Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
62
Filmadatlap
 
27
Szereplők
37
Vélemények
13
Képek
7
Videók
Káosz karácsonyra
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Parádés szereposztás mellé kaptunk egy kissé hiányosabb történetet. A kettő jól egyensúlyozza egymást, de max egyszer nézhetőnek titulálnám. Karácsonykor jobb.

 
indingo   2016. 02. 18.

Én sokkal jobb vígjátékra számítottam. Lapos és unalmas. Egy-két elmosolyodásnál nem volt több nálam. Ami végképp zavart, hogy egy karácsonyi filmben ennyit veszekedni, mint a két öreg én még nem láttam!


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Kis romantikus limonádé, jó választás az ünnepi időszakban.

 
HercegPeter   2016. 12. 01.

Van egy kellemes kis hangulata, a színészi játék is teljesen rendeben van, ráadásul nem is akárkikből áll a szereplőgárda. Annyira talán nem is vígjáték, bár akad benne néhány megmosolyogtató jelenet. Így karácsony közeledtével jó választás lehet annak, aki egy kicsit ki szeretne kapcsolódni.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Nem egy megszokott, rendhagyó karácsonyi film és ez tetszett benne. Kellően romantikus, de nem nyálas, helyenként vicces. Kedves családi film, egyszeri megnézésre.

Amanda Seyfried
Jake Lacy
Olivia Wilde
John Goodman
Ed Helms
Alan Arkin
Diane Keaton
Alan Arkin
Amanda Seyfried
Jake Lacy
Olivia Wilde
Diane Keaton
John Goodman
Marisa Tomei
Amanda Seyfried
Marisa Tomei
John Goodman
Diane Keaton
Jake Lacy
Olivia Wilde
Ed Helms
Amanda Seyfried
 
A negédes, piros-arany csillámos, pulykás-tojáslikőrös, jégcsipkés és hópihés romantikus szirupok mellett itt van egy lényegien hihetőbb és hitelesebb családi film, mely keserédes hangulatával, őszintének tűnő meglátásaival, gyarlóan kedvelhető karaktereivel egy egészen másfajta – minőségibb – ünnepet kínál a mozivásznakon. több»
 
A karácsonyi gyomorrontást most letudhatjuk előre ezzel a filmmel. több»
 
Karácsonykor kötelező legalább egy családi vígjátékkal előrukkolni, ahol a családtagok tökéletesen elviselhetetlenek, de a film végére mégis mindannyian rájönnek, hogy mennyire szeretik egymást. több»

A film összbevétele 42 426 912 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 193 982 303 forintot termelt. A hazai mozik összesen 18 832 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Alan Arkin és Marisa Tomei korábban együtt jelentek meg a Beverly Hills csóróiban (1998).

(Thibo84)
 

Ed Helms és John Goodman korábban a Másnaposok 3-ban (2013) szerepelt együtt.

(Thibo84)
 

A filmet 2015 januárjában forgatták a Millvale nevű kisvárosban, Pittsburgh közelében.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.