
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
32
Képek
3
Videók
 
norveeg   2020. 11. 20.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Érdekes látni a liberális kurzus vízióját: egy világ, amelyik Isten nélkül jobbra fordul, gorillával dugó nő (nem beszélhetünk erőszakról, mert a gorilla is akarta), nemváltoztató kisgyerek, és még az ég is jobban néz ki így, hogy nem olyan unalmas k... több»

 
erare   2016. 07. 24.

0

Tré bien! Nagyon jó! Ezzel a két szóval tudnám jellemezni ezt a kesernyés komédiát. Számtalan kedves jelenetem van, melyekre ha visszagondolok, önkéntelenül mosolyra húzódik a szám. Remekül megszerkesztett, felépített alkotás. Egy valami volt, ami za... több»


 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nem nagyon találok szavakat arra, hogy milyen rémesen alul teljesített ez a film. Katasztrofálisan gyengén alakult ez a film. Elszúrták az egész filmet és egy árva pontot sem adnék neki mert annyira rémes lett.

 
BoBamburg   2018. 08. 17.

0

Teljesen eredeti, szép, vicces, megható és szórakoztató. Ezekkel lehetne a legjobban jellemezni a filmet. A legelején beindul egy erős mindfuck sorozat, közepére kissé leül, átmegy a hagyományos lassab, európai drámába, majd a végére megint visszahozza a masszív őrületet. Határozottan jó film.

 
VFTS   2016. 08. 04.

0

A film eleje és a vége jó, a közepe elég unalmas bár akkor is van benne pár jó poén. A történet jó elgondolkodtató. Egyszer nézhető, ha csak a poénok érdekelnek elég az előzetest megnézni.

 
Zsceeeka   2017. 12. 31.

0

Nem rossz film, az elején az izgalmas alapfelvetésen jót lehet szórakozni, de engem egy idő után már fárasztott ez a történet, szinte végigszenvedtem (kb a felétől). Egyszer megéri letesztelni, hátha valamiknek bejön (barátaim szerették).

 
ANdraS   2016. 09. 06.

0

Én nagyon vártam ezt a filmet, mivel a rendező az egyik legjobb filmet amit valaha láttam rendetze (Mr. Nobody). Nem is volt meglepetés, hogy a szerző kézirata itt is érezhető volt, de hát valahogy a filmnek hiányzot a logika és valami mélyebb jelent... több»

Galéria (32)

Yolande Moreau

Videók (3)

A film összbevétele 15 709 652 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 17 191 581 forintot termelt. A hazai mozik összesen 13 718 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Van egy jelenet, ahol az anya megpróbálja megölni a fiát, Georg-ot, aki Down-szindrómás. Ez utalás az És a nyolcadik napon című filmre, amit szintén Jacob van Dormael rendezett, és George, a főszereplő Down-szindrómás.

(VFTS)
 

Az alkotás díszletterve 2015-ben az Európai Filmakadémia Legjobb díszlet kategóriájának győztese volt.

(erare)
 
Belga vallásparódia nevettette meg a drámáktól megfáradt fesztiválozókat Cannes-ban, amelyben a kisstílűen szadista Úristen unalmában Brüsszelből cseszteti az emberiséget. Kicsivel több abszurddal és kevesebb komédiával ez a film még nagyobbat szólt volna. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA. több»
 
Minden komolysága ellenére valahol ez mégis csak egy mese, felnőtteknek. (9/10) több»
 
Egy ígéretesen induló produkció a Legújabb testamentum, ami azonban az idő előrehaladtávál egyre banálisabbá és fárasztóbbá válik. Olyannyira, hogy időnként a nézhetetlenség határait súrolja. Abszolút kihagyható darab. több»